Şimdi Ara

Philips mi samsung mu Lg mi artık çok sıkıldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
10.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok acil görüşlerinize ihtiyacım var. artık daha iyisi olsun o mu olsun bu mu olsun falan derken farkkettim ki 4 aydır LCD alamıyorum.Şimdi size aralarında kaldığım modelleri sıralıyorum.. Nedenlerini de belirterek fikirlerinizi bekliyorum...Şimdiden çok teşekkürler...

LG 47LG6000 LCD TV
    LG 47LG7000 LCD TV
    PHILIPS 47PFL9703D LCD TV
    PHILIPS 47PFL9603 LCD TV
    SAMSUNG 46B650
    SAMSUNG LE 46A956 LCD
    SAMSUNG LE 46A756 LCD
    SAMSUNG LE 46A856 LCD

Gerçi içlerinde aşırı parlak olmasından dolayı samsung'u daha yapay buldum ama gene bir bilenee sormakta fayda var...
    İlginize teşekkürler....

• 46W5500

quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

46W5500

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

BU ÜÇ MARKADAN HANGİSİNE AİT BU MODEL?

quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

46W5500

(SONY)

People are born free
    life chained forever NBC
  • Maalesef sony düşünmüyorum...

Yapmanız gereken;
    Gidin bayide modelleri beğenin
    Açın avforumsu o modelin bir kaç bin mesajlık konusun vardır okuyun onu problemi varsa öğrenin,
    kullanıcı yorumlarını alın...
    Hdtvtest gibi sitelerde incelemeleri varsa okuyun...

Misal geçen biri 9603/9703 dedi de yani bir avforumsu okuyayam dedim sonra bir daha philips felan almam dedim yani o derece...

Kısaca burda milletin sevdiği markanın adını ortaya sallamasının size hiçbir yararı olmaz...

Ancak Sd yayını iyileştirdiği ve bu açıdan önceki modellerden farklılaştığı söylenen Samsung B650 ve Sony W5500 benim yakın markajımda

Niye Sony diyorum serseniz öteki markaların konusunu okuyunca avforumsta sony'de görüntü kalitesine bağlı sorunlar nerdeyse yok denecek az yaşanıyor, sadece tv'yi başta alırken kontrol etmeniz gereken clouding/backlight gibi problemler var... Ama philips samsung bir çok modelde hareketli sahne problemler yok judder vs. yok input lag yok pc bağlantı bir sürü problem var...

Yoksa ben şu anda cihaz alacak olsam yeni nesil 50'' hd plazmadan başkasına bakmam...
    Panasonic yeni modelleri bekliyorum... Kullanılmayan teknolojiye boşa para harcamak hiç ilgi alanım değil

• hocam 8 tane lcd arasında mı kaldın?

Sen boşver bu işleri şimdi başımıza iş almayalım , örnek ben altı ayda 25 sony sattırdım hamdolsun
  • Sony denince akla play station geliyor artık...

Sony marka degerini her geçen gün kendi kendine baltalıyor. W 4000 çıkarıyor 100 hz yok sonra gidiyor w 4000 çıkarıyor 100 hz koyuyor be2 yapıyor sonuç ghosting felaketi sonra bu yetmiyor w5500 yapıyor ama yine cambazlık yapıyor 10 bit yerine 8 bit koyuyor...

Dansözlük mü desem canbazlık mı desem ne derseniz deyin işte...

Amaç basit milletin kafasını karıştırmak kötüyü allandırmak ballandırmak ve çakmak...

not: sony yakında batabilir...
    not2: yukarıdaki not bir dilemmadır...
    Araç Problemleri konuları *CIVIC PROBLEMLERİ *FIESTA PROBLEMLERİ
  • Samsung ne yapıyor A serisi yok B serisi eee orijini ne bunun aynı panel degil mi yok bilmem 1000000 kontrast bunlara kanmayın arkadaslar...

