Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.067
Cevap
64
Favori
154.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • randa R kullanıcısına yanıt

    hocam hiç bağlanmadım.ben anakartı bir kere tamir ettirdim bir kere serviste değiştirdim ve birkere de ikinci el alıp kendim taktım.her seferinde 1 yıl sonunda arıza verdi.


    ilk onarımdan sonra wifi vs hepsini kapattım internete hiç girmedim.tüplü tv gibi kullandım.sadece kendi uydu alıcısını kullanmaya devam ettim.

    son arızadan sonre philips türkiyeye mail attım. anakartınız sorunlu bu kadar sık bozulmamalı diye ancak tahmin edeceğiniz gibi bir dönüş olmadı.


    aynı anakartı takacaksanız illaki bozulacaktır.yeni anakartlarda sorun yaşanmıyor ama görüntü kalitesi düşecek tercih sizin

  • moza80 M kullanıcısına yanıt

    tesekkur ederım cevap ıcın.

    Bende sızın yaptıgınız gıbı yapıp ınternetı falan kapatıp kullansam dıye dusunmustum ama demekkı her turlu arıza verme rıskı var bu durumda kartı yenıleyıp goruntu kalıtesının dusmesını goze almak daha mantıklı onunda fıyatları 3000tl cıvarındaymıs

  • aynı şekilde anakart arızayı yasayıp kart onarımı yaptıran veya anakartı değiştiren diğer arkadasların güncel durumları nedir acaba?

  • Ankara'da yaşayanlar için tv tamirinde gerçekten işinin ehli bir arkadaşım var. Ondan destek alabilirsiniz. linki burada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malpy -- 13 Mart 2022; 22:35:47 >
  • Bende 48PFS8109/12 modeli var. Arada sırada bazı sorunlar çıkarıyordu, bir şekilde kullanıyorduk.

    En son televizyon izlerken birden ekran ledleri söndü.

    Kapatıp açınca normal çalışıyor ama birkaç saniye yada bir saat içinde yine kapanıyor ekran ledleri ama ekranda gölge şeklinde görüntü var, yani panel çalışıyor.

    Televizyonu sıfırlayıp kanal kurmazsam yada oyun konsolu açmazsam problem yok.


    Serviste yazılım attırdım yine yazılımında problem olmuştur diye ama yine olmadı.

    Servise, sorun çözülmezse problem anakarttadır demişti ama sorun anakartta olsa ekran ışığının hiç yanmaması gerekmez mi?


    Anakart değişimi dışında bir çözümü yok mudur acaba?

  • malpy M kullanıcısına yanıt

    Ankara'da olup bizim gibi anakart problemi yaşayan arkadaşlar varsa görüşebilirler aslında. Bizi de durumdan haberdar edebilirlerse çok iyi olur. Philips sahipsiz bırakınca kenarda bekliyor yazık günah illa ki bir çıkış yolu olmalı...

  • 48PFS8109 anakart arıyorum elinde olan varsa yazarsa sevinirim dostlar 🖐️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bu televizyonun derdiyle uğraşan herkese selamlar :)


    2 yıl önce herkes gibi anakart arızası yaşadım. Arıza sonrasında tv tesadüfen HDM1 de açılıyor olduğu için kendimce bir çözüm bulup bugüne kadar tvbox ile idare ettim ancak bugün itibari ile tv HDM1'de de olsa açılışa zorlamaya recovery moduna girmemeye başladı.


    Şimdi benim sorum şu:


    Bu tvnin içindeki kartı çıkartıp paneli sadece HDMI1 i kullanacak şekilde kullanmamızı sağlayacak bir elektronikçi var mıdır? Yani böyle bir şey mümkün mü sizce ? Sonuçta panel hala sağlam kanala hatta kumandaya bile gerek yok. Bilgisayar monitörü gibi bir işlevi olsun yeter.



  • Arkadaşlar tv bugün bu şekilde açılmış. Ne yapmak gerek çözümü var mı?

    Hallettim arkadaşlar takılan olursa yapılacak işlemler :

    1- Tv ye ait son güncelleme fat32 formatlı usbye atılır.
    2- Tvnin fişini çıkardıktan sonra usb bellek takılır , tv arkasındaki joystick tuşu aşağı basılı olarak 10 saniye beklenir ardından bırakmadan fişi takılır PHILIPS yazısı gelince tuş bırakılır.
    3- Gelen komut ekranından sırayla''wipe cache partition '' , '' wipe data factory reset '' yapılır ardından da apply update from external kısmından güncelleme başlatılır. İşlemler bitince Reboot yapılır. Tv açılır işlem tamamdır.
    Not: Bu işlemlerden sonra bende tv açıldı ancak durmadan dönen ve işlem yaptırmayan bir imleç çıktı. Menüden vs atmaktaydı bu sorunu ise ayarladan fabrika ayarlarına geri dön yaparak çözdüm. TV daha stabil bir hale geldi şu an.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 26 Nisan 2022; 8:15:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar, benim televizyonum da ana karttan kaynaklı arıza verdi,elimde besleme devresi, kumandası, paneli ve ayakları mevcut. İsteyene satabilirim veya elinde paneli kırık tv olan varsa alabilirim. Philips 48pfs8109/12
    İletişim: 53251387otuz

    Panel satıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuriyuce -- 9 Mayıs 2023; 23:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bendeki 55pfs8109/12 tv sabah açtığımda philips logosu geliyor sonra yneiden resetliyor bu sürekli oluyor ve tv açılmıyor. ne yapmam lazım anakart sorunu mu yazılımı 1 usb ye takıp açtım ama otomatik birşey başlamadı. Anakart mı acaba Eğer sorun düzelmez ise bu şekilde satsam kaça gider tahminen

  • hanedantr kullanıcısına yanıt

    aynen anakart arızası - boot loop. ilk defa yapıyorsa yazılım ile hallolması lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 2 Eylül 2022; 4:7:22 >
  • boot edemedim maalesef tv yi tamire verdim. Acaba tamir olunca ileride yine yapar mı

  • özele verdim

  • Televizyonun içindeki tüm kartlar değişti tabi kumanda da değişti. :) Orjinal klavyeli kumandası hiç kullanılmadı poşetli halde bir kenarda duruyordu. İsteyen olursa satabilirim.

  • Arkadaşlar selamlar, televizyonu 7,5 yıldır kullanıyoruz, görüntü ve ses kalitesi bizleri çok memnun ediyor. Ara ara kapanıp açılmama sorununu yaşasakta hadi televizyonu değiştirelim demiyoruz çünkü gerçekten ses ve görüntü kalitesinden çok memnunuz. Benim merak ettiği ve sizlerden bilgi almak istediğim konu bu TV'den sonra hangi TV modeline geçtiniz ancak yeni TV'sinden memnun olan arkadaşlar bilgi verebilirlerse çok mutlu olurum.

  • Hayırlı akşamlar cümleten TV de çok kasma varda yeniden kurulum yaptım ve Netflix silindi şuan ne APK kurabiliyorum ne de play store bişey iniyor yardımcı olabilecek var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar rica etsem kumandadan sırasıyla home+1999+geri tuşuna basarak girilen fabrika menüsünden ambilight type value değerlerini söyleyebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar elinde son yazılım dosyası olan varmı

  • atikurt1 A kullanıcısına yanıt

    http://firmware.nettvservices.com/firmware/prod/5/AND1E0000001/698880/20171128/autorun_AND1E_000.010.170.000.upg

  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.