Şimdi Ara

Philips extrem vision %130 aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
5.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracım megane 3 merceksiz far.
    Orta kalite bir led almıştım fakat hayatımın en büyük hatası olmuş. Resmen arabayı kör kullanmışım. İlk başta ooo bembeyaz diyorsunuz fakat sonradan anlaşılıyor kötü olduğu.
    Bugün gittim philips extrem vision %130 olandan aldım. Evet normal ampuller ile arasında gözle görülür bir fark oluyor fakat %130 luk asla değil. En fazla %40 veya % 50 daha iyi oluyor. Normal ampul 15 tl bu ampul 170 tl idi ısrarla tanıdıkla 130 a aldım fakat bu ampulün değeri en fazla 60 tl. Boşu boşuna bu tarz ampullere fazladan 140 150 tl vermeyin. Gerçek performansı yağmurlu havada tekrar deniycem. Merceksiz farı olanlar çok acil söküp atsın ledleri. Eğer 450 tl ye philips veya osramın özel odaklamalı 550 650 tl civarı olan ledleri alıp takmıycaksınız piyasadaki hiç bir ledi alıp takmayın önünüzü göremezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda aldığı malı (küçük büyük farketmez) övmeyen istisnai insanlardan birini daha görmek güzel. Ayranım ekşi diyebildiğimiz gün, çoğu sorunu da halletmiş olacağız umarım.

Hadi hepsini geçtim, bu tür uygulamalar karşıdan gelen araçları, önünüzde giden araçları gerçekten kör ediyor. Oturduğum muhitte maalesef 15-20 yaşındaki araçlarının düz farlarına ve sislere led takıp gezen çok keko var ve her türlü belaya maruz kalmaları için tüm dileklerini iletiyorum kendilerine her denk geldiğimde.
  • %30 görüşü artırıyor.

Philips extrem vision %130 aldım.
  • Merceksiz fara kesinlikle led takmayin. Hicbir faydasi olmuyor. Halojen çanaklı ampule 20 liranin ustunde ampul takmaya degmez kesinlikle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda aldığı malı (küçük büyük farketmez) övmeyen istisnai insanlardan birini daha görmek güzel. Ayranım ekşi diyebildiğimiz gün, çoğu sorunu da halletmiş olacağız umarım.

Hadi hepsini geçtim, bu tür uygulamalar karşıdan gelen araçları, önünüzde giden araçları gerçekten kör ediyor. Oturduğum muhitte maalesef 15-20 yaşındaki araçlarının düz farlarına ve sislere led takıp gezen çok keko var ve her türlü belaya maruz kalmaları için tüm dileklerini iletiyorum kendilerine her denk geldiğimde.
  • far cam ve çanağı kirliyse temizletin daha da artacaktır performans.ben de mercekli farda xtreme vision kullanıyorum memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabaların birinde %130 fazla ışık veren bu extrem vision ampulden, diğerinde %150 fazla ışık veren racing vision ampulden var. Racing vision hem daha iyi aydınlatıyor hem de bana bir tık daha beyaz geliyor (resmen öyle değiller ama ).
    Ama extreme vision ın ömrü çok daha uzun o açıdan tercih edilebilir.
    Buyrun hazır karşılaştırma videosu .

• Farlar temiz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de eski aracımda çeşitli H4 farlar kullanmıştım. Halojen farlarda Philips Extreme Vision ve Osram Nightbreaker en çok tavsiye edilen modeller. Osram kullanmadım ama Extreme Vision elektrikçilerde satılan 20-30 liralık ampüllere çok daha iyi aydınlatma sağlıyordu. Elbette %130'luk bir fark yoktu ama bence 100 liralık farka değer.
  • osram nightbreaker da iyi.
  • Yeni bi ampul takıncada farkı hissediyorsunuz. Halojen için en iyisi osram alın senede 1 değiştirin. aldığınız ampulleri zaten 1 senede değiştirmeye gerek kalmıcak cunku 6 ay ömürleri var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yağmur birikintisinde yansıma yapmayan ampül icat edilirse alırım
  • Surekli Night braker kullaniyorum.
    Uzerindekiler 2. yilini doldurdular.
    Tek dikkat ettigim sey farlar acikken marş yapmiyorum.
    Piyasadaki tum performans ampullerini denedim, toptancilar hediye ediyorlar zaten. En iyisi osram NB.

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Ben kısalara philips extrem vision aldım. Uzunlara normal osram aldım. Şunu söyleyebilirim ki kesinlikle osramın normal ampulü philips in extrem vision undan daha şiddetli yanıyor. Sonradan o kadar para verdiğime pişman oldum.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Farlar gayet temiz. Halojende çok iyi fakat led takınca sapıtıyor. Dağa taşa gidiyor ışık aşırı dağılıyor. Yani özellikle yağmurda felan geçen otobanda kenara çekmek zorunda kaldım. O yüzden halojene geçtim zaten. Sis felan olsa veya kar yeminle 10 metre gidemezsin.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Onun için şu gece sürüş gözlükleri var. Fazla pahalı değil onlar kullanılabilinir.

• Ben de osram nightbreaker laser next generation kullaniyorum. Orijinal ampulden bi tik iyi ama 150 liralik bi fark degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 5 Haziran 2020; 23:19:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil. Fazladan 150 tl vermeye hiç gerek yok. Onun yerine normal ampulleri 1 yılda bir değiştirsek yeterli olurr bence.
    Daha fazla ışık isteyen far kablolarını güçlendirip 100 veya 150 w ampul taksın 😀

• halojen gibi odak sağlayan ince çipli led ampüller var. çevre aydınlatma amacıyla üretilen çip kullanıp düşük maliyet kaygısı taşıyan çin malı ucuz led ampüller yüzünden led ampüllerin hepsi dağı taşı aydınlatyıyor gibi imaj bıraktı. bilinçli kullanıcı olup onlardan almamakta fayda var. trafikte bu tarz led takanları görüp kalayı basıyorum. kullanmakta olduğum kısa ampüller ise philip h7 ultinion essential led. reflektör tasın içinde halojen gibi ufuk çizgisini oluşturuyor ve karşı tarafın gözünü almıyor. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeblade -- 6 Haziran 2020; 2:52:42 >
  • Özellikle far için ampul alımında ışıma kaynağı noktası ve dağılımı çok önemli.
    Aşağıdaki yazıyı okuyunuz ve sağ tarafta mevcut resimleri tek tek inceleyiniz.
    https://www.hella.com/techworld/uk/Technical/Automotive-lighting/Headlights-219/

• quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Kesinlikle değil. Fazladan 150 tl vermeye hiç gerek yok. Onun yerine normal ampulleri 1 yılda bir değiştirsek yeterli olurr bence.
    Daha fazla ışık isteyen far kablolarını güçlendirip 100 veya 150 w ampul taksın 😀
    Kablo guclendirmek onemli degil, far çanağını eritiyor, eritmese bile sarartiyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.