Şimdi Ara

Philips Azur GC-4870/02 & Philips Azur GC-4870/22 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
5
Favori
52.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an istanbul bilişimde kampanyada, fiyatı 199.90...
  • ütülerin lordu
  • Arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Şimdi bu 4870/22 ile 4870/02 arasındaki farkı Allah razı olsun paylaşmışsınız. 4870/22 modelini daha fazla buhar verdiği ve daha iyi model olduğunda herkes hem fikir
    Heee bu durumu ne philips müşteri hizmetleri biliyor ne mağazadaki promotorleri ( yaklaşık 5 promotore sordum ) Allahtan forum var

Tam alıyordum ki 4870/26 modelini görerek kafam karıştı. acaba bu model daha iyimidir
    Philipsin sitesinde karşılaştırdım tüm teknik özellikleri aynı sadece renk farkı var gibi
    Yarın kesin alıyorum sizde bunu mu alayım

Örnek için link ?

http://www.netsiparis.com/philips-gc-4870-26-azur-buharli-utu_p18751255227

• Bende ürünü incelerken buraya kadar geldim, bazılarınız için geç olsa da benim gibi buraya uğrayanlar için final bir açıklama olmasını dilerim :

Bu konuya bir son nokta koyma ihtiyacı doğdu...

Philips'te model numarasından sonra gelen "/02" "/22" gibi numaralar modelin ozelligini degil Philips'in bu ürünün dağıtımını yaptığı bölgeleri gösterir.

"/22" olan Türkiye'nin yer aldığı bölgeyi ifade ediyor , Turkiye Philips bu ürünleri garanti kapsaminda tutuyor tabi farklı numaraları da yapabilirler. Yani paralel ithalat dediğimiz yöntemle başka ülke ve bölgelerden gelen ürünler farklı numaralarla gelebilir. Genellikle bu ürünler tüm özellikleri aynı olmakla beraber belki aksesuarlarında ülke ve bölgeye göre değişim gösterebilir. Özellikle düzgün ve garantisini veren yerlerden aldığınız paralel ithalat ürünler farklı kodlarda gelebilir ve o firmanın garanti sorumluluğundadır. Ancak Tv gibi DVD, Bluray gibi region kodlu ürünleri almadan önce özellikle diğer özelliklerinin de Türkiye ile uyumlu olduğunu mutlaka kontrol edin.

Bu ürüne dönecek olursak ürünler farklı ülkelerde satılan ve farklı kanallar satılan neredeyse tamamen aynı ürünler (kutuda yazan rusca , turkce gibi farklılıkları olacaktır). Burada karara vermeniz gereken resmi turkiye disteibutorunden mi yoksa paralel ithalattan mi almak olmali. Bazı ürünler paralel ithalattan sorun olmazken bazıları sorun olabilir, bu sizin bütçe , ürünün desteği ve garantisi üçlüsü arasında çıkarınıza en çok uyan olmalı.

Bu yine de genel bir kavram olsada her philips urununu mutlkaa birebir karsilastirin özellikle yukarida belirttigim konularda.

Benim direk bildiğim bölge kodları
    "/12" UK ve Irlanda disindaki merkezi avrupa "/05" UK olduğunu ifade eder..

Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjakobyen -- 7 Ekim 2014; 23:34:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ütünün /02 olanını 175 liraya n11 den aldım.Kutunun Heryerinde rusça yazılar var paralel ithalat ürünü. Ama hanım çok beğendi ütüyü
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykukacinca

Az önce şuradaki GC4919/80 model numaralı ürünü satın aldım. Ancak Philips resmi sitesinde yapılan yorumların hepsi olumsuz. Yorumları buradan inceleyebilirsiniz. Daha önce bu modeli kullananların düşüncelerini ve önerilerini öğrenebilir miyim?

herkes 4870 tavsiye ediyor, 4919 hakkında yorumlar olumsuz ama yine de onu aldınız, neden?..

