Şimdi Ara

Philips 49 Pus 7502 aldık bakalım hayırlı olması dileğiyle. (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
955
Cevap
11
Favori
64.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman, güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmexx M kullanıcısına yanıt
    Sağ olun inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunlarınızı hallletmenize sevindim ama ilk yapacağınızı en sona saklamışsınız. Neyse bundan sonra keyfini surerseniz umarım. Bu arada tv modeliniz neydi acaba???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saliharslann S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam. Yeniden kurup herseyi silmek istemedim o yüzden en sona sakladım. Ama uygulamalari falan tekrar yükleyince dün gece yine aynı hatalar oldu. Telefonda kullandığım bazı Android uygulamalarını apk olarak tv ye atıp kurdum. Bu uygulamaların bir tanesi veya birkaçı bu hatalara sebep oluyor bunu anladım. Ama hangi uygulama yapıyor nasıl çözerim bilmiyorum. Benimki 49PUS7502/12 modeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler bu tvden alacağım fakat kumandasında mikrofon yok sanırım başka bir philipsin tvnin mikrofonlu kumandası bu tv ile uyumlu olur mu acaba birde blutootdan kulaklık vesaire bağlıya biliyor muyuz çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    Selam, mikrofon tvde sanırım. Neden başka kumanda kullanmak istediğinizi anlamadim. Ben Bluetooth ile birşey baglayamadim. Ama Bluetooth receiver cihazim var. Bu cihazi kulaklik cikisina takip bundan Bluetooth kulakliga aktararak kullanabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madmexx M kullanıcısına yanıt
    Ve Aleyküm Selam, microfon tvde değil direk kumandada oluyor, sesli arama yapmak televizyonda çok pratik ve işlevsel özellikle ev hanesinin büyükleri için diğer konuda bluetothda benim için önemligece bir şey izlerken işe yarayacağını düşünüyorum siz nasıl bir aparat kullanıyorsunuz link atarsanız çok sevinirim son olarak da aliexpresden mx3 diye bir kumanda var hem microfon hem klavye hem mouse özelliği var fiyatı da 50 TL ye geliyor onu almayı planlıyorum deneyimleyip buraya da yazacağım inşallah.
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt
    Selam, buna benzer bir cihaz. Bluetooth olmayan cihazlat için aslinda ama tvnin Bluetoothu ile bağlantı kuramadığım için bunu kullanıyorum.



    US $4.90 23%OFF | 3.5mm Wireless Bluetooth Music A2DP Stereo HiFi Audio Dongle Adapter Receiver Wireless Adapter A2DP AUX 3.5mm Music Receivers

    https://s.click.aliexpress.com/e/bonUguzx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3 çeşit bluetooth kulaklık denedim 3 ü de maalesef bağlanmadı. ama geldi gear kol saatimi görüyor evde bir sürü bluetooth cihaz var. bunun sebebini bilen var mı?
  • Bluetooth cihazları ben de baglayamadim. Telefonumu mesela bağlıyorum ama hemen kopuyor tekrardan. Bluetoothu hangi fonksiyon için kullanabiliyoruz bu TVde çözebilmiş değilim.

    Benim başka bir sorum olacak. Televizyonda, futbol maçlarında ve hareketli yayınlarda nesnelerin çevresinde ciddi bozulmalar oluyor. Ayarlardan parazit azaltma, MPEG Parazit Azaltma, perfect natural motion, perfect clear motion vb ayarların hepsini maksimum seviyeye getirdim ama sorun devam ediyor. Altyazilarda da hareket ederken biraz bozulma var. Bu sorunları en aza indirmek için ne yapmalı bilgisi olan var mı acaba?

    Soru soranlar olmuş tv hakkında şunları söyleyebilirim. Bu yazdığım sıkıntı dışında televizyonda hiçbir sorun yok renk kalitesi, görüntü kalitesi falan çok iyi. Kumandasinda mikrofon yok. TV de de mikrofon yok. Ağ üzerinden telefondaki kumanda uygulamasının ses düğmesine dokunarak komut verilebiliyor. Yani aynı ağda olmak ve kumanda apk sini kurmuş olmak gerekiyor. Pek kullanışlı değil direkt kumandadan olsa daha iyi olurdu tabi. Kumandası güzel çalışıyor hiçbir sorun yaşamadım. Klavyesi var ayrıca. Android stabil ve hızlı çalışıyor bir sorun yaşamadım. Dışarıdan uygulama yüklerseniz dikkat edin bazen kurulu kanal listesi yok hatası vermesin esebep olabiliyor, bunu yaşamıştım zor buldum hangi uygulamanın sebep olduğuna. Adguard reklam engelleme uygulaması sebep oluyormuş kaldırdım sonra. Chrome, ES File Explorer, TV+ gibi uygulamalari yükledim sıkıntısız çalışıyor. Ekran yansıtma sorunsuz çalışıyor. Aynı ağda olduğunuzdan emin olun ekan yansıtma için yoksa sorun yaşarsiniz. Hotspot üzerinden aynı ağda ekran yansıtma çalışmıyor, bazen nadiren de olsa bağlanıyor ama çok sıkıntılı o yüzden Hotspot üzerinden değil modem üzerinden aynı ağa bağlanın, o zaman ekran yansıtma sorunsuz çalışıyor.

