Şimdi Ara

Philips 55PUS7503 Hakkında -- 55PUS7803 İLE DEĞİŞTİRİLDİ - PHİLİPS PANEL ARIZASI DEVAM EDİYOR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Bu arada tv yi the one to watch olarak aratirtasiniz detayli incelemeler cikiyor
    Kaç gb ram var hocam tv de
    Bu arada başka bir forumda editöre tv yi sordum lg sm8200 bir tık daha iyi dedi bende ama bu tv de dolby vision, dolby atmos , hdr10, hdr + sertifikalarının hepsine sahip tek tv dedim editör bana bunlar çok çok önemli özellik değil dedi hatta hdr nin en iyisi active hdr Lg de var dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gb diye biliyorum internette o şekilde yazıyor
  • Hocam bende 3gb diye biliyorum teknosanin sitesinden karsilastirma yaptigimda kagit uzerinde philips daha onde duruyor ama bilmiyorum. Servis bi kursa video cekip youtube atacagim

• 55pus7304 sonunda geldi demek ki. 58 inch olani istiyorum ben aslinda ama 55inch bile 5900tlden satiliyor. 58 olani en az 7000tl olacaktir. Amazon Almanya sitesinde iki ebat arasi 150 Euro fark var.

Umarim kampanya zamani Sony 55XF9005 almadigima pisman olmam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 25 Ağustos 2019; 8:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

55pus7304 sonunda geldi demek ki. 58 inch olani istiyorum ben aslinda ama 55inch bile 5900tlden satiliyor. 58 olani en az 7000tl olacaktir. Amazon Almanya sitesinde iki ebat arasi 150 Euro fark var.

Dün vatanda 55q60r 5800, 55pus7304 4800₺ ye düşmüştü fakat xf9005 ile ilğili vatanda hiç indirime denk gelmedim stoklarında yok mu acaba bilmiyorum.
    Bende Ahmet arkadaşın incelemesini sabırsızlıkla bekliyorum incelemeye göre ilk tercihim Philips olacak yoksa sm8200 yada q60r modellerinden birisini alcağım galiba
    Bu arada mediamarkt ta bir ara xf 5999₺ idi o zaman almadım çok pişman oldum

• nevruz84 kullanıcısına yanıt
    55pus7304 için 4800 güzel fiyat. O fiyata alırım. Xf9005 mediamarktta düştü 2 farklı zamanda. O sırada almadım. Açıkçası hem tvye 5000tl üzeri vermeyi düşünmüyorum hem de Philips Ambilight seviyorum. Şu an 49PUS6561 var. Normalde 55pus7303 alacaktım. The One serisi çıkacak olduğundan bekledim. Aslında 58inch istiyorum. Ama fiyat yüksek olacaktır.

• Merhaba dostum yazmış olduğun yaziyinin tamamını okudum .
    Tatmin edici bilgiler vermişsin
    Şuanda aldığınız TV 3600 civarında ve bende almayı düşünüyorum
    Uzun süredir de kullaniyorsunuz fikrinizi değiştiren bir problemle karşılaştınız mi almamı tavsiye edermisiniz bu marka ve model olması şart değil TV Lee hakkında pek bir bilgimde yok önerilerinizi değerlendirmek isterim teşekkür ler.

• Ynsmrgnydn Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Şimdi hocam ben ilk macerama 55PUS7303 ile başladım.

Öncelikle TV hakkında bir kaç gün bunu kullandım kullandığım sürede herhangi bir aksilik yaşamadım yani kanal geçişleri v.b v.b gibi tavsiye edermiyim evet sağlam bir televizyon olursa neden olmasın ama HDR destekli yani HDR10 desteği mevcut değil.

Sonra 55PUS7503'ü aldım bununda farkı üzerinde sözde ses sistemi olmasıydı fakat ben bir farklılık çok fazla göremedim zaten genelde evimdeki ev sistemi ile kullanıyorum yine HDR destekli yani HDR10 desteği mevcut değil fakat bu televizyon 10bit 55pus7303 8bit frc10 bit şeklinde teknik bir detaya sahip.

En son bu televizyonlrda da sorun yaşayınca bende gidip 55PUS7803'ü aldım buda 10 bit ama HDR10 destekli şuan kullanıyorum.

Benim kişisel görüşüm her 3 televizyonda tercih edilebilir arkadaşlar ama yani bu toz toprak falan 1 sene oldu alalı bir problem yaşamadım fakat orada bulunmaları benim için sorun teşkil ediyor çünkü hala ekranda varlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Merhaba,

Şimdi hocam ben ilk macerama 55PUS7303 ile başladım.

Öncelikle TV hakkında bir kaç gün bunu kullandım kullandığım sürede herhangi bir aksilik yaşamadım yani kanal geçişleri v.b v.b gibi tavsiye edermiyim evet sağlam bir televizyon olursa neden olmasın ama HDR destekli yani HDR10 desteği mevcut değil.

Sonra 55PUS7503'ü aldım bununda farkı üzerinde sözde ses sistemi olmasıydı fakat ben bir farklılık çok fazla göremedim zaten genelde evimdeki ev sistemi ile kullanıyorum yine HDR destekli yani HDR10 desteği mevcut değil fakat bu televizyon 10bit 55pus7303 8bit frc10 bit şeklinde teknik bir detaya sahip.