• benimde düşündüklerim arasında bu ütü, baya tavsiye de aldım.. Anlaşılan fena bir ürün değil, fiyat da iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykukacinca

Az önce şuradaki GC4919/80 model numaralı ürünü satın aldım. Ancak Philips resmi sitesinde yapılan yorumların hepsi olumsuz. Yorumları buradan inceleyebilirsiniz. Daha önce bu modeli kullananların düşüncelerini ve önerilerini öğrenebilir miyim?

Kaça aldın arkadaşım memnun musun
    sitede şu an yok

• good person G kullanıcısına yanıt
    tefal fv9650 ya da fv9640 modelini almayı düşünüyorum. çok fazla yoruma sahip ürünler değil. kullanıcısı olarak size sormak istedim. halen memnun musunuz ve tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsim17

tefal fv9650 ya da fv9640 modelini almayı düşünüyorum. çok fazla yoruma sahip ürünler değil. kullanıcısı olarak size sormak istedim. halen memnun musunuz ve tavsiye eder misiniz?

iki tane ütü tecrübemiz oldu, ikisini de 6-7 sene önce almıştık biri philips diğeri tefal, ikisi de üst modeller...

philips yola devam ediyor, tefal 5. yıl dolduğunda iflas etti taban komple gitmiş, taban yenilemek orta seviye bir ütü parasıydı biz de yaptırmadık ve o paraya gidip yeni bir philips aldık...

ben philips gc-4870 tavsiye ederim, tefalin tabanı çok albenili gözükse de sonu hüsran olan çok kullanıcı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

iki tane ütü tecrübemiz oldu, ikisini de 6-7 sene önce almıştık biri philips diğeri tefal, ikisi de üst modeller...

philips yola devam ediyor, tefal 5. yıl dolduğunda iflas etti taban komple gitmiş, taban yenilemek orta seviye bir ütü parasıydı biz de yaptırmadık ve o paraya gidip yeni bir philips aldık...

ben philips gc-4870 tavsiye ederim, tefalin tabanı çok albenili gözükse de sonu hüsran olan çok kullanıcı var...

yapma @baberti :( bende onca araştırmamın sonucunda -ki delonghi kazanlı alacaktım vazgeçtim. philips-tefal arasında kaldım ama bu azur serisi övüldüğü kadar da hem parlatma hem de su akıtması yüzünden çok fazla şikayet alan bir ürün. tefal'in tabanını inceledim çok dayanıklı geldi gözüme ve önceki yorumda bahsettiğim fv9640 ve fv9650 modellerin Gliss/Glide Protect Ultragliss tabanına ait olumsuz pek yorum göremedim. ancak şimdi yine bir ikileme düştüm bu durumda :((

• quote:

quote:

quote:

yapma @baberti :( bende onca araştırmamın sonucunda -ki delonghi kazanlı alacaktım vazgeçtim. philips-tefal arasında kaldım ama bu azur serisi övüldüğü kadar da hem parlatma hem de su akıtması yüzünden çok fazla şikayet alan bir ürün. tefal'in tabanını inceledim çok dayanıklı geldi gözüme ve önceki yorumda bahsettiğim fv9640 ve fv9650 modellerin Gliss/Glide Protect Ultragliss tabanına ait olumsuz pek yorum göremedim. ancak şimdi yine bir ikileme düştüm bu durumda :((

Ben de çok düşündüm bu konuda. Sonunda Tefal fv 9650 almaya karar verdim. Philips'in ütüleri gerçekten çok ağır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

aslında doğru, tefalin tabanı dayanıklı görünüyor ve de karizmatik, ancak 5 yılın sonunda onca itinalı kullanıma ve tüm prosedürleri uygulamamıza rağmen gördüğüm manzaradan rahatsız oldum diyebilirim...o kadar kaliteli bir taban nasıl olur da 5 yılda iflas eder anlamadık...sonra baktık ki forumda bu durumdan şikayet eden ve aynı sorunu yaşayanlar olmuş...bu tesadüf olamaz dedim...

bir ayrıntı daha var, herhangi bir düşürme durumunda tefal tabanlarının iflas bayrağı çektiği şeklinde bir söylenti vardı, hatta sırf bu nedenle ütülerine 1 yıllık kasko veriyorlar deniyordu ve bizimkinin de vardı, çok itinalı kullandığımız için hiçbir yerinde en ufak bir çizik yapmadan 5 yıl kullandık ama içindeki çürümeden habersizdik...bu arada su damlatma sorunu tefalde de mevcut...