    Bluetooth olayını tetkar deneyeceğim kablosuz bir Bluetooth kulaklık ile. Tekrar yazarım.

    Güncelleme: Hiçbir şekilde Bluetooth cihazları ile bağlantı kuramadım. TV nin kendi yardım menüsünde Bluetooth kulaklık ve subwooferlara bağlantı yapmaz yazıyor. Oyun kolları ile Bluetooth bağlantısı yapabilir yazıyor. Bluetooth oyun kolu olan deneyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadir90 -- 20 Şubat 2019; 18:31:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 7502'de modül kullanan var mı acaba? Sorunsuz çalışıyor mu? Digitürk modül kullanmayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klon1984 -- 18 Şubat 2019; 16:30:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. TV'yi yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Ablama da aynısını almak istedik ama 3 aydır piyasada yok. Üretimi de durmuş galiba Philipsin resmi sitesinde bu ürün artık mevcut değil yazıyor.

    Olumsuz özellikleri
    ⚫Kumandada mikrofon yok.
    ⚫Hareketli nesnelerde ve altyazilarda bozulma çok oluyor.

    Olumlu Yanları
    ⚫ Android'in sınırsız dünyası
    ⚫ Android'in stabil çalışması
    ⚫ Dışarıdan uygulama yukleyebilme
    ⚫ Renklerin kalitesi ve doygunlugu
    ⚫ Ses kalitesi
    ⚫ Ve tabi ki ambilight.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 8 gelmiş. Ayrıca digitürk modül sorunsuz çalıştı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt
    Android'in stabil çalışması

  • selamlar.yaklaşık 2 senedir 49 pus 7502 ile dsmart modül kullanıyorum son oreo yazılımı yükledikten sonra cihazı resetleyip yeni kurulum yapmaya başladım fakat uydu ayarlarında dsmart yok platform olarak sadece tivibu var sizden ricam dsmart modül kullanan arkadaş varsa bir kanal listesi bir zahmet


    kanal editör ile hallettim ihtiyacı olan arkadaşlar buradan indirin linkte açıklama mevcut.https://github.com/onka13/Onka-Philips-Channel-Editor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekinoks17 -- 18 Mart 2019; 17:0:18 >




  • Selamlar arkadaşlar 49pus7503 cihazını almayı düşünüyorum. Bu bütçeyle Samsung 50nu7400 da alabiliyorum ama gönül Philips den yana. Amblight teknolojisi harika görünüyor. Siz önerir misiniz? Yetkili servis olarak Philips in kendi servisi mi var yoksa farklı bir marka mı ilgileniyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klon1984 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Arkadaşlar bende de 49pus7502 var notebook'tan ekranı TV ye yansıtamıyorum ikisi de aynı wiFi üzerindeler. Bloutoot ile de denedim olmuyor. Yapabilen var mı?
  • 49 pus 7502 son çıkan yazılımı TV üzerinden wifiden yükledim. Tv 3 gün gösterdi. Daha sonra android simgeleri dört yuvarlaktan sonra tekrar başa dönüyor. Açılmıyor. Servisi aradım. Bakarız. Kullanıcı hatası ise 100 lira alırız diyor. Nasıl düzelir?. Bir arada boot menüsü çıktı. Kumandadan okey dedim. Yine tekrar başa döndü. Yine açılmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis geldi. Tv yi götürdü. Tekrar yazılım yüklemişler herşey normal. Renkler biraz daha iyileşmiş. İnternet ve diğer özellikleri çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de televizyonu 6-7 aydır kullanıyorum. Kurcalamadigim özelliği kalmadı. Sorunu olan olursa yazabilir buradan gördüğüm zaman dönüş yaparım.

    Bu arada bir şeyi öğrendim. Bu televizyonun gerçek ekran yenileme hızı 100 Hz değil 60 Hz. Internetten blur busters ya da testufo.com gibi sitelerde ekran testi yaparak maksimum yenilemenin 60 olduğunu görebilirsiniz.

    Bilgisayardan HDMI ile TV'yi monitor olarak kullanarak 4K 60 Hz ile oyun oynayabilirsiniz bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.