Şimdi Ara

philips GoGear Ariaz 4gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
27.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu urunu daha yeni aldim ve suan sarj ediyorum(3saat) urun hakkindaki goruslerinizi ogrenmek isterim nasil iyimi kotumu aslinda almadan once konu acsaydim daha iyi olurdu ama neysa artik
    arkadaslar uunle ilgili bilgiler burda
    http://www.hepsiburada.com/philips-aria-sa1ara04k02-4gb-radyo-ses-kayit-mp3mp4-player/productDetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd53219

philips GoGear Ariaz 4gb

• Arkadaşım bende iki gün önce aldım şimdilik memnunum.Ses kalitesi açısından çok tatmin olmasamda kulaklıklar güzel.Şimdilik taşımak için bir kılıf arıyorum.Çok hafif,klasör olarak görmek attıklarını benim için en ideal olanı.Playlist oluşturmak cihazın içinde zor ama pc den nasıl oluşturulur bilmiyorum.Çok hafif,ve görünümü iyi.Birde albüm kapaklarını nasıl göstereceğimi bulamadım arka planda çıkmıyor albüm kapağı.Son olarak en iyi özelliği şarjı çok uzun 20 saatin üzerinde iki günde açık bıraktım süre tuttum hala bitmedi.
  • urunu biraz karistirdim ses olarak oldukca iyi buldum ama smv video olayi hic olmamis oyonden kotu album kapagini bende yapamadim belki sonra bir yolunu bulurum menusu kolay rahat kullanisli urun oldukca hosuma gtti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenantan -- 6 Eylül 2009; 21:37:09 >
  • albüm kapağı sadece windows media playerı kullanarak aleti eşitlersen gözüküyor tabiki albüm kapağı windows media playerda gözüküyorsa.Gözükmüyorsa internetten indirip wmp da resmi üstüne sürükleyebilirsin ya da albüm bilgisini bul diyip şarkıları eşitleyerek albüm kapağını görebilirsin.
  • philips lerdeki ses kısıtlama olayı bunda da var mı?
    sesi nasıl?
  • ses kısıtlama olayı var bence sesi idare eder ama kenantan oldukça kaliteli bulmuş bence orta seviyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliorkun -- 10 Eylül 2009; 18:05:37 >
  • peki youtube dan falan video indirme olayı nasıl oluyor bu aletle.

sesi konusunda kararsızım daha önceki gogear serisi vardı bitane zor elimden çıkarttım.
    philipsin bu konuda kötü bir ünü var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • youtube dan video olayını anlayamadım ne demek istediğini ama ses kalitesini şöyle diyebilirim önceden creative zen im vardı yaklaşık aynı diyebilirim.
  • şöyle bişi dio:

Video paylaşım sitelerinden (YouTube, MySpace veya Google Video) GoGear oynatıcınıza video indirmenize olanak veren kullanımı kolay Internet'ten Video İndirme özelliği ile hareket halinde video izleyin. Birlikte verilen bilgisayar uygulamasını yükleyin, GoGear'ınızı bilgisayarınıza bağlayın ve en sevdiğiniz video paylaşım sitelerini ziyaret etmek için Internet Explorer kullanın. Bir video seçin ve fare imlecini video üzerinde gezdirdiğinizde çıkan Download (İndir) düğmesini tıklatın. Beklemeniz gerekmez, diğer videolara gidin ve daha fazlasını indirmeye başlayın.

aslı astarı var mıdır?
  • Bu modelin de diğer eski modeller gibi; ses çıkış gücü: 2 x 3mW malesef..
    Minicik sansa clip'in bile 2 x 14mW ses çıkış gücü var..
    Philps bu ses kısıtlama ısrarın da devam ederse, inceleme sitelerinden geçer not pek alamaz!!
  • arkadaşlar bende de var bu üründen..

Uzun zamandır aıyorum bulamıyorum, bunda dinlemek için sesli kitap istiyorum.

Bir de film..

Nereden indirebilirim?

Yardımcı olursanız sevinirim:)
  • Arkadaşlar lütfen yardım,

Ben bunun cd'sini kaybettim. Lütfen olan biri yükleyebilir mi buraya?
  • hayatımda hiç bir mp3 den philips kadar sıkıntı yaşamadım gogear 6025 e ayıptır söylemesi o zaman 290 kağıt bayıldım yediğim kazığa yanıyorum valla. ses o kadar düşük yazılımı o kadar sorunlu ki yazık günah verilen paraya
  • yeğenim, Philips GoGear Ariaz da radyoyu açtıktan sonra kapatamıyormuş , yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba,
    selamlar
  • ürün bir ayı geçmeden kulaklığı bozuldu. kulaklığın birinden hiç ses gelmiyor. sonra şarz 20 saati bile bulmuyor. artı tuş takımı çok ses çıkarıyor. açma kapama düğmesi çok ters yerde ve basmalı değil itmeli çekmeli. bu da gıcık bi tarafı (ben sevmedim) ve ve ve en önemlisi video izlemek için video dosyalarını smv denilen saçma sapan bir formata çevirmeniz gerekiyor. ve verdikleri program da o kadar dandik birşeyki çok yavaş olmasının yanında convert yüzde 50 ye gelince hata veriyor. rezil bir şey. neden bir çok mp3 player bu dosya formatında video oynatır ona da aklım ermez. doğru düzgün internette program bulamıosunuz. en basitinden mpg wmv gibi fotmatlar varken neden buna inad ederler anlamam. sinir bozucu kesinlikle uzak durun.

Bu arada hala video converter arayışındayım (yine de). bu ürünü olupta video izleyebilen varmı acaba gerçekten merak ediyorum.

• bende de aynı ürün var ve pek sıkıntım yok şu video dışında. aslında videolar kaliteli ama formatını dönüştürmek zaman alıyor bir de çok yer kaplıyor.yanında gelen kulaklık fena değil ama ben sony ex300 almayı planlıyorum sizce boşa masraf mı yapmış olurum bu kulaklıkla devam mı etmeliyim?
  • Video dosyalarını nasıl çeviriyorsunuz? Ben bir tane çevirip de deneyebilmiş değilim. Elinde smv formatında kısa film video olan varsa yükleyebilrmi acaba?
  • benimkinen de usb kablosu çok kısa 6-7 cm'lik bir şey kötü yanlarından biri de bu bir de sesin biraz düşük olduğunu söylüyorlar
    format dönüştürme konusunda yanında gelen küçük cd'deki dosyaları yükledim (media player11 dışında) sadece mp4 ve avi formatlarını dönüştürüyor sanırsam bende de flv formatlı çok o yüzden internetten flv to mp4 converter indirdim o mp4leri sonra da kendi yazılımıyla smv'ye dönüştürüyorum bu uğraşa deyiyor ki yapıyorum keşke ekranı 2.5" falan olsaymış neyse belki sonra değiştiririm.
  • bende dün aldım arkadaşlar smv formatı hiç sevmedim pc ağlam oldu halde çok yavaş convert ediyo ne biçim iş bu ya arkadaşın dedine katılıyorum usb kablosu 6 7 cm bişi kalbodan kaçmış koskoca firma sony almadıma pişman oldum bunu nasıul satarım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ucuzdan vericam
  • evet ürünün yanında gelen converter programı çook yavaş ve çevrilen videolar fazla yer kaplıyor 3gb video 1gb mp3 var bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.