Şimdi Ara

Philips 42PFL8404 İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
49.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Xbox360 var. PC bağlamayı düşünmediğimden sorun olmaz. Ben asıl SD performansını merak ediyorum.
  • bende tv mi teslim aldım. Yalnız bir can sıkıcı durum yaşadım. HDMİ üzerinden bilgisayarımı bağlayarak film izlemek istedim. Normal bilgisayar görüntüsünde hiçbir sıkıntı yok ancak filmi izlerken özelliklede hareketli sahnelerde arada bir yukarıdan aşağıya hareket eden çekinti şeklinde parazitlenmeler oldu. Normal bilgisayar ekranında normal iken burada olmasını çözemedim. Kullandığım HDMİ kabloyu bimeks ten 20 tl ye almıştım öyle bildik bir marka değildi ama altın uçlu yazıyordu. Bu konuda yardımınızı bekleyecem lakin bu özellik için çok hevesliydim kursağımda kaldı.
  • @rahmi2253
    TV'yi sinema moduna getir. 100 Hz açıksa kapat. Ayrıca ekran kartının en güncel sürücülerini yükle. Sorunun kablodan olduğunu sanmıyorum. Başka bir media player ile dene. BSPLAYER, Media Player Classic, Gom Player vs. ile deneyebilirsin. K-Lite MEGA Codec pack'i kur. Ekran çözünürlükleri ve tazeleme hızlarıyla oyna.
  • deneyecem
  • Arkadaslar Philips Destek sitesine 2 Temmuz 2009 tarihli yeni yazilim gelmis:http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpcontent.pl?scy=TR&slg=TUR&mid=Link_Software&cat=FLAT_TV_CA&sct=LCD_EXTRA_LARGE_GT40_SU&session=20090706022513_88.250.57.32&grp=TV_GR&ctn=42PFL8404H/12&dct=FUS&did=ENG&file=/files/4/42pfl8404h_12/42pfl8404h_12_fur_eng.pdf

Duzeltilen Problemler:
    Q5481_0. 26.33.15
    - A vertical green line appears on the left side of the screen in “Unscale” picture format through HDMI connection.
    (Ölçeklenmemiş görüntü formatı seçildiğinde ekranın solunda dikey yeşil bir çizgi oluşması)
    - Video drop-out when you change channel on the Philips/Pace set-top-box through HDMI connection.
    (HDMI baglantısı aracılığıyla baglanan Philips/Pace set-top-box bağlantısında video kayboluyordu)
    - TV hang-up while navigating in Net TV environment.(Only applicable for Net TV models)
    (Net TV'de gezinirken TV kilitleniyordu)
    - No audio & video in TV mode after TV lost signal from the website while watching a movie from the Net TV services.(Only applicable for Net TV models)
    (NetTv servisleri aracılığıyla film izlerken, TV websitesinden sinyali kaybederse, TV modunda ses ve görüntü kayboluyordu.)
    - The radio channel background disappeared with a message “Video not supported” displayed when you change the radio channels.
    (Radyo kanalı arkaplanı, radyo kanalını değiştirdiğinizde desteklenmeyen video formatı diyerek kayboluyordu.)

Henüz yüklemedim ama eve gidince yükleyeceğim. Problem yaşayan arkadaşlar deneyebilir...

• Ben yükledim ama zaten anlatılan konularda sorun yaşamıyordum. Altyazı isterük
  • Altyazi ve MKV konusunda bir adim atacaklarini sanmiyorum. Philips tarzi firmalar bircok alanda faaliyet gosterdigi icin diger urunlerini sekteye ugratmak istemezler. Adamlarin DVD player, BluRay Player, Ev sinema sistemi gibi urunleri var ve her birinin de ciddi piyasalari var. Ayrica MKV formati riplenmis Bluraylar icin kullaniliyor. Sanmiyorum ki Philips kismen yasadisi olan boyle birseye izin versin. Eger altyazili filmler, MKV gibi formatlar istiyorsaniz en iyisi evdeki PC'nizi HDMI kabloyla TV'ye baglayin. Alternatif olarak da media tank, wd player gibi seyler uzerinde durabilirsiniz...
  • Altyazının yasadışı değil. Bununla ilgilenebilirler. Ayrıca .mkv yasadışı ise bu ürün neyin nesi :http://forum.donanimhaber.com/m_32514515/tm.htm