tabii şunu da eklemem gerekiyor, bu süre zarfında tefal gelen şikayetleri dikkate almış ve sorunu çözmüş olabilir, belki güncel modellerinde bu sorun yoktur, ben de geçen istanbul bilişimde bahsettiğiniz modelleri inceledim ve o şık tabanları görünce gözüm yine onlara kaydı itiraf edeyim...

benim tecrübem kullandığım ürünle ilgili oldu tabii ki kanaatim bu deneyimden kaynaklı...eşim tefali kullanırken çok seviyordu bunu da belirtmeden edemem...hatta eskiyi saklıyor belki yaptırırız diye ...dolayısıyla siz yine aklınızın ve kalbinizin sesini dinleyin beğendiğinizi alın...

• mevsim17 kullanıcısına yanıt
    Bence Tefal harikalar yaratmıyor ancak kolay kireç temizleme özelliği ve tabanı iyi yönleri. Üst sınıf bir ütü olduğunu belli ediyor. Tabi ki güçlü buharından dolayı da sık sık su doldurmak zorunda kalıyorsunuz.
    Ancak diğer markalar daha mı iyi diye soracak olursanız, işte orada büyük bir soru işareti oluyor. Denemeden birşeyler söylemek çok zor.
  • araştırmalarıma devam ettim ve sonuçta yine yollarım tefale çıktı. tefal fv9650 yılbaşına kadar 4 yıl garantiyle tefalshoplarda 320 tl. fiyatı yükselmesi yerine düşebilir düşüncesiyle bekliyorum şimdilik ama onu almaya karar verdim. umarım bir sorun yaşamam.
  • quote:

araştırmalarıma devam ettim ve sonuçta yine yollarım tefale çıktı. tefal fv9650 yılbaşına kadar 4 yıl garantiyle tefalshoplarda 320 tl. fiyatı yükselmesi yerine düşebilir düşüncesiyle bekliyorum şimdilik ama onu almaya karar verdim. umarım bir sorun yaşamam.

Aynı ütüyü n11'den çek ve Paraf günüm ile 190 TL civarına mal ettim. Sakın vermeyin o rakamları. Araştırın mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

araştırmalarıma devam ettim ve sonuçta yine yollarım tefale çıktı. tefal fv9650 yılbaşına kadar 4 yıl garantiyle tefalshoplarda 320 tl. fiyatı yükselmesi yerine düşebilir düşüncesiyle bekliyorum şimdilik ama onu almaya karar verdim. umarım bir sorun yaşamam.

Aynı ütüyü n11'den çek ve Paraf günüm ile 190 TL civarına mal ettim. Sakın vermeyin o rakamları. Araştırın mutlaka.

süper bir fiyat ama n11'de de her satıcıya güvenemiyorum işte. teşhir ya da defolu ürün gönderen satıcılar oluyormuş. hayırlı olsun kullanmaya başladığınızda görüşlerinizi beklerim artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elegance_84

quote:

süper bir fiyat ama n11'de de her satıcıya güvenemiyorum işte. teşhir ya da defolu ürün gönderen satıcılar oluyormuş. hayırlı olsun kullanmaya başladığınızda görüşlerinizi beklerim artık.

Böyle bir durumla karşılaştığınızda değişim veya iade yapabilirsiniz. Ben kardeşimin çeyizi için aldım. Sadece ütüyü prize takıp denedik şimdilik. Ama Tefal'de çalışan bir arkadaşım var. Gönül rahatlığıyla kullanırsın dedi bu ütüyü.

• Tam bu ütüden almaya karar vermişken aşağıdaki yazıları okuyunca şok oldum;
    http://www.kundak.org/node/1727

Parlatma yaptığı burada da belirtilmişti, ama bu derece kötü bir ütü olabileceğini düşünmemiştim. Kullanan arkadaşlar siz ne diyorsunuz bu incelemeye.
  • Merhaba arkadaşlar bende bu utuyu anneme aldım fakat parlatma yaptığından şikayetçi var mıdır bunun bi çözümü?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.