Şimdi Ara

Philips 55PUS8602 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.038
Cevap
25
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Evet renk canlılığına alışmak baya zaman alacak önceden bu kadar detaylı bir tv deneyimi yaşamamıştım.

    Ayrıca bu ölü pixel işi için benim bildiğim yeni yasa ile 1 ölü pixel bile ürünün geri verilmesi için yeterli, karşı taraf ne dersen desin bu böyle en kötü tüketici hakem heyetine başvuru yapıp resmi yollardan bu sorun çözülür gibi. Ben bunu göze alarak şu dünya kupası ve yaz sıcaklarını atlatıp daha serin havalarda bu pixel sorununu teknik servis getirerek kaydını aldırsam ve yeni ürün istesem bir sorun çıkartmazlar değil mi.? Çünkü koşulsuz geri vermeyi düşünmüyorum üründen memnunum sonuçta.
  • demente D kullanıcısına yanıt
    Aynı tavrı vatan içinde yaşadım ürünü almaya karar vermiş bana; şu model bu model diye ısrar ettiler amaçlarını nedir anlam vermek zor. Hayır birde utanmadan bak bu kötü bu sorunlu şu iyi diyorlar ve bu tv daha piyasaya bu yılın başında sürülmüş, çalışanın laflarını bu ürünü incelemeyen biri duysa berbat ve sorunlu bir tv sanacak.

    Ve resmi ürün sayfasında ürünün QLED olduğu belirtilmiş size o lafı söyleyen çalışan malum yerinden uydurmuş yada LG-Samsung fan boyu, en kötü G.Kore bayan kpop fanıdır....
  • GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    Teknosa'da çalışan arkadaşımla konuştum bu gün bu konuyu, bu teknoloji marketler personele belirli modelleri sattıklarında fiyatını

    %3-5 civarı prim veriyorlarmış (genelde depoda kalan, kolay satılmayan ürünler) bu yüzden belirli modelleri çok överlermiş ve araştırmadan giden müşteri de o ürünü alırmış.

    Ben de daha önve Vatan'dan anakart almaya gittiğimde illa benim belirlediğim modeli değil de istediğim özellikler olmayan anakartı satmak için tutturmuştu.



    Bu arada teknosa bu televizyonun etiket fiyatını 7000 lira yapmış, kasada 5000'e düşüyormuş. Arkadaşa p.tesiye kadar süre verdim, bana özel fiyat almaya çalışacak, 5000'e ısrar ederse hepsiburada'dan alacam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm



    İlk kez led-plazma-lcd yani tüpsüz tv alacağım ama bu tv ler de ömürlük müdür. Bizde ki tüplü vestel 17 yıldır ıh demeden çalışıyor ama bu yeni nesil cihazlar akıllandıkca ömürleri daha kısa oluyor gibi. Bu led tv ler beni en 10 sene idare eder mi yoksa telefonlar gibi 3 sene sonra yenisini mi almak zorunda bırakırlar mı? Benim amacım geceleri İnternet ten yada pc bağlayıp yabancı film dizi izlemek ailemde televizyon amaçlı kullanacaklar oyun oynamak gibi amaç yok (belki ilerde ps). Son olarak da bu akıllı TV'lerin akıllı bölümü arıza yapsa harici bir uydu alıcı takıp yine 4k gibi özelliklerini kullanmaya devam edebilir miyiz yoksa komple çöpe mi gider?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lollevel01 kullanıcısına yanıt
    Amacın 10 yıl tv izlemek pc'ye bağlayıp sorunsuzca seyir zevkine bakmak ise 10 yıl götürür ama garanti veremem. Genelde bu tarz QLED vs. Tv'ler daha kırılgan daha hassas ürünler en kötü 6-7 yıl sıkıntısız kullanım ömürleri olur. Yani tv 10 yıl gitse bile yazılımsal destek ancak 5-6 yıl sonra yavaşlar ve tamamen durur. Ve merak etme o yazılım sürümü ile çoğu işini en önemlisi uydudan tv zevkine rahatlıkla devam edersin yazılım bozulur mu vs. kafana takma öyle ciddi bir hata yaşanmadıktan sonra en kötü fabrika ayarlarına dönüp yine tv'yi sorunsuz kullanırsın. Ve bu yazılımsal destek sorunları bırak bu markayı tüm markalar içinde geçerlidir. Genel bir sıkıntı denmez günümüz teknolojileri ve yeni modellerin çıkması ile eskilere olan desteğin normal bir şekilde sonlandırılması desek yanlış olmaz.

