Şimdi Ara

Philips 49 Pus 7502 aldık bakalım hayırlı olması dileğiyle. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
10
Favori
64.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu televizyonu satın aldım ama içinden air mouse özelliği olmayan bir kumanda çıkması biraz hayal kırıklığı oldu. Acaba harici olarak bu kumandayı satın alsam uyumlu olur mu? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elestirmen E kullanıcısına yanıt
    Dostum başka kumanda alıp uydurmaya çalışacağına ya tefonu bağla yada bluetooth lu fare al daha mantıklı.
    Bu arada bende almak istiyorum Philips 55pus7502 nasıl biraz televizyonu anlatabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliharslann -- 7 Aralık 2017; 8:44:41 >
  • Evet arkadaşalar an itibariyle ben de 49pus7502 kullanıcıları arasına katıldım. Onca araştırma, tavsiye isteği, inceleme sonucu bu karara vardı. Vardı diyorum çünkü benim hanım vatan bilgisayar’da 49mu8000’i ayakları dönmüyor diye diskalifiye etti . Bizde böyle bir delikanlıyız işte

Cihazı 3531TL+75TL world puan karşılığı yukko.com’dan satın aldım 3456TL’ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 118464 -- 9 Aralık 2017; 17:46:27 >
  • 118464 1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Güle güle kullanın. O mu8000 disardaki kutuyu gormedi galiba? Önce ordan elemesi lazımdı.

• x_ir kullanıcısına yanıt
    tabi sizi tv nin arkasında uğraştırmaması yada duvara monte edilen tv ye eziyet çekerek kablo takmakla uğraştırmaması samsung için büyük eksi..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Samsung u kötülemiyorum mu8000den bahsediyorum. E o da samsung zaten diyeceksin ama o öyle olmuyor.

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Merhaba Forum Üyeleri.

Lütfen RNNNN beyi üzmeyin ve mu8000 alın bakın nasıl üzüldü uyku uyuyamayabilir. adminlere söylüyorum forumun en üstüne tv alıcaklar sadece mu8000 alsın diye konu açması gerekir. Çünkü diğer markaların cihazları tamamiyle çöptür efendime söyliyeyim.
  • 49pus7502 kagıt üstünde serısının en ıyısı gözüküyor bende cok arastırdım kararsız kaldım , gercek 100hz olması, tarama hızının ppı2200 olması, ses cıkısı 45w olması ki cok önemli bısey bu ve subwoofer olması, oled tv lerınde olan p5 goruntu motoru bu tb ye uyarlaması 49 luklar içinde cok cok onde gelen bır tv, ıps panelı var renklerı daha dogal gosterıyor, va panel ise daha parlak ıkısınınde bırbırınden aman aman bı ustunlugu yok acıkcası her malın bir eksi özellıgı ve sıkayetı mutlaka oluyor şikayetsız ürün olmaz dünyada... heryazılana baksak bende suan ıphone7 plus var telefon degıl kımıne gore aman yarabbı bır sıkayet bır sıkayet dedım apple bu ne rezalet ama aldım ıyıkıde almısım muazzam bır alet herneyse konu bu degıl tv kullanıcılardan yorum beklıyorum...

• Philips in bu model tv si özellik olarak harika ama 4k videoları takıla takıla oynatıyor o yüzden sınıfta kalıyor bana göre bir tv en önemli şeylerden biride akıcılık

• quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Philips in bu model tv si özellik olarak harika ama 4k videoları takıla takıla oynatıyor o yüzden sınıfta kalıyor bana göre bir tv en önemli şeylerden biride akıcılık

Peki ozaman hangısı ıy kı hocam? 49 inç olcak 100 hz olcak 4k tv olcak ve fıyatı 3800 gecmıyecek??? Sence?? Samsunglarda ızellık yok 50 hz 4300 cekıyolar, nebılım kafam karıstı artık?? Sony xe8005 dıyorum oda net 50 hz 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️Ben ps4 oynarım , usb fılmde ızlerım ve dıgıtırkten mac....

