Şimdi Ara

PHILIPS 9 SERISI KULLANICILARI [ANA KONU] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.673
Cevap
13
Favori
157.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar sanırım benim 9706 kurulumu yapıldı fakat odam daki seyretme mesafesinden dolayı 2 metre ısınamadım hoşuma gitmedi değişim taleb ettim bakalım kabul ederlerse bakaçam etmezlerse satmayı düşünüyorum firmayla görüştüm dönecez size dediler bakalım olumsuz olursa bu forum da satılık 9706 televizyon vardır bilginize arkadaşlar aramak konuşmak isteyen olursa 0530 209 26 14 osman
  • niye ısıınmadın hocam ?? parmak izi çıktı mı bariz belli oluyor mu ?
    @sultangazi68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 4 Kasım 2013; 17:20:34 >
  • bigboss yok iz felan deyil yatak odama kurdum tahminimden de büyük durdu bide ben başında 42 diye düşündüm fakan bu serinin cazibesine kapılarak 46 aldım bu seride 42 olmadıhı için ama nasib bakalım firmadan olumlu bi teklif gelmezse satacam veyahut takasa gidebilirim
  • arkadaşlar merhaba. uzun zamandır foruma uğramıyordum ama konu ilem ilgili tam bir açıklama bulamadı. 9705 TV de PTA 508 gözlük kullanılabiliyor mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultangazi68

evet arkadaşlar sanırım benim 9706 kurulumu yapıldı fakat odam daki seyretme mesafesinden dolayı 2 metre ısınamadım hoşuma gitmedi değişim taleb ettim bakalım kabul ederlerse bakaçam etmezlerse satmayı düşünüyorum firmayla görüştüm dönecez size dediler bakalım olumsuz olursa bu forum da satılık 9706 televizyon vardır bilginize arkadaşlar aramak konuşmak isteyen olursa 0530 209 26 14 osman

46 ekran 2 metreden izlenemiyormu ?
  • 2 metre çok yakın 46 için ben 42 inç 3,5 metreden seyrediyorum oda kontrast 80,lerde
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bende 8605 modelini kullandım.Sendeki duruma benzer şekilde tv ilk açılmada arasıra başka ayarlarda açılmakta.Örneğin kendi kişisel ayarlarımda ambilight kapalı vaziyette ve bu şekilde tv yi kapattığım halde bir sonraki açmamda ambilight açık ve bazı görüntü ayarlarınında değişmiş olduğunu görüyorum.Bu durumda tv yi yeniden kapatıp açtığımda kendim ayarladığım kişisel ayarlarda açılıyor.Yalnız bu durum her zaman olmuyor arada bir olmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manolpan -- 13 Kasım 2013; 9:17:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekkü rederim. dostum. aynı durum ama arada bir yapmak sinir bozucu :)

@sultangazi68
    hocam son durum nedir ? sattın satıyor musunu, kozmetik olarak herhangi bir kusuru var mı tv nin, alacak arkadaşlara en azından tavsiyede bulunalım.
    ayrıca 2 metre mesafeden 46 inç o kadar büyük değil ben sana söyleyim. çook uzun süre oturum seyretmeyeceksen güzel bir boyut tam gelir , hiçbir sıkıntı çıkartmaz sana. böyle bir tv yi de bu fiyata bulamazsın. 5-6 ay önce 6-7 bin TL civarlarındaydı tv ki , bütün incelemelerde yüksek skor almış bir tv. muadilleri sony 905 , panasonic vt serisi iken bunu satma derim. eğer satarsan pişman olacaksın ben sana söyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 13 Kasım 2013; 10:48:36 >
  • Orijinalden alıntı: bigbooss

cevap için teşekkü rederim. dostum. aynı durum ama arada bir yapmak sinir bozucu :)

