Şimdi Ara

Philips Hue E27 Beyaz Ambiyans Akıllı Ampul, Kumandalı 109 TL Kaçıranlar İçin Tekrar Stokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dün gece paylaşmıştım 109 tl diye kaçıranlar almak isteyenler için tekrar stokta.109 TL

• Dün gece kaçırmıştım, teşekkür ederim bugün de kaçırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lok'tar ogar -- 16 Mayıs 2019; 3:56:42 >
  • Sepete eklenmiyor
  • 1 adet aldım konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bu arada sıcak soğuk ışığı bridge olmadan ayarlayabiliyor muyuz? Bridge olmadan telefona bağlanabiliyor mu? Sıcak soğuk olayı önemli benim için.
  • poliextreme P kullanıcısına yanıt
    köprüsüz malesef bunları yapamazsınız köprü şart hocam
  • hocam bikaç yabancı sitede okuduğum kadarıyla 4 farklı sıcaklık moduyla kullanılabiliyor. Fotodan anladığım kadarıyla açma tuşuna artarda basarak sıcaklık ayarı yapılıyor.Yapılmasaydı zaten normal bir ampulden farklı olmayacaktı iptal ederdim.
  • Fiyat artmış tekrar.
  • Alıp kullanmayacak varsa satın alabilirim
  • adamların alış fiyatına bak
  • Dün kaçırmıştık , şimdi tekrardan kaçırdık bir daha olursa onuda kaçırırız bu gidişle
  • Hocam sizde ampul fetişizmi mi var mı? Özellikle bu ürüne karşı?
  • Neden mi marka almıyorsunuz
  • gece yarısı tesadüfen gördüm ve sipariş geçtim. almak isteyen arkadaşlar gece kalkarlarsa kontrol etsinler.
  • geçen sefer kaçırmıştım şimdi yine kaçırmışım :) vazgeçtim almaktan
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Çöp çünkü hue karşısında.

Alıp vazgeçen olursa bir pm ötenizdeyim.
  • dün kaçırdım bugün kaçırdım yarın kaçıracağım
  • 199 olmuş
  • Belki bunu da kaçırmak isteyenler olabilir.

ikili paket 199TL
    https://www.amazon.com.tr/Philips-Beyaz-Ambiyans-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Ekopaket/dp/B0748MY3S3/
  • bağlantı wifi üzerinden mi yapılıyor yoksa kendine has bir bağlantımı kullanıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.