Şimdi Ara

PHILIPS 630 DVD/DVIX PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazı kullananlar memnunmu?

• Almaya biraz niyetim var.Yoksa phılipsin 150 ytl yi geçmeyen hangi modelini almalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 31 Mayıs 2006; 11:40:46 >
  • bu cihaz halen var mı? :) Divx playerla ilk tanışmam bu cihazla olmuştu. Sabaha kadar uyutmamıştı :) Altyazı görmez, görürse Türkçe karakter çıkmaz... Öyle birşeydi. Yalnız MeTePe ustanın hazırladığı bir modla düzelmişti bir kısım sorunlar... Yine de almak istersen o fiyatlara 3010 veya 3040 bulursun.
  • Desene bu cihaz sorunlu
  • arkadaşlar ben divx almayı düşünüyorum hangi markayı öneriyorsunuz.
  • Paran çoksa sony yada phılips al derim.Normalsa voxline yada prd-9410 al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayden -- 1 Haziran 2006; 11:46:31 >
  • sorunsuz cihaz yokki! philips 3040 aldım. İlk başlarda çok memnundum. Kullandıkça çıkıyor bazı sorunlar. MeTePe usta Packed Bitstream diye bir sorundan bahsetti. Başka bir forumda bu sorunu çözen bir mod yayınlamışlar. Mod'u attım fakat Türkçe karakter problemi ortaya çıktı. Şimdi de onunla uğraşıyoruz. İnşallah MeTePe usta hallederse güzel bir cihaz olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    GoldMaster HDM-175 Media Recorder
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metepe çözüm bulmuşmu
  • Bakıyoruz çözümüne..
  • BENDE BU CİHAZDAN VAR !

ANCAK ALALI 1.5 SENE OLMASINA RAĞMEN HALA NEDEN BİRAZ DAHA FAZLA ARAŞTIRIP DA 720 SA MODELİNİ ALMADIM DİYE HAYIFLANIYORUM HALA ! PHİLİPS'İN YENİ MODELLERİ ÇOK DAHA İYİDİR EMİNİM !
    HELE ŞU YENİ ÇIKAN EN SON SİSTEM DİVXULTRA VS. ÖZELLİĞİ OLAN 4150 VARKEN 2 YIL ÖNCEKİ MODELİ ALMAK ÇOK YANLIŞ OLUR ÇOK

ÇÜNKÜ 630 'DA İŞLEMCİ 54 MHZ. OYSA YENİ MODELLERDE 12 BİT 108 MHZ !!! BU DA DAHA İYİ GÖRÜNTÜ VE SES KALİTESİ DEMEK OLUYOR DOĞRUDAN ! HERNEKADAR 630 DA ÇOK GÜZEL BİR CİHAZ VE ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜ KALİTESİ VAR VE PEKÇOK FORMATLA UYUMLU ! (BU ARADA PHILIPS'IN SİTESİNDEN FİRMWARE GÜNCELLEMESİ DE YAPABİLİYORSUNUZ !) BENCE ÇOK KANALLI SUPERAUDİO CD ÖZELLİĞİNE SAHİP OLAN BİR DİVX PLAYER OLARAK 720SA HALA EN İYİ CİHAZLARDAN BİRİ . O YÜZDEN 'EFSANE' HALİNE GELMİŞ DURUMDA

BENİM GÖRÜŞÜM BÖYLE SAYGILAR...

• DVP 630 Modeli WAF'ları oynatabilen ve xvid'leri en güzel oynatan divx playerdır.
  • Arkadaşım yalnış bilgi verme,hiçbir divx player WAF ları gösteremez.

quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

DVP 630 Modeli WAF'ları oynatabilen ve xvid'leri en güzel oynatan divx playerdır.
  • almanız gereken divx player kesinlikle 3040. estore da 120 ytl fiyatı var kaçırmayın derim.
  • voxline nasıl baya kullanıcısı var aletin
  • İddasına varmısın. Bende DVP630 var ve bütün WAF'ları çatır çatır oynatıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Arkadaşım yalnış bilgi verme,hiçbir divx player WAF ları gösteremez.

quote:

DVP 630 Modeli WAF'ları oynatabilen ve xvid'leri en güzel oynatan divx playerdır.

• İddasına varım,720*576 dan yukarısını oynatamaz.

quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

İddasına varmısın. Bende DVP630 var ve bütün WAF'ları çatır çatır oynatıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: heavyy

Arkadaşım yalnış bilgi verme,hiçbir divx player WAF ları gösteremez.

quote:

• Arkadaşım inanmak istemeyebilirsin ama gerçek bu DVP630 modeli(artık satılmıyor) 800*336 çözünürlükteki wafları oynatıyor. İstersen bir link vereyim oarada adam DVP 642 modeli için bir şeyler yazmış ingilizce yalnız ve oyanatabildiğini oda yazıyor. Buraya tıkla
  • sansar61, o sayfada başka şeyler de yazıyor:

Philips DVP5900/37 DVD Player with Divx için yorum:

"I had Philips 642, which had very limited DivX capability and poor picture quality."

"I am a little disappointed because I have a 800x336 movie that my old 642 could play without a problem, but this player displays a large green noise bar on right with any movies that exceeds the specified resolution. However, this palyer can paly alla the movies my old 642 could not handle properly."

630-642 de codec yüzünden oynatamadığı filmler mi var? Bir de madem 800*336 filmleri oynatabilen bir divx player var neden kimse bilmiyor? 720*576 yı geçebilen bir player olduğunu ben de ilk defa duyuyorum doğrusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.