@sultangazi68
    hocam son durum nedir ? sattın satıyor musunu, kozmetik olarak herhangi bir kusuru var mı tv nin, alacak arkadaşlara en azından tavsiyede bulunalım.
    ayrıca 2 metre mesafeden 46 inç o kadar büyük değil ben sana söyleyim. çook uzun süre oturum seyretmeyeceksen güzel bir boyut tam gelirBencede 2 metreden 46 inc izlenebilir gibi geliyor. Şimdiki TV lerin görüntü kalitesi eski TV lerden çok daha farklı. Eskiden ekrana bakmak için 2-3 metre uzaklaşman gerekiyordu ve anca netleşiyordu. Şimdiki TV lere nerdeyse 1 metreden bile bakıldığında görüntü gayet net.

Fakat sen çook uzun süre oturum seyretmeyeceksen diyorsun. Sabit görüntülerde gözü yoruyormu ?

Şu an kullandığım 40 ve 46 ince geçmek istiyorum ve salondada koltukların mesafeleri 2 metre olanda var 3 – 3,5 metre olanda var. 2 metre mesafedeki koltuklardanda zorarlanmdan izlenir herhalde.
    Deneyimi olan arkadaşlar bu konuda yazarlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARTEGENA -- 13 Kasım 2013; 17:14:11 >

• CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    ben 3 metreden izliyorum 46' sıkıntı çıkartmaz . çocuklar 2 metreden izliyor :D
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Sadece uzun süre açık oturum programlarındamı biraz sıkıntı oluyor.
    Teşekkür bigbooss.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manolpan

Arkadaşım bende 8605 modelini kullandım.Sendeki duruma benzer şekilde tv ilk açılmada arasıra başka ayarlarda açılmakta.Örneğin kendi kişisel ayarlarımda ambilight kapalı vaziyette ve bu şekilde tv yi kapattığım halde bir sonraki açmamda ambilight açık ve bazı görüntü ayarlarınında değişmiş olduğunu görüyorum.Bu durumda tv yi yeniden kapatıp açtığımda kendim ayarladığım kişisel ayarlarda açılıyor.Yalnız bu durum her zaman olmuyor arada bir olmakta.

merhaba,

ilk 46" 9705 imi aldığımda bende de aynı sorun var idi 10 defa açtığımda 3 veya 4 ünde sorun yaşıyordum ama ilginçtir artık 40 açmada 1 defa karşılaşıyorum. Görüntü ayarları ve ambilight kapalı fabrika ayarlarında açılıyor, hemen kapatıp tekrar açınca benim kişisel görüntü ayarlarımda ve ambilight açık olarak açılıyor.

Bu kadar kusuruda görmezden geliyorum artık :)

• sabitkale kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım.Dediğin gibi bu durumu son zamanlarda bende umursamaz olmuştum.İnsan tv yi ilk aldığında bayağı bir inceliyor ama sonradan normal bir izleyici gibi bakmaya başlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2012 yılının başından beri 9705 sahibiyim, uzun zamandır almamak için direndiğim interneti sonunda dayanamayıp bağlattım. Sormak istediğim konu: telefonumdaki(iphone) youtube uygulamasını tv ye aktarmak için bağlı tv açılıpaynı zamanda tv den de youtube uygulamasını acıyorum,eşleşme kodu için ancak tv deki youtube nin ikonu farklı ve öyle bir kodu bulabileceğim bi yer yok,tv nin smart app marketine girdiğimde de şu anda philips smart tv lerde olan digitürk play ve daha bir çok uygulamayı göremiyorum. Tv nin güncellemesini de yaptım ama hiç bir değişiklik yok konu hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Samsung NX300 ile çektiğim, Lightroom ile düzenlediğim fotoğrafları dün akşam LED TV'de izledim. Görüntü inanılmazdı. Yüzde yüz büyütüp baktığım halde pikseller belirginleşmedi. Demek ki yayının kalitesi çok önemli.
  • bigboss sana meil attım konuyu detaylı anlatacam yani arkadaşlar ben forumlardan şunuda anladım bazıları fazla şişiriyo kasıtlı olarak ürünlari satış için
  • 2014 te 9 serileri 4K olarak piyasaya sürülecek.Bunun için beklemede kalın.Yalnız şu Smart Tv olayına Philips'in biraz daha dikkat etmesi lazım.Adı var kendi yok gibi bir şey.Yeni yılda farklı markalarında iddialı modelleri olacak.Ces'te kimin neyi var neyi yok belli olur.

