Şimdi Ara

PHILIPS 50PUK6809 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/110015360/philips-50puk680912-dvb-t-uhd-3d-smart-led-lcd-tv#product-features

Ürünü kullanan arkadaşların yorumları neler ? Kanal geçişlerinde yavaşlık ve 3D de bulanıklık,ekran kayması gibi olaylar görünüyormuş ?

• 58puk6809 modelini yani büyüğünü almıştık karanlık sahnelerde sanki adam rüya görüyo gibi aşırı kötü ama aşırı kanal geçişlerinde kendi uydusu baya gecikmeliymiş fakat ben dsmart kullanıyorum 2-3 saniye beni hiç rahatsız etmiyor görüntü kalitesine bişey diyemicem gerçekten güzel 3d sinide beğendim smart özelliği kötü çok yavaş bazen sinir oluyo insan fiyatına göre alınabilir lakin 4k olayı kandırmaca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekürler. Bende Digi Türk kullanıyorum 2-3 saniye çok önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tv ye sahibim. PS4 ü açtığımda otomatik olarak bağlı olduğu HDMİ a geçiş yapmıyor.Manuel olarak kumandadan geçiş yapıyorum.
    Bunun bir ayarı yok mu?
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    Hocam sony x8505c var bende kumandanın sol üst de bir tuşu var onla direk geçiyor bu model hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alynty: Sartikan

Hocam sony x8505c var bende kumandanyn sol üst de bir tu?u var onla direk geçiyor bu model hakkynda bilgim yok.

Normalde bende kumandadan geçi? yapyyorum ama PS4 ün power tu?una basyldy?y anda TV otomatik geçmesi gerek. Uydu alycylary içinde geçerli??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    5 yıl önce açıldı
    Philips 55PUS8602
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.