Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizden ancak va panel Samsung önerisi beklenirdi🤣🤣 çünkü ba?ka tv bilmiyorsunuz...
    Öncelikle q60r bizim pus7304 ile aynı klasman değil.... Q60r ile pus8804 kıyaslanabilir... Bunu bilmelisiniz... Pus7xxx ile ru7xxx serisini kıyaslayın....
    Samsung 55Q60r daha öncede size anlatmı?tım... Arkada?ıma aldık... Bir kez deği?im oldu ?imdi iade etmek için 2 aydır... Uğra?ıyor... T. Mahkemesinde... İade etsin pus7304 yada 8204 alacak...

55q60rat gerçekten vasat ve fiyatının çok altında bir tv... Gerci siz sikayetlerini bizden daha iyi biliyorsunuzdur... Panel edge led olup a?ırı derecede î?ık sızması mevcut servis normal diyor... (tüm edge led paneller gibi) ben lg 55sm8000 bu sebeple iade ettim, 4ölü pikselede normal diyor... Ayrıca 50hz mi 100hz mi tartı?ması halen çözülemedi Avrupa forumlarında.... Dts ses codec, Dolby atmos-vision codec olmayı?ı, yapay renkler, hareketli sahnelerde ciddi takılmalar... Uygulama sorunları(tizen), hafif açılardan ciddi görüntü kaybı(58pus7304 Dan farkı yok gibi), gündüz görüntü cidden en az %40 kayboluyor... Plastik çerçeve, banding olayları.... Diğerlerini saymayayım... Bunlar ilgili sayfalarda Avrupa formları dahil ciddi ?ikayetler... Türkiyede tv ?u an 6299tl...

Yani her marka ve model tv de birçok benzer farklı sorun ?ikayet mevcut... Ancak samsung un bu tv si satmaya devam ediyor ve edecek... Aynı diğer lg sony philips arçelik vestel grunding Toshiba regal awox.... Gibi...

Siz beğensenizde beğenmesenizde(yada ben) bu tvler satacak... Ve her markanın alıcısı beğeneni olacak... Bu sebeple zevklere dü?üncelere saygılı olmak gerekiyor...

Biz Sizi biliyoruz artık kabul ettik... Siz bizden tv konusunda çok iyisiniz... Bilgilisiniz... Ancak bende tvimden memmunum... + ve - leri ile...

Sonuç ne.(nokta)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Bencede siz bizi saygılı ve spontan dünyamız ile ba?ba?a bırakın... Kendi samsung dünyanızda devam edin... Her forumda aynı tepkileri alıyorsunuz... Burası kalmı?tı...hatta size genelde samsung satıcısı gibi itamlar var...

İyi ak?amlar...

• Hakem heyeti satış yapan firmayı muattap alıyor

• Teşekkür ederim hocam. Mesajı sildim yanlışlıkla tekrar ekleyeyim,
    Edit: Hocam üzerinden çok geçmiş ama sormak istedim. Hakem heyetine başvuru yaparken ürünü satın aldığımız mağaza ya da siteyi mi muhattap yazıyoruz? Yoksa direk philipsi mi? Televizyonda ölü piksel oluştu 20. günde servis bakacak ama sonuç alamazsam diye soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış yapan firmayı faturasıyla birlikte

• Şöyle uygun fiyata denk getirsek de alsak şu tv yi

• undy1ng kullanıcısına yanıt
    Sizin şansınıza sorunsuz bir cihaz geçmiş bence . Ben iki kere alıp iade etmek zorunda kaldım maalesef. Amblight özelliği gerçekten çok başarılı diyecek söz yok fakat ışık sızması, ölü piksel, bulutlanma gibi ciddi sıkıntıları var inşallah yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bende 70PUS7304 modelini aldım ancak hiç memnun değilim, bazı problemleri var tv nin. İade etmek isteyeceğim ama nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Birde bu problemlere iade kabul edilirmi? Yorumu olan yazsın lütfen.

