Şimdi Ara

Philips MCM3150, DCM3020, DCM3100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aralarında 50tllik fiyat farkı görünüyor.
    Ses kalitesi açısından hangisini tavsiye edersiniz? yada muadili?

Birde Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder ekolayzer yerine geçiyor muydu yoksa sadece 2yi 5.1 mi yapıyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 24 Ağustos 2014; 19:00:28 >

•  Philips MCM3150, DCM3020, DCM3100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 21 Ağustos 2014; 23:04:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

Aralarında 50tllik fiyat farkı görünüyor.
    Ses kalitesi açısından hangisini tavsiye edersiniz? yada muadili?

Birde Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder ekolayzer yerine geçiyor muydu yoksa sadece 2yi 5.1 mi yapıyordu?

Bütçe ne kadar hocam?

İllaki ikisi arasında hangisi derseniz DCM3020
  • nette birine 300 diğerine 350 fiyat çekmişler.
    özelliklerden 3150 iyi gibi duruyor sen neden 3020 dedin?
    ben apple dockunda değilim fiyatına göre bakmıştım muadilleride olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 22 Ağustos 2014; 21:12:51 >
  • bugün avmde dcm3100 a rastladım götürdüğü mp3 playerdan dinlediği mp3te 3150den daha iyi ses almış.3150 daha boğuk gelmiş.
    zaten teknik özellik tablosunda amfi çıkış gücü hariç diğer özellikleri üstün görünüyor.
    burdan watt bazlı çıkış gücünün ses kalitesine çok etkisi olmadığı sonucunu çıkarabilir miyiz?
    birde ahşap yapıda olmasıda etkili midir iyi ses vermesinde bilmem ama 3100dan memnun kalmış.
    vatanda 280 görünüyor şuan.
    http://www.philips.com.tr/c/ses-sistemleri/klasik-mikro-ses-sistemi-dcm3100_12/prd/?t=specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 27 Ağustos 2014; 0:18:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavizaman

bugün avmde dcm3100 a rastladım götürdüğüm mp3 playerdan dinlediğim mp3te 3150den daha iyi ses aldım.3150 daha boğuk geldi.
    zaten teknik özellik tablosunda amfi çıkış gücü hariç diğer özellikleri üstün görünüyor.
    burdan watt bazlı çıkış gücünün ses kalitesine çok etkisi olmadığı sonucunu çıkarabilir miyiz?
    birde ahşap yapıda olmasıda etkili midir iyi ses vermesinde bilmem ama ben 3100dan memnun kaldım.
    vatanda 280 görünüyor şuan.
    http://www.philips.com.tr/c/ses-sistemleri/klasik-mikro-ses-sistemi-dcm3100_12/prd/?t=specifications

Bütçeyi daha arttırıp DENON RCD M39 al.
    Kaliteye önem veriyorsanız bu şuan için bu tip müzik setlerinde en iyisi ancak fiyatı Philipsler ile alakası yok tabiki.
    Ses kalitesinin de Philipsler ile alakası yok tabiki.
    İllede bu tip bir şey arıyorsanız dediğiniz gibi DCM3100 daha iyi olur hem bas ve tiz kontrolü de var.

• bende müzik seti arıyorum evde orta halli 300 tl civarı tv de pc de mp3 calarda müzik dinlemekten sıkılmış biri olarak ve bu müzik seti kullananların yorumlarını bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimse yokmu kullananlardan yorumlar lütfen tavsiyeler
  • yıldırımorduları Y kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer sadece müzik dinlemek isterseniz müzik seti yerine aktif hoparlörler bakabilirsiniz fazla bütçede ayırmak istemiyorsanız creative t-20 veya t-40 a bakabilirsiniz
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    bendede led tv ye logitech x 540 var tv den radyo mp3 yada mp3 caları x 540 bağlayıp dinliyorum benim aslında aradığım araya tiz bass ayarı yapabilceğim eqo tarzı bişey güçlü ses var ama kalite yok
    philips dcm 3100 ve 3020 denedim mağazada ses kaliteleri ve gücleri bribirine cok yakın ve güzeldi
    mcm3150 kötü
  • yardım lütfen
  • http://www.hepsiburada.com/liste/philips-htb3510-12-51-1000w-3d-blu-ray-ev-sinemasi/productDetails.aspx?productId=evphhtb3510&categoryId=152492
    bide kafa karıştıran tüm özelliklere sahip güzel yorumları olan ev sinema sistemleri var
    seneler önce aldığım kısa sürede sattığım ve o yüzden ön yargım olan
  • SONY MHCEC619IP hakkında malumatı olan var mı? 3100a göre tercih edilebilir mi?

Amplifier Audio Power Output
    Front (RMS) : 60 Watts x 2
    RMS Total : 120 Watts
    Amplifier Convenience Features
    Clock Display : Yes (12-hour display)
    Timer Sleep (Source) : iPod® / iPhone® / CD / USB / FM Tuner
    Timer Play : iPod® / iPhone® / CD / USB / Tuner
    VACS : Yes
    Amplifier Display
    Display Color : Black & White
    GUI Language (Main display) : English
    Display Type (Main display) : 14 segment - 8 digit VFD
    Display Color : Black & White
    GUI Language (Main display) : English
    Display Type (Main display) : 14 segment - 8 digit VFD
    Amplifier Equalizer
    Preset Equalizer : R & B / Pop / Rock / Salsa / Electronica / Country / Hip-Hop / Jazz
    Bass Boost function : Bass Boost
    Amplifier Function
    iPod & iPhone : Yes
    FM : Yes
    USB : Yes (Play or Record to USB)
    Amplifier General Features
    Type : D-CLASS Amplifier
    Amplifier Inputs and Outputs
    USB Conection : Yes (1 Front)
    Dock for iPod / iPhone : Yes (8 pin Lightning™ Connector)
    Amplifier Power Consumption
    Power Consumption (in Operation) : 55 Watts
    Power Consumption (in Standby) : 0.5 Watts
    Amplifier Sound Features
    Bass Boost function : Yes
    Equalizer : R & B / Pop / Rock / Salsa / Electronica / Country / Hip-Hop / Jazz
    Front Speaker
    Front Speaker Audio
    Rated Impedance : 8 Ohm
    Front Speaker General
    Model Number : SS-ECL5
    Front Speaker General Features
    System : 2 Way
    Quantity : 2
    Speaker Terminal : Pig Tail
    Front Speaker Speaker Spec
    Cable Length : approx. 1.2 m
    Tweeter Unit Size : 4 cm x 1 (horn type)
    Woofer Unit Size : 13 cm x 1

• 5 para etmez bişey sakın almayın kalite yok,bildiğin odun,bence değeri en fazla 100TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.