Şimdi Ara

Philips Oled+ 907 (2022-2023) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
41
Favori
36.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ocean72 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben kendi indirdiğim 4k filmleri vs pcde servioo dlna üzerinden paylaşıyorum ancak eski vestel tv üzerinden bile altyazıyı seçip değiştirebiliyorjen oled907 de yapamıyorum. O yüzden vlc kullanmak zorunda kalıyorum ama o zamanda hdr vs kullanamıyorum. Altyazı ve 4k da kodi&yatse ile yönetmesi daha mı kolay? Biraz baktım, eklentiler ile direkt medya içerikleri bulup altyazı vs ayarlayabiliyorsun sanırım. Detaylı bilgi alabileceğim bir link vs gönderebilir misiniz?

    Ölü pixel tecrübeniz içinde üzüldüm bu arada. Aynı zamanlarda aldık tv yi ve başınıza gelmesi gerçekten üzücü. Umarım hakkınızı alabilirsiniz

  • murat5552 M kullanıcısına yanıt

    Pixel Control (Kontrol) adlı bir program indirdim tv ye play store üzerinden onunla tespit ettim.

    Ful kırmızı renkte, 2 Adet siyah nokta buldum.

    Tüm renkler var. Bakabilirsiniz.

  • amaat A kullanıcısına yanıt

    Kodi çok çok iyi ve yeterli.

    Öyle ki apple tv 4k & infuse kullanıyordum. Söktüm başka tv ye taktım. Kodi ile devam.

    Dolby vision, HDR, HDR 10+Adaptive ve tüm HD ses kodekleri in tümünü destekliyor.

    Iptv bağlantımı da kodi ye girdim oradan kullanıyorum.

    Kendi başıma karıştırarak yaptım. Çok komplike değil zaten.


    Ben ayarlar olarak "Kristal Netlik" kullanıyorum tüm yayınlarda...

    DV, HDR de kristal Netlik hdr, diğer tüm kalanlarda da kristal Netlik.

    Ayarlar içerisinde, renkte, kontrast ışık arttırma maksimum, kusursuz doğal gerçeklik maksimum seçtim. Eko, göz sağlığı kapalı. Diğer ayarlar default...

    Bir de ses ayarlarında merkez hoparlörü +3 yaptım. Kişi sesleri kısık geliyordu. Böyle duyulabilir hale geldi.

    Ambilight ta da video takip ve DOĞAL ı seçtim.

    VS vs

    Selamlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 5 Şubat 2024; 10:36:15 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt

    Selamlar, ayarlarınızı deneyeceğim. Hdr içeriklerde sahneler aşırı karanlıktı zaten, aynı sahne hdr olmayan bir platformdan açıldığında her yer net görünüyor ancak sıradan va panelde izliyormuş hissiyatı veriyor böyle 😄


    kodiyi biraz kurcalayacağım, teşekkürler bilgi için

  • Philips Oled+ 907 (2022-2023)HDTVTestyoutube
    The first OLED TVs confirmed to be using the second-generation MLA OLED panel capable of 3000 nits have been announced, namely the Philips flagship OLED+959 & OLED+909. Philips also launched the midrange Philips 809 OLED at its AV reveal event in Barcelona. The "Includes Paid Promotion" message in this video refers to the sponsorship by British AV retailer Richer Sounds. If you're interested in getting a new TV, even if it's not a Philips OLED, please support this channel by considering buying from them. Visit your local Richer Sounds store to get the best deals through cheaper 'VIP exclusive' in-store only prices, or call telesales for your next TV purchase on 0333 900 0093. Thanks again for your support. ======================== **Click Below to SUBSCRIBE for More Reviews, Sneak Peeks & Tips: https://www.youtube.com/channel/UCcCYOO2uYPnG-21WDOWdwew?sub_confirmation=1 ======================== VISIT HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/ FOLLOW US! https://www.threads.net/@hdtvtest https://www.tiktok.com/@hdtvtest https://www.instagram.com/hdtvtest https://twitter.com/vincent_teoh https://www.patreon.com/hdtvtest
    https://www.youtube.com/watch?si=3RTjD-rfB0qo1qoH&v=cgFlLVoAUW0&feature=youtu.be
  • https://www.epey.com/televizyon/philips-48oled708.html

