Şimdi Ara

Philips model karşılaştırmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, uzun yıllar Philips SHM7410 kulaklık kullandım (teknik özellikleri içeren pdf=http://download.p4c.philips.com/files/s/shm7410_00/shm7410_00_pss_tur.pdf) bu kulaklık bozuldu şimdi yenisini almak istiyorum, teknik özellik olarak bir kaç philips modeliyle kıyaslıyorum eski kullandığımı fakat aynı değerlerde bir ürün bulamadım. Bazı değerler düşük veya yüksek, tabi anlamadığım için neye etki ediyor hangisi daha iyi bilemiyorum. 3 modelin teknik bilgilerini aşağıda veriyorum, hangisi eski kullandığım kulaklık kalitesindedir veya daha iyidir ? Veya eski kullandığım kalitesinde başka bir üründe önerebilirsiniz..

Bozulmuş olan SHM7410
    Ses
    •Akustik sistem: Yarı açık
    •Mıknatıs tipi: Neodimyum
    •Frekans tepkisi: 20 - 20 000 Hz
    •Özdirenç: 32 Ohm
    •Maksimum güç girişi: 100 mW
    •Mikrofon kartuşu: 4 mm
    •Hassasiyet: 106 dB
    •Hoparlör çapı: 32 mm
    •Tip: Dinamik
    •Hassasiyet mikrofon: 50-15000 Hz, -42+/- 3dB

Aklımdakiler
    Philips SHL3000BR

Ses
    Akustik sistem: kapalı
    Frekans tepkisi: 20 - 20.000 Hz
    Empedans: 24 Ohm
    Mıknatıs tipi: Neodimyum
    Maksimum güç girişi: 30 mW
    Hassasiyet: 106 dB
    Hoparlör çapı: 30 mm

Philips SHL4000/00
    Ses
    •Akustik sistem: kapalı
    •Diyafram: Mylar dome
    •Ses bobini: CCAW
    •Empedans: 32 ohm
    •Maksimum güç giriși: 40 mW
    •Hassasiyet: 102 dB
    •Hoparlör çapı: 32 mm
    •Frekans tepkisi: 18 - 21 000 Hz

Philips SHP8500
    Ses
    •Akustik sistem: Açık
    •Frekans tepkisi: 10 - 28 000 Hz
    •Özdirenç: 32 Ohm
    •Maksimum güç girişi: 1500 mW
    •Hassasiyet: 106 dB
    •Hoparlör çapı: 40 mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34GKN35 -- 23 Nisan 2013; 5:53:47 >

• Güncel
  • Genelde müzik dinlemek için sph8500 modelini kullanıyorum. Detay aramıyorsanız fena sayılmaz. Özellikle dip baslar güzeldir. Sennheiser hd518 aldıktan sonra oyuncak gibi geldi. Detay arıyorsanız 200 tl üzeri akg veya sennheiserin modelleri iyidir.Bu markalardan başka kullanmadığım için başka markalar hakkında bilgim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: badocan

Genelde müzik dinlemek için sph8500 modelini kullanıyorum. Detay aramıyorsanız fena sayılmaz. Özellikle dip baslar güzeldir. Sennheiser hd518 aldıktan sonra oyuncak gibi geldi. Detay arıyorsanız 200 tl üzeri akg veya sennheiserin modelleri iyidir.Bu markalardan başka kullanmadığım için başka markalar hakkında bilgim yok..

Özellikle cızırtı yapmayan bass sesi istiyorum yüksek seside severim, dediğiniz markalar beni kulaklık için aşar, teşekkürler hocam..

Başka deneyimlerini paylaşmak isteyenler varsa beklemedeyim karar vermedim henüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

quote:

Orijinalden alıntı: badocan

Genelde müzik dinlemek için sph8500 modelini kullanıyorum. Detay aramıyorsanız fena sayılmaz. Özellikle dip baslar güzeldir. Sennheiser hd518 aldıktan sonra oyuncak gibi geldi. Detay arıyorsanız 200 tl üzeri akg veya sennheiserin modelleri iyidir.Bu markalardan başka kullanmadığım için başka markalar hakkında bilgim yok..

Özellikle cızırtı yapmayan bass sesi istiyorum yüksek seside severim, dediğiniz markalar beni kulaklık için aşar, teşekkürler hocam..

Başka deneyimlerini paylaşmak isteyenler varsa beklemedeyim karar vermedim henüz..

Kardeş bende PHİLİPS SHM 1900 ile SHM 7410 modeli arasında kaldım.Sen 7410 nu kullanmıssın ben oyun için sesli iletişim için alıcağım RAİDCALL görüşmeler için senin kullandığın 7410 nasıl sesi netmi? birde sesli proğramlar ile denedinmi? radicall ile görüşmeler için nasıldır. Bu ikisi arasında kaldın hangisini alayım.

• A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Mrb, shm7410 kullandım bass kalitesi oldukça yeterli hiç degilse benim için, konuşma olarak sosyal paylaşım programlarını kullandım ve gayet yeterli net bir ses, söylediğin programda denemedim ama ürün kaliteli. İdareten shm 1900 aldım onu kullanıyorum hiç bir şekilde almanı tavsiye etmem hiç bir şekilde tatmin etmicektir sesler bozulma yaratıyo bass diye bişey yok ztn idareten almıştım, tekrar 7410 aldım tavsiyemdir...
  • Arkadaşlar bende philips in bir kulaklığını arıyorum.. kendi sitesindede bütün kulaklıklarına baktım ama eski bir ürün tahminen 2005 zamanlarında çıkmış sanıyorum ben 2007 de almıştım tahtakale deniz elektronikten adam met etmisti dinleyince tamam dedim budurç,tarif etmek gerekirse bordo tonlu siyah gibi tam kulak içi sayılmaz çıkıntısı var kulağın içine bir kısmı girsin diye,ben bu kulaklığın şiddetini frekans uyumu akustiğini verdiğim fiyatına göre bana hediye edilen cx300 de bulamadım öyle diyeyim cx300 daha sert bi tonu var sanki.. eski bir resmimden kırparak göstereceğim kulaklığı tanıyan model nosunu verirse cok memnun olurum.
     Philips model karşılaştırmaları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    philips tv seriler ve özellikleri
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.