    Ve 17 yıl tüplü tv olayı nedir geçin artık büyük ekran tv'lere seyir zevkiniz açılsın ayrıca bu tarz 4k tv düşünceniz var ise bilin ki uydu hd olmalı ama amacınız sadece tv ise size 4k tv değil Ultra Hd Tv'ler öneririm. Çünkü uydu bazlı yayınlar hala hd kısmından çıkıp 4k yayına geçemediler böyle 55'' gibi aşırı büyük tv ile 1080p görüntü sizi pek tatmin etmeyebilir. Ha pc bağlar 4k film vs. çeker görüntüyü Tv üstünden izlerseniz o başka.




  • Merhaba bu tv için input lag ve 4k 60 hz sorunu olmayan 10 metre hdmi 2.0 kablo arıyorum tavsiyeniz var mı?
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bazı arkadaşlar yorumlarında USB ve harddiskten film izlerken sorun yasiyorlarmis. Seste kayma harddisk veya USB okumama görüntüde donma gibi.. Bu sorunlarla kasilasan arkadaşlarımız var mı? Film arşivim var ve artık 4 k arsivliyorum bu filmleri izlerken sorun yaşar mıyım ? Konu hakkında yardımcı olur musunuz? Evleneceğim ve ilk televizyonum olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxfatal

    Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak bazı arkadaşlar yorumlarında USB ve harddiskten film izlerken sorun yasiyorlarmis. Seste kayma harddisk veya USB okumama görüntüde donma gibi.. Bu sorunlarla kasilasan arkadaşlarımız var mı? Film arşivim var ve artık 4 k arsivliyorum bu filmleri izlerken sorun yaşar mıyım ? Konu hakkında yardımcı olur musunuz? Evleneceğim ve ilk televizyonum olacak
    Bende X265 TruHD filmlerin birkaçın da kendi playeri i yetmedi. Ama buna sebep Ses formatının kalınlığıda olabilir. Videounun içinden en az dts kalacak sekilde çıkarıp denemek lazım. Ama Bende Pc Bağlı filmi onun üstünden aktarıp izliyorum. Kodi gayet iyi bir medya player tv için kendi playerinden iyi.

    Biraz google layınca. Özellikle X265 filmlerde android tv leri geç, video cihazların bile ağladığına şahit olacaksın, sebebi de yüksek bitrate ve çözünürlüğe ek, kalında bir ses formatını sana versin diye downgrade yapmaya çalışıyor.

    En iyi andorid media player için Nvidia nın Shield ini söylüyorlar. İçinde çok saglam bir görüntü işleyici var Nvidia Tegra onda sıkıntı yokmuş. Ama O da pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 18 Haziran 2018; 13:44:13 >




  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Desene izleyemezsek pcden baglayacagiz 4 bin 5 bin verip birde üstüne bide Nvidia shiled alınmaz diye düşünüyorum. Sansa artık izleyebildigimizi izler izleyemediklerimizde PC ye bağların. Bu arada bu tüm TV lerde geçerli değil mi? Sadece Philips e özel değil aynı fiyat aralığında Sony 9005 ve Samsung 9000 serisi vardı sanırım onlarda da durum aynıdır diye düşünüyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    1 adet var ben de beyaz arka planda ancak belli oluyor drğişim için birarada 4 ya da 7 dağınık gerekiyormuş. Değiştirsek daha beter cihaz da gelebilir. Vatan ölü pikselli tvleri mi topluyo anlamadım ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav gözünüzü seveyim 4K tv' de 1 piksel için tv mi değişir ? Bu kadarda kıllatmayın bazı şeyleri... Işık sızması, bulutlanma yoksa bak keyfine...
  • ANIL A kullanıcısına yanıt
    10 metre, 2.0, 60 hz üstüne HDR desteği ister isen Premium Sertifikalı bir ürün bulman şart yoksa işin zor.