• pus7502 modeli 4k videolarda takılma yapıyor demişsiniz.
    Samsung un mu7500 mu7350 modelleri de hemen hemen aynı fiyat ama 50hz.
    Bu dediğim modeller 3800-4000 TL civarı .Bunlar pus7502 den daha mı akıcıdır . Artık işin içinden çıkamaz oldum.hangi televizyonu almaya niyetlensem bi sakatlığı çıkıyor.Nefret eder oldum artık televizyonlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaegir

pus7502 modeli 4k videolarda takılma yapıyor demişsiniz.
    Bu dediğim modeller 3800-4000 TL civarı .Bunlar pus7502 den daha mı akıcıdır . Artık işin içinden çıkamaz oldum.hangi televizyonu almaya niyetlensem bi sakatlığı çıkıyor.Nefret eder oldum artık televizyonlardan.

Ayn hocam bende nefret etmeye başladım bi tane doğru düzgün tv yok uygun fiyata kaliteli bişey hepsinde bi kusur var dört dörtlük olan malesef yok.

Ben artık bırakıcam bu forum sitelerini yorumları hangi model tv yi sorsak hepsinde bi kusur hepsinde bi sıkıntı başlarım böyle işe hiç almam elimdeki va panel 24 inch 8 bit BenQ monitör TV im ile ihtiyacımı gideririm napalım artık

• quote:

quote:

Ayn hocam bende nefret etmeye başladım bi tane doğru düzgün tv yok uygun fiyata kaliteli bişey hepsinde bi kusur var dört dörtlük olan malesef yok.

Ben artık bırakıcam bu forum sitelerini yorumları hangi model tv yi sorsak hepsinde bi kusur hepsinde bi sıkıntı başlarım böyle işe hiç almam elimdeki va panel 24 inch 8 bit BenQ monitör TV im ile ihtiyacımı gideririm napalım artık

Hocam denildiği gibi 7502 100 hz ve ppı2200 le kasıntı yapıyorsa mu8000 o mantıkla 50hz ile kasıntıoglu kasıntı yapar ozamn verelım bı 10.000 tl tv alalım😂😂😂😂 hepsının bı kusuru var mutlaka

• Pus7502 modelini alan arkadaşlara bir sorum olacak, kanal geçişleri nasıl acaba?5-6 saniye var mı yoksa daha mı kısa eski modellerini alanlar çok şikayetçi bu konudan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanadriano

quote:

quote:

Hocam denildiği gibi 7502 100 hz ve ppı2200 le kasıntı yapıyorsa mu8000 o mantıkla 50hz ile kasıntıoglu kasıntı yapar ozamn verelım bı 10.000 tl tv alalım😂😂😂😂 hepsının bı kusuru var mutlaka

Hocam aslında aradığım tv Sony 55xe8505 100 hz 10 bit VA panel 4k tv fiyat çok uçuk oled tv ile aynı fiyat neredeyse 4800 TL ile 5500 TL arasında ama bi tv ye de o kadar para verilmez yazık günah yaw

Şu Philips in takılma vs olayı olmasa hemen alırdım ama mediamark ta inceledim 4k demo araba yarışı oyun videosunu takıla takıla gösteriyor çok can sıkıcı bi durum

4k tv alıyoruz ama 4k video yu akıcı bi şekilde izleyemiyoruz. O zaman bu tv yi almanın hiç bir mantığı kalmıyor.

Ne yapıcaz ne edicez hiç bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

Ses çıkışının 45watt olmasına çok takılma bu almak için bir kriter olamaz ses kalitesi yüksek ama teneke tarzı sesi var sesi kalite olarak iyi değil hiç bir televizyondan sound bar sesi bekleyemezsin ekstra derinlikli renkli bir ses istiyorsan sound bar almalısın.Çok ses takıntısı olmayan normal kullanıcı için sesi yeterli

P5 görüntü motoru var evet ancak p5 görüntü motoru olmasına çok gerek yok philips ezelinden beri zaten görüntüde liderdir led tv denilen şey zaten 3 parçadan oluşmakta anakart,panel,grafik işlemcisi philips yıllardır geliştirdiği bir grafik işlemcisi var zaten,P5 ten öncede pixel plus vardı ve ondada görüntü mükemmeldi 5 sene önceki aldığım 42-6057k görüntüsü hala süper onuda yazlıkta kullanmaktayım.Philips ile en iyi doğal görüntüyü sony vermektedir oda yılardır geliştirdiği bravia engine- 4k x-reality pro görüntü işlemcisi var öyle va panel almakla bitmiyor bu işler.Ips ucuz diye bir şey yok 3000 bin tlyede va panel tv var

