servise gitmedim tabii ki.ama olacakları tahmin etmek güç değil. servisdeki arkadaş cihaza bakacak ve şöyle diycek: ne var bunda süper çalışıyo. bu sorun firmware le aşılacak bişey muhtemelen bunu da servisin çözmesi mümkün değil işin kurdu değilse. servisin 100 ytl lik mp3 player sahibiyle ilgilenip ilgilenmeyeceği ise ayrı bir olay. bu sorunu kendimiz çözücez anlaşılan. Muhtemelen yurtdışında bu soruna mutlaka çözüm bulmuşlardır. yabancı forumaları bi araştıralım ...
selam arkadaşlar bende sa 2120/02 var. geçen gün sanırım parcaları sileyim derken içinden bşirtakım dosyalarıda silmiş olmalıyım ki mp3 birdaha çalışmıyo açtığımda sadece philips yazısı gözüküyo çalışmıyo ve bilgisayara da bağlayamıyorum,sürüm güncellenemiyo falan diyo servisemi gitcez artık bu konuda yardımı olacak arkaslar varsa bilgimizi paylaşalım...
philips SA 1350/02 de OQ-A-M-N-8_7 firmware görünüyor.ancak yükleme yapamıyorum.sanırım indirdiğim dosya da olabilir sorun. mp3 e atılan hiçbir dosyayı okumuyor. sanrım okuma dosyasını sildim. yada baska birşey ...
bana bununla ilgili kesin bir yanıt verebilecek varsa mail atabilir mi lütfen.