    Bu modeli kullanan var mıdır? Önerir misiniz?
  • Arkadaşlar, tv nin demo kısmında bir violin demosu vardı güncelleme sonrası gitti, değişti.
    TV sini henüz güncellemeyen bir arkadaş usb ye kaydedip, upload edebilir mi acaba? Çok makbule geçer. En sevdiğim klasik eserdir... Youtube ta buldum ama kalitesi çok düşük, HDR değil vs..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 15 Şubat 2024; 10:30:21 >
  • Tv de ses ayarlarınız nedir bayağı ses ayarı var kişiselde neler açık neler kapalı seçiyorsunuz.
  • murat5552 M kullanıcısına yanıt

    İyi günler.

    Ben ses için "av receiver" kullanıyorum. Tv hoparlörünü kullanmak istediğimde de sizin sorduğunuz ses tarzını "kişisel" değil "eğlence seçiyorum, benim için oldukça yeterli oluyor. Ama dediğiniz gibi ses tarzını "Kişisel" seçip tecrübe edinenler paylaşım yaparlarsa çok yardımcı olurlar. Hoparlörler sanallaştırıcı "Otomatik", clear dialouge "Açık", AI Ekolayzır "Açık" iken, Özel AI Ekolayzır ayarlarında ne gibi değişiklik yaparsak; kaliteli, bass açısından doygunluk veren ve net ses alabiliriz.

    Sağlıklı günler dilerim.

  • ocean72 kullanıcısına yanıt

    Merhaba surec hakkinda bilgi verir misiniz?

  • elfaz23 E kullanıcısına yanıt

    Devam ediyor...Online olarak başvurmuştum. Kuruma gitmek de gerekli mi ilaveten bilmiyorum. Gitmedim hiç...



    Philips Oled+ 907 (2022-2023)
  • Selamlar, hue’yi tv ile kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Philips oled+ 907 kullanıyorum. Hue kesinlikle kullan, ambiyans çok güzel oluyor der misiniz yoksa pc direksiyon setlerinin verdiği haz gibi bir kaç hafta sonra olsada olur olmasada olur moduna girer miyim?

    Tv modeli 2022 olduğundan hue ile sync destekliyor yalnızca bu bilgi var bende ancak tam olarak hangi ürünleri satın almam gerektiğinide bilmiyorum. Hue bridge ve hue sync box almam zorunlu mu? Yoksa bu tv özelinde yalnızca bridge mi almalıyım? Kaç tane hue ışık bağlayabiliyorum? gibi bir kaç sorum var. Aynı ya da benzer sistemi kullananlar bilgilendirirse sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaat -- 26 Şubat 2024; 13:37:1 >
  • İyi günler, "65OLED907/12" kullanıcısıyım. Geçen hafta (23 Şubat 2024 tarihinde) online olarak internet üzerinden "TPM211EA_R.101.001.004.250" güncellemesi geldi ve yükledim.

    Televizyonum bir önce ki güncelleme sonrası özellikle televizyon açılış esnasında, bazen android açılışını yenileyerek açılışı tekrar ediyordu. Bunun sebebinin de, televizyona bağladığım "Av Receiver" olduğunu düşünüyordum. Çünkü "Av Receiver" bağlantısını çıkardığımda sorunsuz açılıyordu. Yeni güncelleme sonrası artık bu sorun ortadan kalktı, sıkıntı yaşamıyorumPhilips Oled+ 907 (2022-2023) .

    Yeni güncelleme sonrası "Ayarlar" bölümünde bir değişiklik fark etmedim. Bazı yabancı forumlarda "olumlu anlamda heryerde hızlı tepkime meydana gelmiş" ve "daha iyi görüntü kalitesi" şeklinde paylaşım yapanlar varPhilips Oled+ 907 (2022-2023) .

    Sizlere tavsiyem (bazı yorumlarda okumuştum), özellikle güncelleme öncesi televizyona bağlı bütün bağlantıları (HDMI vs.) çıkarın ve öyle güncelleme yapın. Güncelleme sonrası televizyonu kapatıp ilave bağlantıları (HDMI vs) yapabilirsiniz.

