Şimdi Ara

Philips GC7635/30 Buhar Kazanlı Akıllı Ütü 380TL HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips GC7635/30 PerfectCare Pure 5 Bar Buhar Kazanlı Akıllı Ütü
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-gc7635-30-perfectcare-pure-5-bar-buhar-kazanli-akilli-utu/productDetails.aspx?productId=evphilgc763530&categoryId=155122

2015 Model olan bu ütü en iyi fiyat ile Hepsiburada.com da satılıyor.

KARGO dahil 380TL, CANIMANNEM kodu ile (20TL indirim)

Epey bir ütü aradım, sonunda bunu aldım

( Hersey Hotpoint in 99TL'lik ütüsünü kaçırmam ile başladı : ) )

• quote:

Orijinalden alıntı: aminocard

Philips GC7635/30 PerfectCare Pure 5 Bar Buhar Kazanlı Akıllı Ütü
    http://www.hepsiburada.com/liste/philips-gc7635-30-perfectcare-pure-5-bar-buhar-kazanli-akilli-utu/productDetails.aspx?productId=evphilgc763530&categoryId=155122

2015 Model olan bu ütü en iyi fiyat ile Hepsiburada.com da satılıyor.

KARGO dahil 380TL, CANIMANNEM kodu ile (20TL indirim)

Epey bir ütü aradım, sonunda bunu aldım

( Hersey Hotpoint in 99TL'lik ütüsünü kaçırmam ile başladı : ) )

99luk indirim sizce iyimiydi, güzel ütümüymüş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ercinoyman

Jilet gibi ütü. Station Wagon otomobil pratikliği ile ütü keyfini birleştiriyor.

Yılın sıcak fırsatlarından, açık ara.
  • Fakir Thera 2600 W 150 Gr Buharlı Ütü

http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=evfakthera&categoryId=155122

Bu urunu alacagim birazdan yuzde 5 indirim + 75-25 cekle bayaa uyguna gelecek. Philipsin surekli kartus yenileme ihtiyaci olmasi buyuk bir handikap bence ama guzel utu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Jilet gibi ütü. Station Wagon otomobil pratikliği ile ütü keyfini birleştiriyor.

Yılın sıcak fırsatlarından, açık ara.

şunun için soruyorum ben aldım o üründen 100 liraya ancak hiç memnun kalmadık kullanım olarak atladığımız bir şey mi var ki herşeyi otomatik bir tane tuşu yok, ayrıca açık ara olamaz aylardır 150den satılıyor hala da, siz nasıl kullanıyorsunuz hocam
  • quote:

şunun için soruyorum ben aldım o üründen 100 liraya ancak hiç memnun kalmadık kullanım olarak atladığımız bir şey mi var ki herşeyi otomatik bir tane tuşu yok, ayrıca açık ara olamaz aylardır 150den satılıyor hala da, siz nasıl kullanıyorsunuz hocam

Ben Nuvo + BKM kampanyasıyla aldım, 60 TL'ye geldi. Alev alevdi.
  • sürekli kartuş değişmesi sıkıntı olsa da aslında ütünün ömrü için iyi, bu şekilde 5 yıl garanti veriyorlar.

Ama onun da kolayı var, Kireç giderici musluk filtreleri var, onlardan suyu yumuşatarak kullanacağım, ütü kartuşu uzun gitsin diye...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

Fakir Thera 2600 W 150 Gr Buharlı Ütü

http://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=evfakthera&categoryId=155122

Bu urunu alacagim birazdan yuzde 5 indirim + 75-25 cekle bayaa uyguna gelecek. Philipsin surekli kartus yenileme ihtiyaci olmasi buyuk bir handikap bence ama guzel utu

Tabii bu ütü, buhar kazanllı ütüyle kıyaslanamaz,

Fakirde devamlı buhar gücü 40gr, Philips te 120 gr.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguzkagan11

Fakir Thera 2600 W 150 Gr Buharlı Ütü

Tabii bu ütü, buhar kazanllı ütüyle kıyaslanamaz,

Fakirde devamlı buhar gücü 40gr, Philips te 120 gr.

