Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beğenmeyen sizsiniz ya bu tv yi. Bende merak ettim. Demekki bu fiyat aralığında kat ve kat üstün bi tv varmış. Bendeki cihazla onu karşılaştırıcam doğal olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    evet kat kat üstün va panel 100hz parlaklık olarak bariz daha iyi q60r modeli var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv nin edeceği en fazla 3500tl bir kuruş fazlası değil

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Pardon? Yazdığınıza bi bakın derim. Biri der spot altında resim çekiyon biri diyo loş ortamda. Biz bu tv yi evde izlicez. Ev ortamı da belli. Siz kendi içeriklerinizi alıp portatif bide sandalye alıp tekno marketlerde oturup izliyosanız bişey diyemem 😃

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

o mesajı ortamın aydınlık olmadığını anlatmak için yazdım bu kadar basit bişeyi anlayamıyormusunuz

Ederini konuşmuyoruz. Türkiye şartlarında fiyatlara gelecek olursak C sınıfı bi araç kullanıyorum. Sıfırını bile alsan 200.000 civarı eder mi? Etmez. 5.500 TL eder mi etmez mi onu ayrı konuşuruz. Bencede etmez. Ama muadil cihazlarda etmez. 15.000 TL ye telefon var akla zarar. Şu tv yi bi inceleyeyim.

Yansıma başka parlaklık başka. He bu tv 1.000 nit değil onu da biliyorum merak etmeyin

6000 tl ye 100hz va panel parlaklık renk olarak gayet tatminkar bi tv varken bu tv nin ederi aşağı yukarı belli kalkıp bu fiyata daha iyisi yok demek komedi ru7400 serisi bile bu tv den daha iyi bir tv

bende aynı şeyi söylüyorum zaten yansımayo boş verin parlaklığı gösterin bize

Önerdiğiniz tv QLED yanlız. Muadili değil. LED<QLED<OLED.

TV 6.100 TL civarı.
    Philips 5.400 TL.

700 TL fark var. İnsanlar bütçeyi zorlayarak alayım mı nasıl diyor. Bazısı alıyo 2.000 TL civarına televizyon android box takıp kullanıyor.

Siz o alınmaz çöp derseniz yanlış yönlendirmiş olursunuz. Alınır ama bütçe el veriyorsa şu tv yi alın demeniz daha doğru. Ama çöp alınmaz diye sizin önerdiğiniz tv ye de aynı yorum gelse inanın tepkim aynı olur. Anlatabildim umarım.

Mesela almış adam sorun yaşamış Samsung mu amaaann almayın der illa sony al der. Bulmuştur üst teknoloji bi tv onu yüceltir de yüceltir. Ordaki kullanıcılar da haliyle bi dur der.

arada 700tl fark yok vatan mm teknosa gibi mağazalarda sizin tv niz 5700tl aynı mağazalarda 6300tl aradaki fark 600tl 5-6 bin veren adam 600tl de verir aradaki performans farkı uçurum o 600tl para bile değil o performans farkının yanında kaldıki sizin tv den daha ucuza bile daha iyisi var ru7400 modeli..
    Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

Eveeeett gelelim karşılaştırmaya. Soldaki 7304 sağdaki 7400

Üstün falan değil gördüğümüz gibi. Zaten fiyattan belli.
    - Samsung daha seri mesela yenileme hızı daha iyi. Ama öyle aman aman fark edecek bi durum yok.
    - Dolby vision:) Neyse önemli olmasın. Sonuçta gösteriyo bişey olmaz. E sesi de var. Sıkıntı yok.
    - 5GHZ modemle kullanılması gibi bir fark var cihazda. Demekki bi üst teknoloji.. bu önemli !!
    - Ses ile tv kontrol hımm samsung ta yok. Kullanım olayı diyelim geçelim. Benim için önemli değil mesela. Kullanıyorum o ayrı. Tv yi almam için bi sebep değil
    - Yayın kaydetme yokmuş. Bu da önemli. Yada var epey de yanlış yazmışlar bilmiyorum.
    - Enerji tüketimi önemli birşey. Teknoloji samsung ta geride kalmış.
    - Ambilight.. O zaten tartışılmıyo. Ekstra bi durum. Keşke her markada olsa. Patentli bişey olduğu için bişey diyemiyoruz. İlk gelen payı kapmış..
    - İki tv de 50 hz. Bi fark yok.

Mağazdan almıyor herkes. 5.149 tl ymiş. Aradaki fark 1.000 TL. Bide kupon falan kullananlar var. Ben teknosa internet sitesinden aldım. 500 tl daha ucuzdu. 600 TL bile olda olmayınca 5 TL bile olmayabilir. Yine düşünmeden alınmaz demek yanlış olur.

Sonuç olarak ben bütçem el veriyorsa 55PUS7304 alırım 55RU7400 almam.

Ambilight için 2.000 civarı para harcamak gerekiyo dimi. Düşün bu tutarı televizyon geldi size 3.000 TL ye. O zaman alınacak en iyi TV oldu. Ne kadar enteresan dimi. He bide sonradan yapınca tam da uyumlu olmuyor bu ambilight. NOKTA.

İyi akşamlar.

• Yaklaşık 1 aydır 55PUS7304/64 (türkiye montaj sürümü) kullanıyorum.. (Beko'dan satın almıştım servis olayında başım ağrımasın diye) Işık sızması yada bulutlanma gibi testler yaptığım halde insanların abarttığı kadar büyük bir etki göremedim ama şunu fark ettim. Ambilight seyir keyfi açısından düşündüğümden çok daha tatmin edici bir deneyim sunuyormuş. Bunu Ambilight'ı kapattığınız an anlıyorsunuz ki sağlık ve gözler açısından da inanılmaz bir etkisi olduğunu fark ettim. Karanlık bir ortamda TV'ye bakmak malum bir yerden sonra gözlerinizi yoruyor ama ambilight açıldığında saatlerce gözleriniz yorulmadan üstüne muhteşem bir görsel deneyimle seyir keyfi yaşayabiliyorsunuz..

Karanlık bir ortamda daha net bir görüntü mü yoksa daha az ama görsel bir şölenle gözleriniz yorulmadan sinema keyfi mi.. Eski bir LG kullanıcı olarak artık cevabı biliyorum.

Size tavsiyem insanların çok da dediklerine aldırmayın ben pişman olmadım muhtemelen sizde olmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 23 Mayıs 2020; 21:21:13 >

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.