Şimdi Ara

Philips 55PUS7503 Hakkında -- 55PUS7803 İLE DEĞİŞTİRİLDİ - PHİLİPS PANEL ARIZASI DEVAM EDİYOR (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
12.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Arkadaşlar Philips 55pus7304 ile The one modelleri farklı bir şey mi? Tam çözemedim bunu..
    Hocam 55sm8200 model nasıl ? Bir arkadaş 100 hz demişti bilinenin aksine. 7304 ile kıyasladığımızda hangisi öne çıkıyor fikrinizi alsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Pus7304 daha önde teknik özellikleri bakımından. Full HDR sertifikalarına sahip ve full ses sertifikalarına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yasaklı sitelerden :)

Yada kendi arşivimi açarım ama genelde marvel filmleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Hocam ben tv yi aldim kurulumlari vs yapildi. Birazda kurcaladim ama goruntu ayarlarini nasil yapacagim bu benim ilk akilli tvim. Goruntude sanki bi bulaniklik var gibi.

• nevruz84

haklısın alan arkadaşlar detaylı bilgi verecekler umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Hocam yalnız 7504 modeli the one olarak geçmiyor
    Vatanda 7304 modelinin 65 inç lik modelide satışa sunulmuş 8500₺ civarıydı galiba biraz tuzlu
    Bu arada 7304 modeli direct panel ve va ekran mı özelliklerinde göremedim

Alıntıları Göster
    7304 IPS
  • Sevgili dostlar,

Bu gün sizin için Forum İstanbul Teknosada yeni seri televizyonları incelem :)

HATA DEVAM EDİYOR. Aldığınız 2019 model televizyonları iyice inceleyin.

Youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 2 Eylül 2019; 13:53:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sevgili dostlar,

Bu gün sizin için Forum İstanbul Teknosada yeni seri televizyonları incelem :)

HATA DEVAM EDİYOR. Aldığınız 2019 model televizyonları iyice inceleyin.

Youtube
    Hocam toz olayını ne kadar dikkatli izlesemde farkedemedim kamera çekiminde net belli olmuyor yada ben farkedemedim bilmiyorum
    7304 modelini inceleme fırsatınız oldu mu?

Full HD olarak ayarlarsan çok daha iyi görünür hocam.

7304 yoktu 7504 vardı sadece ama paneldeki toz olayı devam ediyor hocam demek ki bu marka için oldukça üzücü.

Daha üzücü olan ise sırf tp vision dan para alan teknoloji sitelerinin bu büyük olayı herhangi bir şekilde araştırmayıp haber yapmamaları

Philips 55PUS7503 Hakkında -- 55PUS7803 İLE DEĞİŞTİRİLDİ - PHİLİPS PANEL ARIZASI DEVAM EDİYOR

• quote:

Peki hocam biz hangi tv yi alacağız şaşırdım valla
    Philips te tozlanma var, samsungta altyazı parlaması, lg de ışık sızması vs hepsinde kronik bir sıkıntı mevcut
    5000₺ bütçeyle hangi tv alınır?
    Lg sm8200 ile 7304 arasında kalmıştım 7304 teknik özellikleri bakımından daha önde gönlümden Philips ten yana şimdi istemeye istemeye sm8200 mü alayım bilemedim

• Valla tekrar ediyorum.

Bu ürünler kusurlu al hocam baktın olmuyor aç dava 3 ayda iade ediyorsun

Yani maalesef avrupanın en kötü mallarını kullanıyoruz sanırım.

12sinde amsterdama gidicdm bakalım oradaki mediamarkt ta böyle mi philips ler

• Öneren var mı televizyonu?

• arkadaşlar bende de 55pus7503/12 var. tv de chromecast özelliği olduğunu biliyorum ama miracast var mı çözemedim.

nette araştırdığım da kimi siteler desteklediğini söylemiş. kullanan arkadaşlar miracast olup olmadığını teyit edebilirler mi acaba.
  • Pus 8505 modelinde bir sıkıntı var mı? 58 inç olanını almayı planlıyorum. Ekran açıklığı fazla değilse kimse dert etmesin o kadar çoğu markada var. Bende XF80 var Sony onda da var yurt dışı montaj.
  • quote:

DM den veya bir başka yerden bana atabilme şansınız varmıdır acaba bende çok arıyorum internetim 100mbps fiber hız bakımından yeterli torrent için ancak site bulamıyorum maalesef netflix in de 4k hdr içerikleri sınırlı malesef
  • Merhabalar,
    55PUS7503 mağdurlarından biri de benim maalesef.
    Garanti bitmeden müdahale edemedik ancak şöyle detaylı baktığımda aldığımızdan beri tozlu panelde tv izliyormuşuz. Soldaki ve sağdaki tozlar artık fazlasıyla gözüme çarpmaya başladı.
    Garanti bitti, ne yapılabilir nasıl çözülür bir tavsiyede bulunacak varsa sevinirim.
    Panel için temizliği kendim yapayım desem riskli, bir yerde yaptıralım desek güvenilir referanslı bir yer lazım.
    Philips servisi herhalde opsiyon dahilinde değil yaşanılanları okuyunca buradaki ümidim yok.

Ne dersiniz?

Philips 55PUS7503 Hakkında -- 55PUS7803 İLE DEĞİŞTİRİLDİ - PHİLİPS PANEL ARIZASI DEVAM EDİYOR

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.