Kiyaslamak icin paylasmadim zaten biri kazanli biri normal utu. Sadece arkadaslara fikir olmasiicin paylastim, gule gule kullanin hocam.

• Bende utu ariyorum ama kazanlilar icin cikarilabilir hazneli olanlar daha kolay diyorlar. 5 bar 6 bar farketmez de kafam karisti iyice.bunun su eklenişi dokulmesi falan rahat midir ?

• Devrim niteliğindeki akıllı çip ile ısı ayarı yapmayın diyor ama kendime ütü alırken araştırmalarından anladığım kadarıyla ortada akıllı çip filan yok. Ütünün sıcaklığı her zaman aynı ve düşük kalıyor, buharın etkili olacağına güveniliyor.

Bence bu seviyede bir ütü alabilecek olan paraya kıysın ve 100 TL daha verip, en azından Tefal 8930 alsın. Tefal'in daha ekonomik modelleri var ama 8930 modelinde otomatik 3 ayar var, buhar gücü yüksek, çalışırken su ilave edilebiliyor. En üst modeller ile farkı bir güç kablosunun el ile toplanması gördüğüm kadarıyla.

Tefal 8930 şu an N11'de 510-520 TL civarına bulunabiliyor. 33 TL direkt indirim yapıyor, 500 TL üzeri alışverişte 55 TL N11 Bonus veriyor. Bence Philips 7635 yerine bu şekilde her türlü Tefal 8930 alınır. Ayrıca Tefal'da kireç toplama çubuğu var, Philips gibi sonradan kartuş değişmesi gerekmiyor.

Not : Tefal alacak olanlar ezbere model seçmesin. Tefal'in benzer gözüken daha ucuz modelleri var, ayarları otomatik değil manuel olabiliyor, çalışırken su doldurma olmayabiliyor, buhar gücü düşük olabiliyor.

• signore, Tefal magazalarında epey indirim var , tercih edenler oraya bakabilir,

Kireç toplama çubuğuna gelince, bu iş şans işi, eski ütüm Tefal'di, kireç toplama çubuğu olan, fakat aşırı kireçlenme sebebiyle çalışmaz oldu..
  • quote:

signore, Tefal magazalarında epey indirim var , tercih edenler oraya bakabilir,

Kireç toplama çubuğuna gelince, bu iş şans işi, eski ütüm Tefal'di, kireç toplama çubuğu olan, fakat aşırı kireçlenme sebebiyle çalışmaz oldu..

Ben bulduğum Tefal mağazalarına sorduğumda hiç internetteki fiyatları bulamıyorum. Sİzin bildiğiniz bir mağaza var mı İstanbul içi ?

Hatta GG'den satan bir mağazayı bulup, gelip nakit ödesem mağazada kaç lira diye sorunca, genelde GG fiyatından bile yüksek fiyat söyleyip, mağaza stoğunun ve fiyatının farklı olduğunu söylüyorlar. Çünkü mağazaya gidenler zaten internetten alışveriş yapmadıkları için fiyatları pek bilmiyorlar, %10-20 fazla ödemeyi peşinen kabul ediyorlar.

Diğer konuyu bilemiyorum. Ara sıra çubuğu çıkartıp boşalttınız değil mi :) Elektronik her zaman şans işi, ama bazen kullanım da etkili oluyor.

• Tefal Paladyum mağazasında epey indimrimli fiyatlar vardı anneler günü vesilesi ile..

Tün Philips geldi, ancak muhteşem bir ütü değil hemen söyleyeyim... Belki zamanla alışıırz

Bu arada hem kireç kartuşu var, hem de ANTI-CALC kireç temizleme butonu var, her türlü kireçle savaşıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.