    5m kadar istediğin tüm özellikleri sunan kablolar var ama 10m için emin değilim çünkü metre uzadıkça görüntü aktarımı ve istediğin diğer özelliklerde sorunlar başlıyor.
  • Tv'yi pc ile bağladım kablo hdmi 4k-60Hz 2.2 ve hdr destekli sertifikalı kablo ama pc'den görüntüyü tv aktarınca ekran ayarlarında hdr vs wcg aktif yapılamıyor aynı şekilde uygulamalar içinde video kayıt yürütme içerisinde HDR video akışı yap seçeneği de kapalı. Ne yapmam lazım bunları aktif etmek için ps4 pro hdr oto oyun destekli ise kendi hdr moduna giriyordu bunda acaba destekli oyun ve videolarda kendimi aktif olacak yada oyun içinde hdr aktif etmek mi lazım.

    Yoksa illa ki w10 içinden aktif etmem mi lazım yaptığım bir hatamı var yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GtoOnizuka

    Tv'yi pc ile bağladım kablo hdmi 4k-60Hz 2.2 ve hdr destekli sertifikalı kablo ama pc'den görüntüyü tv aktarınca ekran ayarlarında hdr vs wcg aktif yapılamıyor aynı şekilde uygulamalar içinde video kayıt yürütme içerisinde HDR video akışı yap seçeneği de kapalı. Ne yapmam lazım bunları aktif etmek için ps4 pro hdr oto oyun destekli ise kendi hdr moduna giriyordu bunda acaba destekli oyun ve videolarda kendimi aktif olacak yada oyun içinde hdr aktif etmek mi lazım.

    Yoksa illa ki w10 içinden aktif etmem mi lazım yaptığım bir hatamı var yardım ederseniz sevinirim.
    Tv ye hdr sinyali gelince HDR i kendi açar.

    PC de HDR video oynatabilmen için daha önceki sayfalarda bir video paylaşmıştım, hdr film için onu yaman lazım.

    Oyun için oyunun destek vermesi lazım. Oyunun menusunden HDR i aktif et. Her oyunda hdr yok. Benim denk geldiğim 3-5 tane oyun var pc de.

    Windows un hdr ini açmana gerek yok zaten saglikli çalışmıyor hala. En son Ac origins ve Farcry 5 te HDR görmüştüm pc de.




  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler dediğin gibi o zaman HDR destekli sayılı oyun içinden açacağım ve tv oto devreye girecek.

    Birde aklıma takılan diğer nokta şuan tv'ye görüntü aktarınca monitor kısmında gelişmiş grafik detaylarına girip baktım tv 4k çözünürlük 8bit ve RGB aktif gözüküyor bu bit olayı normal mi siz bir yazınızda 10bit olayından bahsetmişsiniz bir sıkıntı mı var benimkinde yoksa normal değerler mi.? Ayrıca ekran kartım Gtx 1070 buda ek bilgi olsun.

    Ha birde pc'den tv görüntü aktarımında ses stereo kaldı bu genel bir sıkıntı mı düzeltme ihtimali yok mu.? Videoları hdr izlemek için verdiğin bilgileri bakacağım birazdan tekrardan teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GtoOnizuka -- 20 Haziran 2018; 21:34:31 >
  • Ek bilgi TV 1080p de 100-120 Hz de çalışıyor. Oyun testi yaptım. Sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bilgi TV 1080p de 100-120 Hz de çalışıyor. Oyun testi yaptım. Sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bilgi TV 1080p de 100-120 Hz de çalışıyor. Oyun testi yaptım. Sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bilgi TV 1080p de 100-120 Hz de çalışıyor. Oyun testi yaptım. Sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek bilgi TV 1080p de 100-120 Hz de çalışıyor. Oyun testi yaptım. Sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.