Şimdi Ara

Philips GoGear mp3 çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Philips GoGear SA4DOT02WN/97 2GB MP3 Çalar 59tl üzerinden genctrkcll lere yüzde 44 ekstra indirim yapıyor sanırım, ihtiyacı olanlara duyurulur, hadi hayırlı alışverişler..

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-gogear-sa4dot02wn97-2gb-mp3-calar/productDetails.aspx?productId=bd300309&categoryId=60001439

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryID=60001428#nasil

• yok oğlu yok özellikli. Mini mp3 çalarlar var çin malı ondan al 5 liraya daha iyi
  • Bir cihazı bu kadar tipsiz tasarlamak ciddi bir başarı olsa gerek.
    Yuvarlak ortası plastik silgilere benziyor.

edit: silgi'nin resmini buldum,şans olsa gerek o da hepsiburada'da.
     Philips GoGear mp3 çalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruise06 -- 15 Eylül 2012; 2:15:34 >
  • Bu mp3 player'ı bir kenara bırakalım diğer genç Turkcell ürünlerini keşfetmek lazım. Belki onlar arasında güzel şeyler vardır.
  • kulaklıgi nasıldır bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ekranlı 2 gb Philips modelleri 30lara düşseydi sıcak olurdu gibi ama bu öyle gelmedi bana.

Gençturkcell indiriminde bir şey yok şimdilik 4,72 lik lambayı kargo bedava almıştım, kargo ekleyip %20 indirim eklemiş mesela.

İndirim listesi güncellenirse iyi şeyler çıkabilir takip lazım..
  • Spor yaparken rahatça kıyafete iliştirebileceğim bir cihaz bakıyordum bir tek shuffle vardı bu örneğe uyan, şimdi bu cihazı gördüm kargo dahil 38,50 liraya gelecek shuffle'a o kadar para vermek istemiyorum, ama sizin yorumlarınız kafamı karıştırdı biraz, ne yapsam bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :D çöp bu. shuffle ile karşılaştıran var bir de ya.
  • spor yapmak isteyen biraz paraya kıysın sansa clip + alsın :)
  • O mp3 çaları aldım bu sabah elime ulaştı.
    Almadan önce araştırma yapmıştım ürün hakkında kötü yorum olan tek yer burası.
    Şarj konusunda çok büyük avantajı var sadece müzik diyenler için ideal bu arada görünüşü fotolardan aldatmasın çok sevimli ve dikkat çekici ses kaliteside gayet iyi 8 metre kablolu kulaklıkta net ses alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.