Şimdi Ara

PHILIPS 8109 tüm görüş ve yorumlar(güncellendi) (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.068
Cevap
64
Favori
156.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar...bizim tv nin kumandası piyasada / nette var mı..ne kadar fiyatlar...
    urun.n11.com
    Gomax T1 2.4ghz Air Mouse Kablosuz Klavye Uzaktan Kumanda - n11.com
    https://urun.n11.com/klavye/gomax-t1-24ghz-air-mouse-kablosuz-klavye-uzaktan-kumanda-P273111151
    gibi ürünlerin pek işe yarayacağını düşünmüyorum ve kaliteli bir şey olduğunu da sanmıyorum...

ne dersiniz..

• Merhaba arkadaşlar

tv kumandasını salladığımızda çıkan mause imleci kayboldu bende . Bu sorunu yaşayan oldumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanSal

Bu mesaj silindi.
    kalıcı değil geçici bir çözüm.yine eski haline dönüyor. en garantisi youtube vanced yüklemek.
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    bu tv uyum sağlamaz usta bende orijinal sıfır siyah var.. pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 3,5 inç usb3 hdd var, normal de tv görüyordu pc takıp hdd film atınca, tekrar tv takınca görmüyor portu değiştiriyorum gene görmüyor, şaştım kaldım,, hdd sıfırlayınca görüyor, sonra bişi atsam gene aynı oluyor.

• Cherokee C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 8109 tv de arkadan reset olmuyor. eskiden olmuştu aslında. Siz çözüm bulabildiniz mi yoksa bu aq tvsini çöpe mi atayım. Bıktırdı çünkü.
  • Selamlar,

Geçmiş olsun öncelikle. Recovery menüsü açılmıyorsa yapacak bir şey yok. Önceki mesajımda biraz büyük konuşmuşum :) Servise 1.500tl ler vermem demişim ama sanırım 1.400TL gibi bir rakam verdim :) Servis geldi Tv yi götürdü anakartı yeniledi. 6 ay garanti veriyolar. Şu anda 1 sene oldu herhalde bir problem yok. 1.500TL civarına tamir mi yoksa yeni tv mi almak daha mantıklı ona siz karar vereceksiniz. Birde bir şekilde siz anakartı yurtdışından falan temin edebilirseniz acayip ucuza halledebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyxon

Hocam benim 8109 tv de arkadan reset olmuyor. eskiden olmuştu aslında. Siz çözüm bulabildiniz mi yoksa bu aq tvsini çöpe mi atayım. Bıktırdı çünkü.
    Aynı problemi bende yasıyorum ben anakartı değiştirteceğim tv ler cok pahalı
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    Ben aslında reset atmayı başardım sonradan bir şekilde. Tv açıldı da ancak 5 dk sonra kapanma devam etti tamirciye verdim. Anakart değişmeden çözebilsin diye. Bakalım.
  • quote:

Ben aslında reset atmayı başardım sonradan bir şekilde. Tv açıldı da ancak 5 dk sonra kapanma devam etti tamirciye verdim. Anakart değişmeden çözebilsin diye. Bakalım.
    XDA Developers
    [GUIDE] Continuous restart / bootloop fix for Philips Android TV with Wipe Data Tool
    https://forum.xda-developers.com/android-tv/philips-sony-tcl-android-tv/guide-continuous-restart-bootloop-fix-t3344272

şurada yazanları uygula belki kalıcı düzelme sağlanır. Bende kalıcı olmadı.Arka tuşalra basarak reset atma işinde de pes etme. Bende sonunda olmuştu. TV'ye belli olmuyor hiç ne yapacağı. Sarhoş TV.

• quote:

https://forum.xda-developers.com/android-tv/philips-sony-tcl-android-tv/guide-continuous-restart-bootloop-fix-t3344272

şurada yazanları uygula belki kalıcı düzelme sağlanır. Bende kalıcı olmadı.Arka tuşalra basarak reset atma işinde de pes etme. Bende sonunda olmuştu. TV'ye belli olmuyor hiç ne yapacağı. Sarhoş TV.

Alıntıları Göster
    Saolasın deneyeceğim tekrar

• tv yi alalı 5 yıl olacak bir 2 kere servise gitti 1 kere anakart değişti.sürekli sorun çıkardığı için internete bağlantısını kestim düz tv olarak kullanıyorum.1 flash bellek formatlamak için hazır tvnin yanında ayda bir formatlamazsam sapıtıyor.hadi bunun yazılımı bok gibi anladık da insan bir güncelleme vs bişey çıkarır.sadece panel kalitesinin hatrına evde tutuyorum. yoksa yazılım ve anakart tam bir çöp

internete bağlanınca sapıtıyor usbden film izleyince sapıtıyor.tv ye hiç yüklenmeyeceksen sadece uydudan kanal izleyeceksen eyvallah.bundan sonra gidip ucuz tv alacağım bozuldukça çöpe atacağım.bunun bir anakart değişimi ucuz tv fiyatına zaten
  • Arkadaşlar anakart tamirine 700 lira istiyor servis sizce basıl fiyat ?

• Arkadaşlar benim tv de gitti servis 1600 tl dedi anakart değişecek söylediğine göre bu tvler için philipsin yeni anakartları varmış ondan takacaklar android sürümü yükseliyormuş kumandadıda değişiyormuş. Anakartı değişen arkadaşlar da böyle mi oldu acaba söyleybilir misiniz
    Yeni anakart bu galiba
    https://www.lcd-onderdelen.nl/a-53057836/philips/996598003792-upgrade-kit/

• Valla bilmiyorum ama bu adamlara güven olmaz, yeni anakartları da sıkıntılıdır bunların. Ben 2700'e LG aldım. Philips TV pişmanlıktır.
  • Tamirciye vermiştin sen tvyi tamir olmadı mı?

• Arkadaşlar merhaba.
    sanırım aynı konu ile ilgili mesaj önceki sayfalarda mevcut lakin baya bir geri gitmeme rağmen bulamadım.
    şöyle bir sorunum var.
    hafta sonu evde olduğumuz zamanlar da internetden film syrediyorduk fakat son 2 aydır izleyemiyoruz.bunun sebebi olarak da konuya çok vakıf olmasam da ; mevut internet sitesinin media player ı ile bizim televizyonun chrome sürümü uyuşmadığını düşünüyorum.Veya mevcut player programlarının.
    TV nete bağlıyken google play üzerinden güncelleme yapmak istediğimde ise güncellemesi gelmiş hiçbir programı güncellemiyor.
    Pazar günleri boş kaldığımızda izliyoruz sadece tv yi.
    Arkadaşlara danışdığımda ise uğraşmamamı ya ıptv yada kodi kullanmamı tavsiye ediyorlar.Dedim ya teknolojiye uzağım biraz diye bunlarla uğraşmak ta zor geliyor biraz.
    Sizce sorunun kaynağı ne olabilir ? Neler yapılabilir fikirlerinize ihtiyacım var.
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

İyi Günler...

• EMOZEY E kullanıcısına yanıt
    kodi kullan turkvod kur içine, mis... Tabi tv çalıştırırsa, eğer çalıştırmazsa tv box al rahat et.
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    Sallıyo ya nasıl bir tamirciye düşmüşsem. Yapıcam diyo başka bişi demiyo bir aydan beri onda. Artık yaparsa da iki televizyonumuz olur, napalım. Ama ömrü uzun olmaz zaten o yüzden satın almak farz olmuştu.
  • Anladım bizde tamir olmuyo mu bunlar demiştik olmaz yapamayız değişmesi gerekiyo o tamir işleri eski tvlerde oluyo demişti

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.