Saygılar
  • 9705 bozuluna kada rdevam inşallah uzun yıllar devam ederim bu tv ile gayet memnunum. özellikle sesi çok iyi. geçen arkadaşın 2013 model 55' LG 8 serisi tv sine baktım sesi açayım dur dedi. ses berbat şekilde patlamalı olarak gelmeye başladı bana bende bu ne abi dedim. o da iyi bir şey söyleyeceğimi sanarak surround var bunda dedi. bende kusura bakma ama çok kötü sesi var deyince morali bozuldu baya tabi :) . samimi olarak söylüyorum 7 yıllık sd uydu alıcım var ama hd gibi gösteriyor yayınları ve ses olarak genelde 18-20 aralığında seyrediyorum yukarı çıkamıyorum ses çok çıkıyor daha 60 a kadar yolu var düşünün.

kendi tvim ile kıyaslayınca şahsen bu güne kadar baktığım tv lerden tek beğendiğim sony w905 , 9005 oldu bana philips 9 serisi ile yarışacak tek led tv sony 9 serisidir.

Daha önce defalarca yazıldı tekrar yazmayacağım ama philipsin en sorunsuz ve en iyi tv leri 9 serileri. kronik bir sorunu yok , ışık sızması, bulutlanma, piksel sıkıntısı yok. siyahlar ve bayazlar mükemmel, sd yayınlar hd gibi daha ne isterim uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle.

• sultangazi68 S kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptın memnun musun tv den. saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

9705 bozuluna kada rdevam inşallah uzun yıllar devam ederim bu tv ile gayet memnunum. özellikle sesi çok iyi. geçen arkadaşın 2013 model 55' LG 8 serisi tv sine baktım sesi açayım dur dedi. ses berbat şekilde patlamalı olarak gelmeye başladı bana bende bu ne abi dedim. o da iyi bir şey söyleyeceğimi sanarak surround var bunda dedi. bende kusura bakma ama çok kötü sesi var deyince morali bozuldu baya tabi :) . samimi olarak söylüyorum 7 yıllık sd uydu alıcım var ama hd gibi gösteriyor yayınları ve ses olarak genelde 18-20 aralığında seyrediyorum yukarı çıkamıyorum ses çok çıkıyor daha 60 a kadar yolu var düşünün.

kendi tvim ile kıyaslayınca şahsen bu güne kadar baktığım tv lerden tek beğendiğim sony w905 , 9005 oldu bana philips 9 serisi ile yarışacak tek led tv sony 9 serisidir.

Daha önce defalarca yazıldı tekrar yazmayacağım ama philipsin en sorunsuz ve en iyi tv leri 9 serileri. kronik bir sorunu yok , ışık sızması, bulutlanma, piksel sıkıntısı yok. siyahlar ve bayazlar mükemmel, sd yayınlar hd gibi daha ne isterim uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle.

9705 den sonra sony 9 serisi bizi anca keser, doğru tesbit.

siz hala sd uydu mu kullanıyorsunuz? 300 liraya kıyıpwww.hm-sat.de den benim gibi bi kathrein 932 alın ve 9705 in ne olduğunu görün.

kathreinden önce next minix ve hiremco tırbo hd2 kullandım ama çöp. rezil görüntü kalitesi veriyor bu cihazlar kathrein alınca hakkaten farkı en amatör (eşim ) bile anlıyor.

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.