Şimdi Ara

Buzdolabı alıcam herkes LG-Samsung diyor Gerçekten Bosch-Siemens ten iyiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni evleniyorum beyaz eşya olarak bir buzdolabı eksik, beyaz renk olacak buzdolabı, mutfağım küçük o yüzden büyük bir buzdolabı olmaz no-frost istiyorum dondurucu üstte olsun. Forumu okuyorum herkes Lg-Samsung demiş, benim bildiğim bosch ve siemens tir beyaz da markalar, sonra profilo, arçelik falan gelir. Gerçekten Lg ve Samsung daha mı iyi, iyiyse ne yönden iyi, motor malzeme kalitesi vs.vs.
    Birde bu buzdolaplarının, çin malı, kore malı, tailand malı olanları var, satıcılar çin malı olmasının kalite yönünden hiç bir farkı olmadığını iddia ediyorlar, sadece montajı yapılıyormuş çin de, malzeme kalitesi aynıymış. Mesela Boch ve Siemens lerde Made in Turkey.

Şimdi 1200-1300 lira civarına ne almalıyım ben sizce, kirada oturucam o yüzden daha pahalı bir şey almak istemiyorum...

• Dolap konusunda Kore üretimi dolapları BSH grubunun Türk üretimi dolaplarında daha iyidir. Bunu bu işle ilgilenen herkes bilir. Ancak 1200-1300 civarı iyi bir dolap bulabilirmisin açıkcası sanmam ama bellide olmaz. HAyırlısı olsun dostum
  • Smasung buzdolaplarını 1300 tl civarı bulabilirsin hatta 1400 tl ye çıktımı 500 lt hacimli rt63emsw alabilirsin..Bende var wmsw modelinden çok memnunum gram ses yok yani çalışırken illaki varda öyle buz kırmaymış takırtı filan yok.Gidip bosch grubuna arçelik beko vestele dünyanın parasını bayılma..

Bosch buzdolabım 13 yıl sonunda bana çektirdikleri yeter artık dedim ve R600 gazlı A sınıfı ARISTON 1911 aldım.
    Hepsiburadada 999tl fiyatı var onada bi bak derim, 3 aydır kullanıyorum çok memnunum.

* Intel i7 14700KF * MSI Z790 Tomahawk MAX * Patriot Viper Venom 2x16gb 7200Mhz * Zotac Rtx 4090 * Aorus FO48U * 1tb WD Black SN850X + 2tb Samsung 980Pro *
    * Corsair RM850x * LianLi v3000+ * 480+360mm Rad. Custom Water Cooling * Razer BlackWidow Ultimate * Razer Basilisk * Logitech Z5500 * Logitech G533 * WD Red 3 TB NAS *
  • 3 yıldır Bosch' un Türk üretimi beyaz eşyalarıyla dolu mutfağım. Hepsinden memnunum

bi kısım bosch siemens diyor diğer kısım lg samsung diyor hangi marka alacağımı bilemez oldum kaç zamandır forumu takip ediyorum okudukça kafam daha da karışıyor..

lg ve bosch arasında gidip geliyorum..

çamaşır makinesi olarak lg
    buzdolabı olarak bosch (low frost) almayı planlıyorum. Bu sefer de nişanlım hepsi takım olsun diyor karma karışık oldum anlayacağınız.
  • Ben Kore malı Samsung alayım o zaman arkadaşlar, bu duruma göre...
    ...Muhacirizz...
  • Samsung sektör de tahmin edildiğinden eskiymiş...
    Parçalarını kendi üretiyormuş ayrıca çoğu iyi bilidiğiniz ve kullandığınız
    markalara parça veriyormuş...

tr.wikipedia.org
    Samsung - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Samsung
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.