Problemler:
    1. Çerçeve ve Panle Arasında Boşluk var. Ledler gözüküyor.
    taner omerogluyoutube
    Philips 70PUS7304 Televizyon Ekran ve Çerçeve Arasında Boşluk
    https://www.youtube.com/watch?v=3fdCik0Lsac

2. Color Banding Sorunu var. Renkler 4K videolarda bile bazen birbirinden ayrılmıyor. (Benzer testi yapabilirsiniz.)
    taner omerogluyoutube
    Philips 70PUS7304 Televizyon Color Banding Sorunu 1. Video
    https://www.youtube.com/watch?v=M33p7FBhmRg

3. Youtube neredeyse hergün kilitleniyor. Tüm ayarları sıfırlama gerek. Fişten çıkarıp taktığımda kendine geliyor.
    taner omerogluyoutube
    Philips 70PUS7304 Youtube Sorunu 1. Video
    https://www.youtube.com/watch?v=Pg1DGoavue4

Bunlar sizce ciddi sorun mudur?

Teşekkürler.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeroglu -- 25 Mayıs 2020; 21:44:24 >

• hocam servisten rapor olmadan iade almıyorlar...o boşluktan bugün sadece ledler gözüküyor yarın öbür gün içine bişeyler girdimi ekranda gözükecek daha önce yaşayan arkadaşlar var..biz bu tvler alınacak tv ler değil dediğimizde kızıyordu yukardaki arkadaşlar şimdi yine tv yi savunurlar :)

yapacağınız en mantıklı şey servis geldiğinde güzel bi harçlık atıp tv nin sorunlu olduğunu gösterecek rapor tutmaları başka türlü çok zor philipsin servis rezalet zaten...
  • artı olarak color banding olayına tv nin performansı bu normal diyip geçiştirebilirler ama bu açıklık kesinlikle normal değil..
  • Yeterki harçlıkla olsun hocam, teşekkür ederim bilgi için. Gerçekten kullanmayınca insan anlamıyor. Malzeme kalitesi olarak da çok çok kötü bir tv.
  • dediğim gibi hocam renk olayınıda gösterin ama ona bahaneleri çok geçiştirirler ama o açıklık kesinlikle normal değil bunun üzerinde durun dediğim gibi kayda değer bişey verirseniz birazda insanlık varsa gelen elemanda çözer işinizi
  • hocam renk testini birde şu fotoyla yaparmısınız başka videolarla denedinizmi durum aynımı
    https://www.rtings.com/images/gradient.png
  • hocam test ettiğiniz videoya baktımda video problemli bu kesinlikle sağlıklı bi test olmaz size attığım fotoğrafla çok daha net sonuç alırsınız youtube videoyu sıkıştırıp mahvetmiş

bu video çok daha sağlıklı
    tee sulzhikyoutube
    Banding Rotating Color Gradients Test [4K 23.976fps]
    https://www.youtube.com/watch?v=PoMPrr-Uefs

ama bunlarda kalite ve çeşitlilik olarak yeterli değil gradyan testi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 25 Mayıs 2020; 22:56:22 >

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Hocam test ettim. Burada daha iyi duruyor. Yeşil ve siyahta hafif çizgiler gözüküyor. Ancak farklı videolarda da bu sorun kendini belli ediyor. Zaten 4K video izlerken bu sorunu fark edip test ettim. Videoların her yerinde bu belli olmuyor, ışıklı ve koyu sahnelerde kendini belli ediyor.Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• Gönderdiğin videoda açık renkli kısımlarda sıkıntı yok. Renkler koyulaşmaya başlayınca sıkıntı ortaya çıkıyor.
    İlgili sorunu şu videoda fark ettim:
    HDR Contentyoutube
    Dolby Atmos demos 4k HDR (Good for testing TV or mobile HDR Supported devices)
    https://www.youtube.com/watch?v=3VZFpwlXKpg

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeroglu -- 25 Mayıs 2020; 23:13:18 >

• hocam bunu sorun olarak kabul etmezler hiçbir türlü çünkü bu tv nin gradyan performansıyla alakalı bir durum aslında sorunda değil performansı bu kadar tv nin ama youtubedaki testlere güvenmeyin videoları sıkıştırıldığı için olmayan bantlanmalar görülebilir size attığım fotoyla test yaptığınızda her renkte bariz bantlanmalar varmı yoksa bazı renklerin bazı tonlarındamı görüyorsunuz sadece
  • size link atayım kalitesi yüksek eğer pc den indirip usb ye atma şansınız varsa öyle deneyin en sağlıklı sonuç böyle olur
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.