Bildirim
philips kulaklıklar 37 lira

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Shs4700 modeli nasıldır uygun mu fiyatı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknosadan çöp almam geçen gün pil şarj makinesi ve pil aldım adamlar 10 yıllık bozuk mal göndermişler paketi darmadağandı.aklınızda bulunsun
+1quote:
Orijinalden alıntı: trbist
Teknosadan çöp almam geçen gün pil şarj makinesi ve pil aldım adamlar 10 yıllık bozuk mal göndermişler paketi darmadağandı.aklınızda bulunsun
sabah sabah shp1900 için kararsız kaldım. -
Bu kadar yıldır işin içinde bir firma olarak Teknosa kadar kotu bir yazılım satış yapmaya çalışan bir firma görmedim.
Açıkçası teknosa'nın son yaptıklarından sonra bende almakta kararsız kaldım. Kesin bozuk ya da teşhir ürünü gönderir bunlar. -
teknosadan aldığım gerçek indirimli ürünlerin hiçbiri gelmiyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Shs 4700 için kancası kolay kırılıyor yazmışlar alanlar dikkat etsin.
sol üstteki kulaklığı zamanında yine teknosa'dan 9.90'a almıştık. fiyatına göre baya tatminkar bir kulaklık benimki hala çalışıyor. tek sorun kablolarının saç teli kalınlığında olması. -
Teknosa inanılmaz bozdu banada geçenlerde aldığımdan farklı bir traş makinesini kutusu açık dağılmış şekilde gönderdiler.
Gg teknosa yorumları son sayfalar komple kırmızı olumsuz yorum firesiz söven sövene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X