Yine en masumu philips adamlar kaç senede 3 ya da 4 seri çıkardı ama samsunga sonye bakın sanki tutturamıyorlar adam gibi bi panel her ay bi tane yeni model çıkarıyorlar .. Amaçları çok sinsice piyasada yer kaplamak...
  • 1-yazdığın modeller arasında en iyisi 46a956 dır..ancak yeni modellerin gelmesiyle fiyatında bir miktar düşme olacak şahsen b6000-7000-8000 serisini bekle madem 4 ay sabrettin..ayrıca o listeye pionner 46v yi ekle piyasadaki en iyi ccfl paneldir tabi sorunsuzunu bulursan. w5500 de düşünülebilir ancak orta-üst seviye bir paneldir samsungtaki rakibi b650 dir...philleri salla zaten..kısacası parana bakar 4000 civarı varsa w5500-b650 arasında seçim yapabilirsin 5000 e çıkarım dersende b7000,alabiliyorsan b8000 veya 46v almak daha mantıklı hd kullanım için...

2-işin birde plazma boyutu var yayın kaynağın uydu-kabl0-diji-dwd gibi düşük çöz. ağırlıkta ise plazma senin için daha verimli olur.o zamanda adres pioneer 5090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 10 Nisan 2009; 18:00:35 >
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • Nasıl en masumu philips tüketicinin philips almasının birinci sebebi kağıt üzerine yazdığı anlamsız değerler.

Samsung en azından B modellerinde sd yayını iyileştiren teknolojiler getirmiş sony W5500 için de bu böyle... Philips ne yapar yanına iki çakar lamba ekler 2 ms 17 bit işlemci...

Sürekli model çıkarmalarının güzelliğide eski modelin fiyatının kısa sürede uygun hale gelmesi...

Ha gidip ilk çıktığında 10 bin liraya 45X4500 alırsanız çakarlar yapacak birşey yok...

Orjinalden alıntı: dongul

Merhaba arkadaşlar;

Çok acil görüşlerinize ihtiyacım var. artık daha iyisi olsun o mu olsun bu mu olsun falan derken farkkettim ki 4 aydır LCD alamıyorum.Şimdi size aralarında kaldığım modelleri sıralıyorum.. Nedenlerini de belirterek fikirlerinizi bekliyorum...Şimdiden çok teşekkürler...

LG 47LG6000 LCD TV
    LG 47LG7000 LCD TV
    PHILIPS 47PFL9703D LCD TV
    PHILIPS 47PFL9603 LCD TV
    SAMSUNG 46B650
    SAMSUNG LE 46A956 LCD
    SAMSUNG LE 46A756 LCD
    SAMSUNG LE 46A856 LCD

Gerçi içlerinde aşırı parlak olmasından dolayı samsung'u daha yapay buldum ama gene bir bilenee sormakta fayda var...
    İlginize teşekkürler....

bunların arasından Samsung 856 çok iyi bir seçim olacaktır ;)
    Lost - OZ - Breaking Bad - Fringe - Spartacus - Game of Thrones - Dexter - House M.D - Supernatural - Prison Break - Sherlock - Person of Intrest - The Walking Dead - Friends - Misfits - Glee - It's Always Sunny in Philadelphia - How i Met Your Mother - Scrubs - The Big Bang Theory - Calfornication - Entourage - Modern Family - My name is Earl - Shameless - Blue Mountain State

• Ben anlamsız bir deger görmüyorum philipslerde 2 ms bew equivalent deniyor bu dogru . Ayrıca 9 serilerine bakarsanız 30 bin kontrasttır bir atmasyon yoktur kagıt üzerinde denilen trilyon renk ise neden philipslerin daha dogal görüntü verdiklerinin kanıtı..

Dikkat etmek lazım detaylara...

30,50,80 ne varsa yazarlar kontrast için... Pioneer native kontrast değerleri 20,000;1 sınırında

trilyon renk zaten doğal görüntünün sebebi

4 çekirdekli 17 bit işlemciler yolda

0.5 ms toptan adama vurma süresi

O kadar işlemci o kadar tepki süresi hala hareketli sahne problemi

Sonuçta insanlar gördüğüne değil kafasında oluşturduğu tv'ye göre tatmin oluyor....

10 bit işlemci var tamamdır... (17 bit zaten direk foş..)

Kontrast 40 binden aşağı olmaz...

Tepki süresi 5 aşağısı olacak...

Ha birde usb varsa zaten ayna gibi gösterir...

Yanında çakar lamba varda zaten aşmıştır olayı...

Birde lcd olacak çünkü modadır dünya lcd'ye dönmektedir...

Kısacası ağzı olanın sallamasının serbest oldoğu bir dünyadır...

• Sony ve samsung Lcd sektöründe satış/pazarlamada açık ara önde

Phılıps diyince benim aklıma geçiştirmeli aslına uygun yapılmayan testler geliyor...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.