Samsung lg pastel doğal olmayan görüntü verir zaten mağazalardada satış amaçlı promotörler konstrastı sona dayayıp satmaya çalışırlar çoğu modelinde ışık sızması banding ölü piksel sorunları vardır philips ve sony bu anlamdada az sorun veren tv yaparlar diğerlerine göre.Teknomarketlerdeki samsung lg promotörlerine kulak asmayın mağazada kimle anlaşmaları varsa o ürünleri ön plana koyarlar ona özel stand yaparlar şimdi teknosaya girin mağaza bildiğin samsung bayisi gibidir eğer ne alıcağınızı bilmiyorsanız size burda samsung lg satarlar yüzde 90 ihtimal.Teknomarketlerde genelde philipsleri en arkaya koyarlar böyle köhne ucra bir köşeye hatta çoğuda açık değil tvlerin resmen philips almayın samsung lg alın diyorlar philips tvlerin görüntüsünü bile göremiyorsunuz unutmayın bunu şunu al diyenlerin hiçbirisi tv otoritesi uzmanı değil her zaman gözünüzün gördüğüne karar verin kendinize güvenin

Philips 7502 gelirsek ben 3630 tl aldım 1 ay önce bu fiyat aralığında böyle bir tv yok aslında 49 inçte bu kadar kaliteli tv yok başka modellere 4000tl verebilirmiydim evet verirdim 4500de verirdim başka markalara ama mağazada baktığınızda bile 4000-4500 bandındaki diğer bütün tvlerden daha güzel görüntüye sahip dediğim gibi samsungun 100 megabit bitrateli özel hazırlanmış 4k promosyon videolarına aldanmayın önemli olan evde nasıl görüntü verdiği eşit görüntüyü gözüm seçer.4000-4500 seviyelerine kadar bu kalitede görüntü veren tv görmedim zaten 6000 lere çıktığımda 2 bin 3 bin daha koyar oled tv alırım

PHİLİPS 7502 1 AYLIK KULLANIM SONUÇ
    Işık sızması azda olsa var ama rahatsız etmicek kadar
    Banding bulutlanma yok
    Kontrast baya iyi keskinlik süper renkler doygun3 taraflı ambilight ile efsane
    Ses çıkışı yüksek ama ses çok kaliteli değil biraz odunsu düz çıkıyor sesi
    Tasarım güzel çerçeve metal arka taraftan bakıldığınca ince şık bir tv(7002 gibi kalın değil)
    Sd yayın görüntüsü güzel çok fazla bozulma olmuyor, en şaşırdığım usbden 1080p mkv görüntü biraz dağılır diye bekliyordum görüntü gerçekten hiç bozulmadı sanki 1080p tv izliyor gibiyim 1080p filmleride
    4k filmleri izlemek için vlc tarzı uygulamak indirmeniz lazım benim denediklerim hepsi açtı sorunsuz izledim başlarda takılır gibi oldu sonradan düzeldi ama benim denediğim ham 4k filmlerdi 60-70 bin bitrateli boyutu 50-70gb olan filmler,bu videoları evdeki i5 işlemcili 8gb ramli laptop bile zor açar 4k mp4 olanlarda hiç sorun yok açıyor akıcı şekilde

Hocam bılgıler için tesekkur ederım içimize su serpildi birazcık...dedıgınız gıbı teknosaya bugun ugradım adeta samsung harıcı bıraz vestel onedıler dıgerlerını tvden saymıyorlar sonra anladımkı sordum baska bır yere anlasmaları samsung ve vestelleymiş...kafama takılan bır kac soru daha olacak hocam???

1-) 4k goruntuyu yani rgb rengı beyaz ısık karıstırmadan 7502 verıyor degılmı?

2-) 4k mac yayınında galıba donma vb olmaz bu tv donarsa dıgerlerı de donar, yani 10 bit ve 100hz bu tv donarsa zaten artık oled almak gerekır...

3-) ps4 oynarken performansı acaba nasıl olur?

