Şimdi Ara

philips 804er serisi tv görüntüdeki bozulma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen hafta philips 804er serisi oled tv aldim. Görüntü kalitesi olsun ses sistemi olsun memnunum.
    Fakat 4k film izlerken söyle bir sorunla karşılasıyorum.
    Hızlı sahnelerde görüntü bozuluyor sanki iç içe giriyorlar. Sorunun ne olduğunu bilmedigim icin örnek vererek gideceğim.
    Mesela joker filminde ilk sahnede jokeri dövdükten sonra cocuklar ara sokağa doğru koşuyorlar. İşte orda çocuklar koşarken kafalarinin etrafinda görüntü bozulması oluyor. Sanki arkadaki kare öndeki kareye biniyor.
    Youtubedan 4k video açtim. Paraşutle atlayan adam hizlanmaya basladığı zaman parasütün bazi kisimlarinda görüntü bozuluyor. Netflix'in 6 underground filminde arabayla kaçarken ordada yine ayni sekilde görüntü bazi sahnelerde bozuluyor. Biraz arastirma yaptim bu durumla ilgili bir bilgi bulamadim fakat bu forumdan bir kisi benimle ayni sorunu yasamis.
    Linki koyuyorum.https://forum.donanimhaber.com/philips-49pus6501-banding-problemi-mi-var--123396161
    Su konuda ilk videoda ronaldonun kafasina iyi bakin.
    2. videoda daha belirgin. tüm vucudunun etrafinda sanki bir kalkan var.
    Görmezden gelmeye calısıyorum ama olmuyor. Hatta bazi durumlarda okadar sinir bozucu oluyorki anlatamam.
    Ben bu tvye görüntü kalitesi icin bu kadar para verdim. Böyle bir sorun beklemiyordum. Baziları video kalitesinden dolayi böyle oluyor demis. Farklı videolar denedim yine bozulma oluyor.
    Görüntü ayarlarini biraz kurcaladim fakat düzeltemedim.
    Tv'demi bir sıkıntı var.
    Bu konuyla ilgili bilgisi olan bir bana detayli bir sekilde anlatabilirmi?

• grafik birimi malesef ki işini yapamıyor.keşke lg c9 yada b9 alsaydınız.mümkünse iade verin.
    Edit:12000 liraya hdmi 2.1 de yokmuş,android üzerine kurulu bi oled,kesinlikle iade vermeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 17 Şubat 2020; 15:17:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

grafik birimi malesef ki işini yapamıyor.keşke lg c9 yada b9 alsaydınız.mümkünse iade verin.
    Edit:12000 liraya hdmi 2.1 de yokmuş,android üzerine kurulu bi oled,kesinlikle iade vermeye çalışın.
    alirken 8 ödül almıs. İncelemeleri cok olumlu bi ton sey saydılar. Simdi su karsilastigim duruma bak. Hayır anlamiyorum bu incelemeleri neyle yapıyor bu insanlar. Kimsemi bu sorunu farketmemiş. Açtığım her filmde bu sorun var. Servisle konuşacağım ama önce olabildiği kadar cok filmi deneyip kayit altina alıyorum. 720p televizyondan geçiş yaptım. Çok hevesliydim ama simdi cok pisman oldum. Hem okadar para ver hemde böyle bir durumla karşılaşmak..
    netflixin 6 underground filminde nerdeyse her sahnede yapıyor. Diyelimki böyle bir sorun olduğu anlaşıldı. Bunu iade alırlarmiki? Nasıl bir yol izlemeliyim hic bilmiyorum .

• kraldosluk kullanıcısına yanıt
    RTINGS.com
    The 5 Best OLED 4k TVs - Winter 2020: Reviews
    https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-type/oled

Hocam ne ödülü 8 tane :)) tv yi dikkate alan yok.nereden aldınız?

• quote:

https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-type/oled
    Hocam ne ödülü 8 tane :)) tv yi dikkate alan yok.nereden aldınız?
    vatan bilgisayardan aldim.
    ilgilenen kişi öyle söyledi. 2019'un en iyi televizyonuymuş.
    söyle biseylerde var intternette.
    Hardware Plus - HWP
    Philips OLED804 inceleme – OLED’in fark yaratan güzelliği!
    https://hwp.com.tr/philips-oled804-inceleme-oledin-fark-yaratan-guzelligi-123186

bilmiyorum ya cok moralim bozuk
    edit:söyle seyler almis
    Philips
    Satın al: Philips OLED 8 series 4K UHD OLED Android TV 55OLED804/12 4K UHD OLED Android TV
    https://www.philips.com.tr/c-p/55OLED804_12/oled-8-series-ambilight-3-tarafli-4k-uhd-oled-android-tv

edit2
    yukardaki silahin etrafinda olanlar oluyor hizli sahnelerde.
    0.5'hiz ayarinda daha iyi görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraldosluk -- 17 Şubat 2020; 17:53:24 >

• kraldosluk kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef yanlış yönlendirilmişsiniz.hemen mağazaya dönün yanlış bilgi verilip satıldığını belirtin.8 tane ödül nedir bu nasıl yalandır.büyük ihtimal o tv den prim alıyorlardır yoksa o tv yi kimse övmez gibi geliyor.Lg c9 ödüllü tv ve bundan daha ucuza daha özelliklisi.

• quote:

Hocam malesef yanlış yönlendirilmişsiniz.hemen mağazaya dönün yanlış bilgi verilip satıldığını belirtin.8 tane ödül nedir bu nasıl yalandır.büyük ihtimal o tv den prim alıyorlardır yoksa o tv yi kimse övmez gibi geliyor.Lg c9 ödüllü tv ve bundan daha ucuza daha özelliklisi.
    yarin olsun dediginizi yapacam. Hatta yetkili servislede konusacam. Bunun sorununu ögrenecem. Böyle bir rezillik olmaz ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şef selam

Şikayetiniz çözüldü mü ? Alınmaz mı bu tv ?
  • Hocam kesinlikle ayar eksikliğiniz var. Motion deblur vs bir ayar vardır. Benim evde C9 var. Kocaman bir çöp. Servis raporu ile iade edicem.. Lgden uzak durun. Lg için herkes bir HDMI 2.1 türküsü tutturmuş daha hdmi 2.1 kaynak bağlayıp ne performans veriyor bilen yok.

Bu ödül vs işleri PR çalışması, kim basarsa parayı onun adı öne çıkar. Bu forumda LG den başka sponsorlu alan kullanan varmı? Lg nin bu işlere ne kadar para döktüğünü varın buradan hesaplayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.