Şimdi Ara

Philips Kulak İçi Kulaklık SHH7810 -RESİMLİ İNCELEMEM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cep telefonunuz için
    Etkili hoparlörler derin ve net bas ve hassas ses çıkışı sağlar. Entegre mikrofon sesinizi daha
    net alır. Kablo üzerindeki uzaktan kumandayla ses düzeyini ve aramaları kontrol ederek,
    konforu artırırsınız. Saatlerce müzik keyfi yapabilir, istediğiniz kadar konuşabilirsiniz.
    Kaliteli sesten keyif alın
    • Açılı Akustik Borular yönlü ve kusursuz sesler iletir
    • Düșük ses seviyesinde kaliteli ses için üstün gürültü izolasyonu
    Üstün Kullanım Rahatlığı
    • Ergonomik Açılı Akustik tasarım, kulaklığın kulağınıza rahatlıkla oturmasını sağlar
    • Son derece yumușak silikon kapakların 3 farklı boyu ideal uyum sağlar
    • Yumușak silikon yastıklar kulaklarınıza hafifçe oturur
    Daha uzun süre kullanabilirsiniz
    • Dıșarıda kullanım için ideal olan 1,2m uzunluğunda kablo
    • Dayanıklılığı artıran kauçuk kablo emniyeti
    Sizin için tasarlanmıștır
    • Hassas ve șık mikrofonla sesiniz net bir șekilde alınır
    • Blackberry, HTC, iPhone, LG, Motorola, Palm için 3,5 mm fiș
    • Nokia, Sony Ericsson, Samsung için ekstra 3,5 mm fiș
    • Kablo üzeri ses ve arama kumandası

KENDİ YORUMUM DIŞARDAN GELEN MOTOR SESİNİ BAYA KESİYOR BASS LARI ÇOK GÜZEL HİSSEDİYORSUNUZ ..ÜRÜN TELOFON İÇİN AMA BEN MP3 ÇALARIMDA SORUNSUZ KULLANIYORUM..SESİ YÜKSEK SESTE BİLE RAHATSIZ ETMİYOR KALİTESİ FİYATINA GÖRE GAYET İYİ SES AYARI VE MİKROFONU VAR ÜZERİNDE.sesi dışarı verdiğni sanmıyorum çünkü arkada bir çıkışı yok tamamen kapalı ...BENİM ÇEKTİĞİM RESİMLER TELOFONLA ÇEKTİĞİM İÇİN BİRAZ KÖTÜ YAKINDA MAKİNE İLE ÇEKİP YENİLİYECEĞİM...

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-kumandali-mikrofonlu-kulaklik-shh7810/ProductDetails.aspx?productId=telkulphshh781010&categoryId=16117

http://doganmuzikkitap.org/products/333728/Philips-SHH7810-Kulakici-Kulaklik

FİYAT 53 -60 ARASI SATILIYOR

YORUMDA YAPIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL-D -- 31 Mayıs 2011; 11:41:32 >

• Hmm eline sağlık .Yalnız tizler ve midler hakkındada biraz bilgi verebilirdin. Philips kulakllıkları artık eskisi gibi değil. Gerçekten çok kaliteli kulaklıklar yapmaya başladılar.Bende she6000 var gerçekten çok memnunum.Philips forever
  • Merhaba, ben de almayı düşünüyorum bu kulaklıktan. Geçen zamanda bi eksiğini gördünüz mü. Bası, akustiği ve frekans dağılımları iyi mi acaba. Bi de kulaklığı telefon ve ipodumda kullanıcam. Tel görüşmelerinde sesi iyi iletiyor mu? Saygılar
  • ben mp3 çalardan dinlediğim için telofonda nasıl olur bilmiyorum ...aslında telofon için üretilen bir kulaklık sesi çok net ve bass ları gayet iyi veriyor
  • şuna benziyor. bunun telfon versiyonu gibi;

http://www.google.com/search?hl=tr&client=opera&hs=R6i&rls=en-GB&q=philips%20she%209550&gs_sm=e&gs_upl=16515l18170l0l6l6l2l0l0l0l627l812l0.1.5-1&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

bu kulaklığı uzunca bi süre kullanmıştım. değişik bir ses karakteri var alışınca bırakmak zor oluyor. şeklini ve renklerini de çok severdim.

modeli "Philips SHE9550". Az bir süre satıldı.

sğer bununla aynı ise basları kuvvetli, en tiz frekanslar ise çok belirgin. tizlerini kısmak ve biraz mid vermek gerekiyordu. Ayrıca 200Hz frekansları da biraz abarttığı için onları da kısıyordum. AMa genel olarak iyi bir kulaklıktı. En azından EP630'dan çok daha iyiydi frekans dengesi bakımından.

