Bildirim
Philips Hue Go v2 480TL YANIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yanan birsey göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Led lambaya 500 tl mi yanıyor -
110 u arayın.
Fena fiyat degil ama asiri bir indirim gormedim sanki
bunun meyva tabağı versiyonunu 50 liraya almıştım
gözel ışık veryo -
Zengin ampulü -
Birazcık teknolojiden elektrikten anlamak yeter bi lede 500lira verilmeyeceğini💦🔥💨
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok iyi evin her odasına aldım ikişertane Bluetooth lamba
Bacanak görmüş küstü onun eve de aldım 2 şer tane
Bu zamanda evinde Bluetooth lamba olmayan da ne bilim
Nerdesin edison reyizz
Şerit led in 1 metresi 157tl adaptörlü
2m 482 ye alacağımıza 2adet 1er metrelik alsak 168 TL kardayız Ayrıca elimizde 2adaptör olmuş oluyor :))
ben yatak odasında kullanmıştım
çünkü hatun şahıs alev silüeti duvara yansırken daha hoşuna gittiğini söylemişti
herkesin tercihi farklı -
1 metre olan adaptörsüzquote:
Orijinalden alıntı: Kimsediil
Şerit led in 1 metresi 157tl adaptörlü
2m 482 ye alacağımıza 2adet 1er metrelik alsak 168 TL kardayız Ayrıca elimizde 2adaptör olmuş oluyor :))
Lamba düğmeye basınca yanıyor doğru xd
Herkesin zevki ve Düşüncesi farklı fakat herkes konuşmak icin konuşuyor. Fiyatı iyi 599 689 arası hiç düşmedi . 1 tane aldım teşekkür ederim. Evde Hue otomasyonu kullanıyorum son parçayı da tamamlamış oldum elinize sağlık.
Rica ederim. Ben de yaklasik 1 aydir yakindan takip ediyordum. Bugun Go v2 ve 3'lu starter kit aldim. 2m Led de alacagim ama cok daha iyi bir indirim bekliyorum onda.quote:
Orijinalden alıntı: spyware_44
Herkesin zevki ve Düşüncesi farklı fakat herkes konuşmak icin konuşuyor. Fiyatı iyi 599 689 arası hiç düşmedi . 1 tane aldım teşekkür ederim. Evde Hue otomasyonu kullanıyorum son parçayı da tamamlamış oldum elinize sağlık.
Ustteki yorumlara vs gelirsek de; cevap vermeye bile gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noo Pasaran -- 1 Mayıs 2020; 19:57:14 >
Artık her hue fırsat konusunun değişilmezi oldu bu muhabbetler de
Ne kadar cok bos konusma var su videoyu izleyin ve susun. Testpilotyoutube
Philips Ambilight + Hue (4K Thunder Storm Video) Set Uphttps://www.youtube.com/watch?v=_qQ9npRY0wM&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yanıyor evet
Ürün süper ama bir sürü kombinasyonu var bunun alırken araştırmak lazım. HUB ları birinci nesille uymuyor falan. Murat Gamsız kullanıyordu onun bir videosunda anlatımı vardı.
Tek bir tane alıp kullanacaksınız problem yok ama hem salon hem tv bir arada kullanım olacaksa cihazların uyumlarını araştırın. Böyle bir şeye bütçe ayırmayacağım için hiç araştırmadım da, sadece meraktan videolarını izlemiştim oradan aklımda kalmış.
Led lambaya 500 tl mi yanıyor
![]() |
Yanan birsey göremedim.
|
Birazcık teknolojiden elektrikten anlamak yeter bi lede 500lira verilmeyeceğini💦🔥💨
|
Zengin ampulü
|
ben yatak odasında kullanmıştım
çünkü hatun şahıs alev silüeti duvara yansırken daha hoşuna gittiğini söylemişti herkesin tercihi farklı |
110 u arayın.
|
Çok iyi evin her odasına aldım ikişertane Bluetooth lamba
Bacanak görmüş küstü onun eve de aldım 2 şer tane Bu zamanda evinde Bluetooth lamba olmayan da ne bilim Nerdesin edison reyizz |
Her Hue konusu açıldığında Hue kullanıcıları/meraklılarından çok "bu neya 10tllik lede 500tl saplıyolar bunlara" diyen kullanıcılar gelir. Tırnak içindeki yazım hataları aslına uygun olması için özellikle o şekilde yazılmıştır.
![]() ![]() |
Benzer içerikler
- zoomer batum
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- blaupunkt ls720
- jopus fanlı ısıtıcı
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X