    Sağlıklı günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 26 Şubat 2024; 19:38:11 >




  • ocean72 kullanıcısına yanıt

    İyi günler. Sanırım bahsettiğiniz "Philips Demo Video" olduğunu düşündüğüm linki aşağıda paylaşıyorum (belki siz de bulmuşsunuzdur, en azından siz hariç talep eden olabilir). Görüntü kalitesi HDR değil ama en azından 4k (2160p60), buradan görüntüyü 4k olarak kaydedebilirsiniz .



    Philips TV & Sound youtube
    ​@shekukm is performing Bach's Cello Suite No. 1 in G Major at the iconic Abby Road studios for Philips OLED+ TVs. This piece of demo content presents one of classical music’s most exciting talents in a unique showcase demonstrating the Philips OLED+ TVs best picture and premium sound quality. Philips TV & Sound. The difference is real. Find your new Philips Ambilight TV: http://www.philips.com/tv Find us on Facebook at http://www.facebook.com/PhilipsTV Follow us on Instagram @philipstelevision http://www.instagram.com/philipstelevision
    https://www.youtube.com/watch?si=Mp7syAElCc37_-Zt&v=z7trr4XBs0A&feature=youtu.be




  • quote:

    Orijinalden alıntı: amaat

    Selamlar, hue’yi tv ile kullananlar bilgilendirirse sevinirim. Philips oled+ 907 kullanıyorum. Hue kesinlikle kullan, ambiyans çok güzel oluyor der misiniz yoksa pc direksiyon setlerinin verdiği haz gibi bir kaç hafta sonra olsada olur olmasada olur moduna girer miyim?

    Tv modeli 2022 olduğundan hue ile sync destekliyor yalnızca bu bilgi var bende ancak tam olarak hangi ürünleri satın almam gerektiğinide bilmiyorum. Hue bridge ve hue sync box almam zorunlu mu? Yoksa bu tv özelinde yalnızca bridge mi almalıyım? Kaç tane hue ışık bağlayabiliyorum? gibi bir kaç sorum var. Aynı ya da benzer sistemi kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

    Açıkçası ilk sorunuzun cevabı subjektif bir konu olduğundan kişiye göre değişir. Ama forum kullanıcılarının çoğunda bir kere ambilight kullanmış kişilerin bir daha hep bu özelliği aradığı görülüyor. Samsung TV alan da LG tv alan da kendi ambilightlarını yapmak için uğraş veriyorlar.


    Kendi deneyimimde ben normal tv, maç yayınları, youtube'daki genel videolarda genellikle açmıyorum. Ama bir film, belgesel, dizi vs izlediğimde de kesinlikle açıyorum.


    Bizim evin aydınlatmalarının hemen hemen hepsi Philips hue eko sisteminde. Eğer tv'nin ambilight özelliğini tek başına değil de ortamdaki diğer ışıklarla senkronize şekilde kullanmak isterseniz bir adet hue bridge ve bridge'e bağlayacağınız hue aydınlatma ürünlerine ihtiyacınız var. Hue sync box tv'de ambilight özelliği yoksa kullanmak için. Oled 907'de zaten bu özellik var. Bridge'in ne kadar hue aydınlatma desteklediğini şuan hatırlamıyorum ama dediğim gibi bizim ev hue ürünlerinden geçilmiyor, şu ana kadar limite denk gelmedim. (EDIT: 50 adede kadar ışık bağlanabiliyormuş)





  • shy4434 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler.

    Bunu buldum den de ama söylediğiniz gibi HDR değil.

    TV yazılımı güncellenince, demo video sunun da değişeceği aklıma gelmedi, bilemedim.

    Bilsem, öncesinde usb belleğe atardım demoyu...

    Acaba heniz güncelleme yapmamış olan varsa o şekilde alabilirim demiştim.

    Mağazalarda da stok yok artık. Üretimi devam etmeyen modeller arasına girmiş artık zaten...

  • Merhaba

    TV nin android sürümü 11 bildiğiniz gibi.

    Bu zaman içerisinde 12 ve hatta 13 e yükselir mi güncelleme vs ile
  • ocean72 kullanıcısına yanıt

    pek sanmıyorum android sürümünü değiştirmezler.

  • Merhaba iphone ekran yansitma ozelligini nasil kullanabiliriz bu konuda sizden destek rica ediyorum
  • Arkadaslar gunde ortalama kac saat normal tv kanallarini izliyorsunuz. Ve herhangi bir yanik belirtisi oluştumu
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.