Şimdi Ara

Philips 50PUS7303 Hk. Yardıma İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba,

    Bu hafta içi Vatan Bilgisayar'dan (Cevizlibağ) Philips 50PUS7303 model UHD TV satın aldım. Forumda birçok arkadaşın yaşadığı ışık süzmesi,tozlanma veya piksel ölmesi ile ilgili hiçbir sorunum yok. Genel olarak cihazın görüntü performansından memnunum. Aşağıda belirttiğim iki hususta bilgisi olan kardeşlerimin yardımını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    - Android cihazımı (One Plus 6T) kablosuz olarak Televizyona bir türlü tanıtamadım. Philips müşteri hizmetlerini defalarca aradım ancak kesinlikle iletişime son derece kapalı ve hiç yardımcı olmadılar. Amacım cep telefonumu televizyona aktarmak ancak aynı wifi ağı üzerinde olmama rağmen bir türlü sağlıklı bir bağlantı kuramadım. Bluetooth üzerinden ise hiçbir cihazı (kulaklık,hoparlör vs.) eşleyemedim.

    - Kablosuz olarak bağlanamayınca yine aynı Vatan Bilgisayar şubesine gidip sorunumu anlattım. Satıcı elemanlardan da sağlıklı bir dönüş alamadım. Diğer marka cihazlarla farklı telefonlar ile bağlandılar ancak oradaki teşhir Philips tvlere yine bağlanamadılar. Bende kablo ile denemek istedim ve S-Link marka HDMİ kablosu aldım. Ancak yine cihaz menüsü üzerinden (tüm aygıt seçeneklerini denedim) bağlanamadım. Sürekli sinyal yok uyarısı alıyorum. EZcast vs. gibi uygulamalar ile denedim yine bağlanamadım. Youtube ve internet aramalarında da konuyla ilgili bir çözüme ulaşamadım.

    Kablolu veya kablosuz bu televizyona nasıl bağlanabilirim.? Lütfen yardımcı olur musunuz.?
    Tekrar teşekkür ederim.







  • aynı sorun bendede var 55pus7303 adlı model philips tv aldım ve bende bluetoothla bağlanamıyorum.2 farklı laptop ve 2 farklı telefon (ios ve android) dan denedim lakin hiç birinde bir sonuç elde edemedim.telefonlar hariç bilgisayarlar tv yi görmüyor bile.Tv de ne telefonu ne bilgisayarı görüyor.Google da bluetooth problemi yazınca şikayet var adlı sitede bu problemi yaşayan başka kişilerde olduğunu gördüm ne yazıkki...
    Acaba iade alırlarmı böyle bi problem olduğu için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember_ -- 7 Mayıs 2019; 14:26:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SevenSeptember_

    aynı sorun bendede var 55pus7303 adlı model philips tv aldım ve bende bluetoothla bağlanamıyorum.2 farklı laptop ve 2 farklı telefon (ios ve android) dan denedim lakin hiç birinde bir sonuç elde edemedim.telefonlar hariç bilgisayarlar tv yi görmüyor bile.Tv de ne telefonu ne bilgisayarı görüyor.Google da bluetooth problemi yazınca şikayet var adlı sitede bu problemi yaşayan başka kişilerde olduğunu gördüm ne yazıkki...
    Acaba iade alırlarmı böyle bi problem olduğu için.
    Üstadım merhaba,
    İade alacaklarını sanmıyorum çünkü bunu bir problem olarak görmüyorlar anladığım kadarıyla. Ben genel olarak çok memnunum aslında sadece cep telefonumdaki bir çok uygulamayı tv'de görmek istiyorum. Sony ve Vestel gibi markalarda sorunsuz bağlantı kurdum ama bu cihazda kuramadım. Mutlaka bir yöntemi var ancak bulamıyoruz gibi veya yazılım ile düzeltilecekmiş gibi.
    İnanın hala çözüm arıyorum.




  • Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.