• Hayırlı olsun.

Gayet öz bir inceleme olmuş. Akıllarda soru işareti bırakmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Hayırlı olsun.

kulaklık bugün elime geçti. herşeyiyle on numara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Hayırlı olsun.

kulaklık bugün elime geçti. herşeyiyle on numara
  • kulaklığı 3 gündür kullanıyorum.(samsung galaxy mini GSM ile) normal sıradan kulaklıklar kulak yapımdaki acayiplikten dolayı kulağımda durmayıp düştüğü için aldım. Bu konuda benim gibi sıkıntı çekenler için ideale yakın bir çözüm sayılabilir. fonksiyonları için detaylı bir teste tabi tuttum ve sonuçlar:
    1. mikrofondan ses iletimi muadillerine göre daha iyi
    2. telefona çağrı geldiğinde telefon normal çalmaya ve titremeye devam ediyor ve aynı zamanda kulaklığa da ses veriyor.
    3. ek olarak verilen 3.5 mm.lik extra konnektör sanıyorum diğer marka telefonlara uyum sağlaması için. Samsung için onu kullanınca kulaklık sapıtıyor çünkü (:
    4. ergonomik olarak kulağı fazla yormuyor.
    5. ses baz tiz vs. gibi konularda ayırt edici hassas kulağım olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz ama beğendim.
    6.kumandasındaki ses kısma-açma hariç bir de düğme var. gelen aramayı yanıtlayıp sonlandırmaya yarıyor. müzik çalar açıkken tek basışta pause/play görevi görüyor. pause konumundayken hızlı çift tıklamada ise "next" görevi de görüyor. ayrıca telefon boştayken kulaklığı takıp bu butona bastığınızda direkt son dinlediğiniz şarkıyı(müzikçaları) açıyor.
    7. radyoda kulanım için standart bir kulaklık gibi. 6. maddede bahsettiğim düğme, radyo çalışırken basılması durumunda müzikçalara geçişi sağlıyor. ancak geri radyoya dönüş yok. tekrar radyoya geçişi telefon menusundan haletmeniz gerek.
    8. dayanıklılığı konusunda philips güvencesine sığınmaktan başka dyecek bir şey yok. Biraz da şans ve titiz kullanıma bakar.
    9. mp3 player veya ipod gibi cihazlarla denemedim ama daha kaliteli ve daha yüksek ses performansı verebileceğini düşünüyorum.
    10. fiyatını yüksek bulabilirsiniz.haksız da sayılmazsınız. d&r web sayfasında 53 tl, d&r mağazalarında ve hepsiburada.com sitesinde ise 60 tl'ye satılmaktadır. kutu içerisinde ve test/nceleme imkanı vermiyorlar. Çünkü "hijyenik" ürünmüş. Hayatımız boktan, ama kulaklıklarda hijyen arıyoruz ((:

• Öncelikle bu kulaklığı satın alan ve satın alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi sunarım. Ben demikrofonlu bir kulaklık almak istiyorum zira Nokia cep telefonlaryla gelen kulaklıklar baslar ve tızları iyi değil bende Sony Mdr Ex300SL kulaklık da var bilirsiniz mikrofonsuz olduğu için cep telefonlarında kulanmak pek mantıklı değil bu kulaklığın kalitesi SonyMdr Ex300SL gibi mi yoksa daha mı düşük ya da Nokia cep telefonlarında verilen kulaklıklardan daha mı iyi? Yorumlarınızı bekliyorum.
  • beyaz renklisinin de üretilmesi dileğiyle
  • uzun süredir philips SHE6000 kullanıyorum bu kulaklık bugün elime geçti samsung galaxy 5830 telefonuma takıp 2 dakika kadar test ettim son sesi çok düşük ve sesi she6000 yanın resmen bas ve tizden ibaret gibi kaldı aynı şekilde pakatine koydum zaman kaybetmeden iaade etmeyi düşünüyorum alacaksanız philips in twin vents teknolojisine sahip 13.6mm sürücülü modellerini tercih edin gerisi yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6128

uzun süredir philips SHE6000 kullanıyorum bu kulaklık bugün elime geçti samsung galaxy 5830 telefonuma takıp 2 dakika kadar test ettim son sesi çok düşük ve sesi she6000 yanın resmen bas ve tizden ibaret gibi kaldı aynı şekilde pakatine koydum zaman kaybetmeden iaade etmeyi düşünüyorum alacaksanız philips in twin vents teknolojisine sahip 13.6mm sürücülü modellerini tercih edin gerisi yalan

o modellere örnek verebilir misiniz, ülkemizde bulunabiliyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

uzun süredir philips SHE6000 kullanıyorum bu kulaklık bugün elime geçti samsung galaxy 5830 telefonuma takıp 2 dakika kadar test ettim son sesi çok düşük ve sesi she6000 yanın resmen bas ve tizden ibaret gibi kaldı aynı şekilde pakatine koydum zaman kaybetmeden iaade etmeyi düşünüyorum alacaksanız philips in twin vents teknolojisine sahip 13.6mm sürücülü modellerini tercih edin gerisi yalan

