Şimdi Ara

Philips GoGear - Firmware SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
21.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Philips GoGear SA1355/02 aldım, kutunun içinden çıkan cd den firmware kurdum. Program upgarede istedi. Yaptım. Bitince Hata Verdi. Şuan da Mp3 playerim çalışmıyorrrrrr

Nasıl düzeltebilirim ?????

• yok mu bilen

• arkadaşım bende de sorun çıktı dün aldığım başka bi modelde akşam gidicem servise. sanada bilgi veririm ama bence servise git.
  • yaw bende tam yapcaktım iyiki okumuşum haaaaaaaaaaaa upgrade yapmıom
  • ayıptır sorması firm ware nedir bizim biladerde varda go gear hiç ööle bişey görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phılıps SHS5200 Ses Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz servis tarafından değiştirilmiştir..

Yazmayı unuttum kusura bakmayın
  • Lütfen bi akıl verin arkdaşlar bende Philips Gogear sa1350/02 mp3 playerım var firmware programını kuruyorum Firmware Downloader çalışıyor ve takılıyor program yanıt vermiyor upgrade edemiyorum daha yeni aldım kafayı yicem daha 2 saat önce aldım

• Abi bence hiç kurcalama, benim gibi yazılımı silinirse 1 hafta beklersin. Bende aldığım gün bozdum

Şuan cihazın çalışıyorsa hiç kurcalama update için boşver
  • abi ben para verdim bu alete neden kullanamıyorumki ,update olmassa at çöpe daha iyi
  • Dostum sen bilirsin, benim ki sadece bir uyarı niteliğindedir..

Saygılar,
  • ben servise götürdüm konyada servisteki arkadaş sağolsun ilgilendi ve çözdü sorunu . sorunun tanımı şu arkadaşlar. sitedeki update dosyaları hatalıymış mailleştiler ve doğru dosyaları yükledi içine ve sorun yok şu an çok iyi çalışıyor. kusura bakmayın geç yazım.
  • merhaba arkadaşlar. aynı firmware update sorununu bende yaşıyorum.ayrıca cihazın sesi sanki pek bi az.aracımın teybine bağladığım için kafaya takmıyorum.ama kulaklıkla oturup şöyle bangır bangır müzik dinlemenin mümkünatı yok.aslında 15 gün önce sandisk sansa e 250 2GB mp3 çalar almıştım teknosadan. bugün video izlerken takıldı kaldı cihaz. açsan açılmıyordu kapatsan kapanmıyordu. iade ettim.sade bi şey olsun işimi görsün diye philips sa1350/02 aldım.kutudan usb uzatma kablosu çıkmadı.update edilmiyor.zaten teknosadan ne aldıysam elimde kaldı hep. elimde patlamayanlarında daha ucuzlarını teknosadan aldıktan sonra buldum.ör: flashbellek almıştım 47 liraya.aynısını ankarada real de 38 ytl ye gördüm. realdekininde 2 sene garantisi var teknosa dakininde.teknosadan cep telefonu almıştım siyah rengi o mağazada olmadığı için biz başka mağazadan getiririz dediler ve sizi arar telefonu almanızı söyleriz dediler. ertesi gün telefon geldi diye aradılar gittim armada teknosaya.telefonum gelmiş rica edeyim lütfen dedim( parasıda ödenmişti) oradaki abla telefonu sattık demezler mi sonra bi de demez mi oradaki bi abi keşke 5 dk önce gelseydin daha yeni sattık diye.bende dedim ki telefon benim adıma ayrılmıştı filan ama ne desem boş.abi yine aynı yüz ifadesiyle 5 dk önce gelseydin keşke dedi. babam teknosadan samsung cep telefonu aldı. cihaza hafıza kartını takıyorsunuz. hafıza kartını görmüyor. sanki teknosada eski kalite yok. köprüyü geçene kadar felsefesi biraz hakim olmaya başlamış gibi. artık teknosayla işim bitti. neyse arkadaşlar konuyu dağıttım.ama sıkıldım artık bu durumlardan.üç beş kuruş biriktirip bi şeyler alıyoruz sonra uğraş dur.umarım benim yaşadıklarım başka arkadaşların başına gelmez. bu arada firmware sorunum için ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler

• S.A. Arkadaşlar. 2 gün önce philips sa 1350 aldım. firmware update ile yazılım yükleterek radyo özelliği kazandırabilirmiyim?
  • shadow onu alırken düşünecektin radyo özelliği mp3 ün özelliklerinin içindedir. Radyo frekanslarını radyo özellikliler çeker. Update yaparak radyo özelliği kazandıramazsın.
  • Bendede aynı sorun var. Update diyince start yeşil oluyor ama ona basınca bilgisayar kilitleniyor. Bir daha açtığımda bağlanamıyor. Kafayı yiyeceğimmmm!!!!
  • Bendede device manager'a mp3 player takılıyken girmeye çalıştım girmedi.Çıkardım player'ı programı açtım.Program açıkken cihazı bağladım gördü.Update dedim yanıt vermio gibi oldu sonra bi anda update completed yazdı.Mp3 player'i 2-3 kere yeniden başlattım bişiler yaptı alet kafasına göre sonra güncellendi firmware'ı falan.Benimde bir sorum var.Bu benim alette türkçe desteği yok.Yazılımın firmware'ı üzerinde oynayıp türkçe desteği kazandırabilieceğim bir program mevcutmu.Mevcutsa nasıl temin ederim?
  • arkadaşlar cd yi kaybetmişim firmware programını gönderir misiniz?
  • Yaa şu update'ydi yapan yok mu koca sitede?
    Update olmuyo yoksa?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.