En son bu televizyonlrda da sorun yaşayınca bende gidip 55PUS7803'ü aldım buda 10 bit ama HDR10 destekli şuan kullanıyorum.

Benim kişisel görüşüm her 3 televizyonda tercih edilebilir arkadaşlar ama yani bu toz toprak falan 1 sene oldu alalı bir problem yaşamadım fakat orada bulunmaları benim için sorun teşkil ediyor çünkü hala ekranda varlar :D
    Hocam mrb bende 55pus 7304 the one modelini düşünüyorum
    Hdr10, hdr+, Hdrpus, dolby vision, dolby atmos sertifikalarının hepsine sahip tek tv deniyor incelemelerinde. Açıkçası bu özellikler nasıldır tv ye ayrıcalık katar mı bilmiyorum. Philipsin bu serisiyle ilğili fikrinizi alsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

55pus7304 sonunda geldi demek ki. 58 inch olani istiyorum ben aslinda ama 55inch bile 5900tlden satiliyor. 58 olani en az 7000tl olacaktir. Amazon Almanya sitesinde iki ebat arasi 150 Euro fark var.

Nasıl hocam 55pus7304? Biraz bahsedersen sevinirim. Bende düşünüyorum lakin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Philips 55pus7304 ile The one modelleri farklı bir şey mi? Tam çözemedim bunu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar Philips 55pus7304 ile The one modelleri farklı bir şey mi? Tam çözemedim bunu..
    Yok hocam philipsin 2019 model tv leri the one olarak geçiyor
    Tv nin tam adı the one 55pus7304

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Hocam bende 3gb diye biliyorum teknosanin sitesinden karsilastirma yaptigimda kagit uzerinde philips daha onde duruyor ama bilmiyorum. Servis bi kursa video cekip youtube atacagim
    Ne yaptın hocam kurdurabildin mi tv yi? Sipariş geçicem senin yorumlarını bekliyorum

• bende 7303 ü düşünüyorum 3400 e geliyor şu an, sipariş geçicem çok gaza geldim :). Alınır mı bu fiyata daha iyisini bulmak imkansız sanırım
  • KONAKPC K kullanıcısına yanıt
    Valla 55 ise 3400 çok iyi dostum ben maksimum 3900 falan görmüştüm hb de yanlış hatırlamıyorsam.

Açıkcası tv izlerken çok fark olmayacaktır çünkü tüm seler 3 taraflı ambilight zaten gelen yayın 1080i 50 hz :) farkı en fazla netflix veya 10 bit filmlerde anlayabilirsin oda 3400 tl göre değer yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yok hocam yazmamışım pardon 50 inç olanı benim dediğim.
    55 inç olanda 3900 ama ben 50 inç arıyorum
    Tabiki katar hdr10. Hlg, dolby bir çok tv de var.

Şimdi yukarıda ki mesajda biraz açıkladım.

Karasal yayınları izlerken en iyi 1080i 50 hz 4 mbps yayın alıyoruz bu yüzden tv izlerken bana kalırsa anormal bir fark yok çeşitli konstrat, white balance ayarları ile kendi zevkine göre ayarlayabilirsin.

Fark burda usb veya ağ üzerinden izlenen 10 bit filmlerde yatıyor benim evimde yaklaşık 4 TB lık bir film arşivi mevcut 10 bit dolby filmleri gigabit ağdan izlemek zaten zorluyor usb den izlemek gerek ben her iki testide gerçekleştirdim 50-80 GB gerçek 10 bit film bulursanız ne güzel indirip tv den tam keyif alırsınız çünkü hdr dahil bir çok izleme peofili mevcut.

Geri kalan özellikler hemen hemen aynı android olması güzel bir değer ben aktif kullanıyorım.

Bu arada PS4 kolu televizyona aktif bağlanıp kullanılabiliyor oyunlarda

• KONAKPC K kullanıcısına yanıt
    2018 fiyatları açıkcası 50 arıyorsanız 3400 gerçekten iyi gibi zaten işlemci ve teknik veriler aynı :)

Mesela android tarafına değinmek gerekirse ben oyunlarda vs problem yaşamadım.

Sadece nas kullanıyorum bazen ağda problem olursa televizyon kendini çok zorluyor onun haricinde ben problemle karşılaşmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Tabiki katar hdr10. Hlg, dolby bir çok tv de var.

Şimdi yukarıda ki mesajda biraz açıkladım.

Karasal yayınları izlerken en iyi 1080i 50 hz 4 mbps yayın alıyoruz bu yüzden tv izlerken bana kalırsa anormal bir fark yok çeşitli konstrat, white balance ayarları ile kendi zevkine göre ayarlayabilirsin.

Fark burda usb veya ağ üzerinden izlenen 10 bit filmlerde yatıyor benim evimde yaklaşık 4 TB lık bir film arşivi mevcut 10 bit dolby filmleri gigabit ağdan izlemek zaten zorluyor usb den izlemek gerek ben her iki testide gerçekleştirdim 50-80 GB gerçek 10 bit film bulursanız ne güzel indirip tv den tam keyif alırsınız çünkü hdr dahil bir çok izleme peofili mevcut.

Geri kalan özellikler hemen hemen aynı android olması güzel bir değer ben aktif kullanıyorım.

Bu arada PS4 kolu televizyona aktif bağlanıp kullanılabiliyor oyunlarda
    Sizin kullandığınız hangi model tv hocam

55PUS7803 şuan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.