4-) phılıpslerde kronık sıkıntı varmıs güya yani kendı kendıne kapanıyormus yok kapalıyken ses acıyormus tv vb

5-) ıps panel olsa neolcak? Va olsa ne olcak? Anlamadım gıttı

bende arastırıyom elıyom son noktada tıkanıyom

Phılıps 49pus7502

Samsung 49mu8000-49mu7400

Lg 49sj850v

Sony 49xe8005 baktım phılıps ozellıklerıyle bunlardan cok cok ıyı gözüküyor🤔🤔🤔

• Hocam valla içime su serptiniz eğer 4k videolarda çok sıkıntı çıkarmıyorsa tv HD görüntü kalitesi ve sd görüntü kalitesi iyiyse o zaman bu fiyat aralığında alınacak en iyi tv bu olsa gerek malum Sony e güç yetmiyor o zaman bizde 100 hz 10 bit panel tv alalım çok daha mantıklı

Lanvin hocam tv nin kısa bir tanıtım videosunu HD şekilde YouTube a upload ederek bizlere link atarsanız çok büyük sevap işlersiniz bizi bu tv alma derdinden kurtarırsınız.

İnceleme videonuzu merakla bekliyoruz hocam :-)

• Bu televizyonu 1 saat önce Teknosa mağazasında yakından inceledim. LG 49sj800v modeline bakmaya gitmiştim ama Philips 49 PUS7502'yi görünce fikrim değişti. Fiyatı 3999 TL. 1-2 günlük bir kampanya varmış 3799 TL'sına verebiliriz dediler.

Televizyonu çok beğendim, görüntü kalitesi harika. Elimdeki Tv satılır satılmaz, yukko.com'dan her an satın alabilirim.

Detaylı bilgi veren arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 10 Aralık 2017; 18:16:36 >
  • 49mu8000 düşünen biri olarak 1-2 güne kadar gidip inceleyeceğim ve 2 model arasında kesin kararımı vereceğim.

Beni düşündüren tek konu şu android saçmalığı. Ne işi var bu kabız sistemin televizyonlarda anlamış değilim. Üst düzey mobil ciihazlarda bile yarım yamalak çalışıyorken o vasat donanımlarda çok sıkıntı çıkarması işten bile değil.

Media konusundaki yetenekleri Samsung, Lg’ye yakınsa alabilirim ama. Samsung F serisi var bende senelerdir açmadığı format olmadı hiç. Apple tv 4k var zaten smart özelliği çok umrumda değil. Android denen özürlü sistem durduk yere cihazı sapıttırmıyorsa problem olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

49mu8000 düşünen biri olarak 1-2 güne kadar gidip inceleyeceğim ve 2 model arasında kesin kararımı vereceğim.

Beni düşündüren tek konu şu android saçmalığı. Ne işi var bu kabız sistemin televizyonlarda anlamış değilim. Üst düzey mobil ciihazlarda bile yarım yamalak çalışıyorken o vasat donanımlarda çok sıkıntı çıkarması işten bile değil.

Media konusundaki yetenekleri Samsung, Lg’ye yakınsa alabilirim ama. Samsung F serisi var bende senelerdir açmadığı format olmadı hiç. Apple tv 4k var zaten smart özelliği çok umrumda değil. Android denen özürlü sistem durduk yere cihazı sapıttırmıyorsa problem olmaz.

Hocam inanın 2 aydan beri Philips pus7502 yi incelemekteyim. Eksi yönü tekçe kanal geçişindeki hız olarak söyleniyor. Birde bir tanesi hafif takılma vardı ama Android 7 güncellemesini aldığı gibi o da kalmadı yazmış. Artıları ise geri kalan herşey. Özellikle Android olması benim için ilk tercih. Her siteye görebileceğim gibi + oyun konsolun olmamış bile olsa Goggle play store dan bir çok oyunu indirme imkanı vermiş olacak birde bunu ambilight artısı ile oynamak bence iyi bir artı.

Ben 55 inç ini 4000 TL bulsam direk alacağım kart limiti o kadar ama baktım olmadı yılbaşına bir kaç gün kala 49 inç e okey demek zorunda kalacağım. Nasip bakalım. Umarım alan arkadaşlar bir video çekip YouTube a yükler ve bize burada link verirler bizde bakarız ama bazı yabancı videolarda da gördüğüm kadarı ile televizyon süper.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.