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-she4500-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd847508&categoryId=520

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-she6000-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd847509&categoryId=520

bildiklerim bunlar =)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-she4500-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd847508&categoryId=520

http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-she6000-kulaklik/productDetails.aspx?productId=bd847509&categoryId=520

bildiklerim bunlar =)

SHE6000 hakkında olumlu yorumlar okudum ama basslarının yetersiz olması ve dışarı ses vermesi nedeniyle vazgeçmiştim kulaklıktan. Biraz bilgi verebilir misiniz bu konular hakkında?

• sesi aşırı derecede dışarı vermiyor orası sorun bile değil kulaklığın sesi gayet dengeli ve basları benim için yeterli seviyede aşırı bas sevmem zaten şarkıdaki tüm ayrıntıların üstünü örtüyor bu şekilde müzik dinleme taraftarı değilim bana göre yeterli ve kaliteli ses veren bir kulaklık
  • quote:

sesi aşırı derecede dışarı vermiyor orası sorun bile değil kulaklığın sesi gayet dengeli ve basları benim için yeterli seviyede aşırı bas sevmem zaten şarkıdaki tüm ayrıntıların üstünü örtüyor bu şekilde müzik dinleme taraftarı değilim bana göre yeterli ve kaliteli ses veren bir kulaklık

Kulak kanalı olmayan normal kulakiçi kulaklıklar kadar veriyor mu sesi? Onlardan azdır tahminim, ne kadar veriyor ne kadar hissedilebilir verdiği ses?
    Bass benim için önemli ama diğer sesleri bozmasını ben de istemem. Ama düşük basslı kulaklık da tatmin etmez beni, kulaklığın bassları ne seviyede, karşılaştırabileceğiniz başka kulaklıklar var mı? Bir de ne tarz müzik dinliyorsunuz acaba?
  • kulaklığın ses seviyesi yeterli seviyede son seste rahatsız edici olabiliyor (ses kalitesinde bozulma olmuyor ses şiddeti bakımından rahatsız ediyor) her türlü müzik dinlerim ekolayzır ayarlarım bas ağırlıklı olmadığı halde bas ağırlıklı müziklerde yeterli seviyede yumuşak baslar alabiliyorum beni her türlü tatmin ediyor konu başlığındaki kulaklıkla karşılaştıracak olursak hem ses kalitesi hemde ses şiddeti bakımından çok daha üstün bir kulaklık bu arada konu başlığındaki kulaklığı hb ye geri gönderdim bile
  • quote:

kulaklığın ses seviyesi yeterli seviyede son seste rahatsız edici olabiliyor (ses kalitesinde bozulma olmuyor ses şiddeti bakımından rahatsız ediyor) her türlü müzik dinlerim ekolayzır ayarlarım bas ağırlıklı olmadığı halde bas ağırlıklı müziklerde yeterli seviyede yumuşak baslar alabiliyorum beni her türlü tatmin ediyor konu başlığındaki kulaklıkla karşılaştıracak olursak hem ses kalitesi hemde ses şiddeti bakımından çok daha üstün bir kulaklık bu arada konu başlığındaki kulaklığı hb ye geri gönderdim bile

Dışarı verdiği ses nasıl? Mesela otobüste yanımdakinin duyabileceği kadar ses veriyor mu dışarı? Bir de ep-630 ile karşılaştırabilme imkanınız var mı eğer kullandıysanız? Basslara da değinmişsiniz ama, tatmin eder mi beni ekolayzır ayarıyla dersiniz?

• dışarı verdiği ses çevredekileri rahatsız edecek derecede değil ama dinlediğiniz müziğin ne olduğunu anlayabilecekleri seviyede sizin bas beklentinizi bilemediğimden yorum yapamayacağım benim beklentim dengeli ses ver müziğe uyumlu yumuşak bastır benim bu ihtiyacımı karşılayan bi kulaklık ep-630 ile müzik dinlemediğimden yorum yapamayacağım bu kulaklığın en büyük artısı 13.6mm sürücülere sahip olaması ses yelpazesi geniş müzik dinlemeyi zevkli hale getiren bir kulaklık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.