Şimdi Ara

Philips 55Pus7909 Ya simdi konusun yada..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Usb 3.0 ve H265 destegi olmamasi gunluk kullanim senaryolarinda ne gibi sikintilar cikarabilir?

Gercek panel hizi nedir ve pasif 3D mi kullaniyor?

Telefondan cekilen 4K videolari izleyebilir miyiz?

Lg paneller sorunluyken, lg'den panel alan philips nasil bu kadar ovuluyor panel konusunda?

Genel olarak android ve smart deneyiminizi paylasir misiniz? Hizli ve verimli mi?

Normal bir kullanici icin yeterli duruyor ama sundan dolayi dusunme bile diyor musunuz? Teknik detaylarda boguluyoruz ama alinca yapacagim oturup bir kac SD yayinla arada telefondan 4K videolarimi seyretmek ve internetten film seyretmek, androidin internet deneyimini olumlu etkileyecegini dusnuyorum yaniliyor muyum? Video acmama-tam ekran yapmama vs. Yasanmaz sanirim!

Donanimsal olarak islemci, ram, grafik vs.. Yonunden guncel midir teknolojisi birde buna deginirseniz sevinirim.

Saglicakla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 2 Ocak 2015; 10:58:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin evde kullandığınız WIFI standartını desteklemektedir.Bu konuda şüpheniz olmasın , cihazı bende araştırıyorum.Ekran kalitesi bence çok güzel ama smart ve dahili uydu alıcısı ne durumdadır bu soruma henüz cevap bulamadım.
    Smart olayını çok kullanmasamda dahili uydu alıcısı benim için çok önemli.
    Tşk.
  • Gunluk kullanimda yavas kaldigi yerler neler tv'nin?

Kanal gecisleri, smart menusu, kanal tasima silme isleri, harddisk taktiginizda tarama tanima, uydu tarama vs. Sureleri tatminkar mi?

4 cekirdekli islemci kagit ustunde mi yoksa farki hissediliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 3 Ocak 2015; 5:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arcelik mi Samsung mu ?
    2 yıl önce açıldı
    arcelik mi vestel mi tavsiyeniz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.