Şimdi Ara

Philips Hue Go v2 480TL YANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv yimi izleyelim, duvarı mı? Çok rahatsız edici buldum.
    Ayrıca zevkler tabikide tartışılmaz da durduk yere kazıklanmaya gerek yok. Led lamba altı üstü, aliexpresste ucuzu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_bye T kullanıcısına yanıt
    Bu ozelligini sadece philips tv ile mi kullanabiliyoruz ?

• spyware_44 kullanıcısına yanıt
    Her Hue konusu açıldığında Hue kullanıcıları/meraklılarından çok "bu neya 10tllik lede 500tl saplıyolar bunlara" diyen kullanıcılar gelir. Tırnak içindeki yazım hataları aslına uygun olması için özellikle o şekilde yazılmıştır. Döviz kurları yüzünden fiyatlar çok arttı. Mesela piyasada 1299TL ve Amazon.TR'de şu an 1132TL olan renkli 3'lü başlangıç seti uzun bir süre 700-799TL bandında satıldı. O zaman da "yav bu ne geçen sene 400TL olan set 700-800TL" diye mesajlar yazılıyordu konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Mayıs 2020; 11:11:50 >
  • Akıllı evler ve akıllı ampuller geliyor artık böyle tek başına bağımsız çalışan ürünlere dünya para vermenin anlamı yok. Her lamba için ayrı uygulama mı kullanacağız, birde dünyanın parası.
  • O kadar beğeni almıştı yorumum. Şunun için seni uyarıyordum. "isim, argo Kolayca kandırılabilen kimse," tdk sözlüğünden alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Bu mesaj silindi.
    ozaman şu fakirlere yardım etde hepimize birer tane gönder. Görelim marifeti neymiş. Hem Ramazan sevaba girersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Her Hue konusu açıldığında Hue kullanıcıları/meraklılarından çok "bu neya 10tllik lede 500tl saplıyolar bunlara" diyen kullanıcılar gelir. Tırnak içindeki yazım hataları aslına uygun olması için özellikle o şekilde yazılmıştır. Döviz kurları yüzünden fiyatlar çok arttı. Mesela piyasada 1299TL ve Amazon.TR'de şu an 1132TL olan renkli 3'lü başlangıç seti uzun bir süre 700-799TL bandında satıldı. O zaman da "yav bu ne geçen sene 400TL olan set 700-800TL" diye mesajlar yazılıyordu konuya
    700-799 bandına satılan bu değildi ama. Ben almıştım v4 seti oluyor o satılanlar. Şimdi 1.132 tl olan yeni seri, bluetooth özellikli ve akıllı butonlu. Bu seri için iyi fiyat bu, 700-799 tl ye satıldı demek yanıltıcı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

Bu ozelligini sadece philips tv ile mi kullanabiliyoruz ?
    Philips tv ile kullanılabiliyor sadece. Ama bilgisayarınızı bağlayıp tv yi monitör olarak kullanırsanız, windows 10 için kendi uygulaması var ve her tv de bu şekilde bilgisayardan açtığınız video ve filmleri oda ışıkları ile senkronize edebiliyorsunuz.

• Yetistim hocam yangin nerde?

• erdsavas kullanıcısına yanıt
    Evet Bluetooth gözümden kaçmış. Ampül speklerinde bir fark yok gördüğüm kadarıyla. Bluetooh desteği gelmiş ve Bridge zorunluluğu ortadan kalkmış. Yeni seriyi inceleyeceğim.
    Bu model güncel kurdan piyasaya girdi ise direk yüksek fiyat ile girmiştir zaten. Hue ürünlerinde bazen Vatan da güzel fiyatlar veriyor.
    android için uygulaması var mı? mi box a kursak? birde kaç lamba kullanmış orda
    lambader de solda 1 adet e14
    üstte kitaplıkta şerit led 2 adet
    sağda aşağıda 2 adet e14
    sağda çekmece üstünde 1 adet e14

toplam 6 adet

hepsi sanırım iPhone a bağlı aşağıdaki

biraz masraflı iş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 2 Mayıs 2020; 18:4:20 >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Android, ios ve win10 uygulamaları var. Tavsiye ederim ama hastalık oluyor 14 ampule ulaştım zamanla, sürekli insanın alıp her yeri donatası geliyor. Masraflı iş cidden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Evet Bluetooth gözümden kaçmış. Ampül speklerinde bir fark yok gördüğüm kadarıyla. Bluetooh desteği gelmiş ve Bridge zorunluluğu ortadan kalkmış. Yeni seriyi inceleyeceğim.
    Bu model güncel kurdan piyasaya girdi ise direk yüksek fiyat ile girmiştir zaten. Hue ürünlerinde bazen Vatan da güzel fiyatlar veriyor.
    Evet ampulleri istenilen renkte yakmak icin bridge'e gerek yok ancak hue 3rd party uygulamalar icin yine Brdige destegi lazim.

Belirttiginiz gibi yeni seri bu baslangic kiti. Ve Amazon US'te 180-210$ araliginda.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

Android, ios ve win10 uygulamaları var. Tavsiye ederim ama hastalık oluyor 14 ampule ulaştım zamanla, sürekli insanın alıp her yeri donatası geliyor. Masraflı iş cidden.
    mi box android uygulaması çıktı mı ?
    philips box satışı için önünü kesmişlerdi.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Mi box yok bende bilmemiyorum ama android telefon uygulaması var. Mi box uygulamaları ayrı oluyorsa dediğiniz gibidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

Mi box yok bende bilmemiyorum ama android telefon uygulaması var. Mi box uygulamaları ayrı oluyorsa dediğiniz gibidir
    aynen ayrı hocam. mi box ile tvyi hue tv gibi yaparız ama philips uygulamayı paylaşmıyor. telefonlar için tabletler için uygulama var ama mi box için daha çıkmamış :( philips hdmi sync cihazını sattırmak istiyor.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Philips kendisi Sync Box+Android TV Box (Netflix sertifikalı) kombine bir ürün çıkartıp satsa güzel olurdu aslında. Fiyat da önemli tabi ki.
    Ama Philips TV harici diğer TV'ler, projeksiyon perdeleri gibi kullanım alanları olur.
    tv yi ve odayı videodaki gibi, aynısı değil ama çok yakın şeklinde yapmak 2136 tl yapıyor. değer mi bilemedim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.