Amaç zaten herşekilde para kazanmak. Zaten artık derdim mkv oynatması değil. Divx filmlerin altyazı ile adam gibi oynatması. Evde hem Philips 5990 DVD player hemde popcorn a110 var .O yüzden sorun olmaz ama yapılabilecek bir potansiyel varken yapmamak müşteriyi markadan uzaklaştırır
  • TV modeme bağlı ama güncelle diyorum güncellemiyor. Yeni güncelleme yok diyor. Nedendir ne dersiniz?
  • Evet otomatik guncellemeyi ben de denedim ama ne yazik ki yapmiyor. Sanirim kritik guncellestirmeler olursa otomatik olarak guncelleme aktif olacak diye dusunuyorum.
    Yapman gereken guncelleme dosyasini indirmek. Zip dosyasindaki .upd dosyasini da bir flash diske kopyalayip USB girisinden takmak. Gerisi standart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nagodtumu

quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Evet, arkadaşlar dün bende SamsungB651 almak için dışarı çıkmışken, bir takım aksilikler ve olumsuzluklar sebebiyle vazgeçip Philips 8654 almış bulunmaktayım. Akşama servis gelip kuracak. Aklım hep Philipsteydi aslında. Tek eksisi .mkv oynatmamasıydı ama zaten Popcorn A110 sahibi olarak çok ta gerekli olmadığını düşünüyorum artık.
    Sanırım bundan sonra yapmamız gereken şey, Divx filmler için altyazı desteğinin eklenmesi için Philips'e mesaj göndermek olacak

Anlamadigim Popcorn'un varken neden TV'nin MKVs' ile DivX'i ile ugrasiyorsunuz?
    Bende ne DVD player var ne de media tank. Ama PC'mi, laptopumu baglayarak izlemekten bile buyuk keyif aliyorum. TV'nin her formati sorunsuz bir sekilde oynatabilecegini dusunmuyorum. Ozellikle 720p ve 1080p gibi yuksek kalite videolar icin zaten goruntu uretmede yeterince zorlaniyorlar. Eger hem TV hem PC gibi birsey istiyorsak o zaman TV'nin icinde kullanilacak islemci vs. de cok iyi olmalidir. Bu da fiyatlari asiri bir sekilde arttiracaktir. Zaten su anda en ucuz Bluray oynaticinin 1000 TL civarinda oldugunu dusunurseniz

"TV sadece TV'ligini adam gibi yapsin, cok acil durumlarda muzik, resim, video oynatabilsin yeter" diye dusuneceksiniz...

Bu arkadasa katiliyorum cok iyi bir ciklama getirmis bende ayni kanidayim ayrintilara takilmayin görüntüde kaliteyi yakalayin geri kalani alternatifleri bol sekilde var.alin br wd tv bütün formatlari izleyin zaten bu tv ye sahip olan bir insan örnek veriyorum wd tv yede sahip olur...

• arkadaşlar merhaba. baştan beri dikkatimi çeken ve daha önce sormayı unuttuğum bir problem var. TV yayınlarını izlerken görüntü çerçevesinin üstünde ve altında beyaz parlak bir çizgi oluyor. üstteki çizgi soldan sağa kadar tam, alttaki ise soldan ortaya kadar. bu çizgiler sizde de oluyor mu ve çaresi nedir yardımcı olursanız sevinirim. bir de 250 gb harici hdd' görüp içindeki filmleri oynatabilecek ucuz yollu bir player arıyorum. çünkü laptop ile bağlanmak çok zor oluyor. (gürültü, kablo, kumanda olmaması v.s.) bildiğiniz modelleri yazar mısınız? sevgilerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliyavuz -- 16 Temmuz 2009; 13:27:52 >
  • @aliyavuz,
    TV'nin ayarlarindan PC modunu kapatirsan sorun ortadan kalkiyor. Ben D-Smart kullaniyorum ve bu benim de basima gelmisti. D-Smart'in alttaki info menusunun sagdaki sonu soldaki basina gelmisti.
    Film oynatmak icin en uygun cozumun WD Player olabilir.
  • arkadaslar bende 8404 sahibiyim sizlere bir sorum olacak ben ayni zamanda digitürk sahibiyim yurt disinda yasiyorum digitürk ü tr den aldim fakat digitürkün verdigi receiver bozuldu bu lcd de bildigim kadariyla yan tarafinda bir kart slot yeri var simdi ben digitürk kartimla receiversiz kullanailirmiyim izleyebiirmiyim galiba o kart slot yerine sadece kart degilde modüldemi almak gerekiyor?

Beni bu konuda bilgilendirin arkadaslar aslinda ben digitürk ün receiverine de kullanmak istemiyorum cok dandik bir receiveri var bozuldu da zaten
    degistirmem icin tr ye gitmem gerek o da olmaz bicare bulmam lazim
    bu arada digitürk kartim irdeto kart
    bi tane de receiverim var nexstar ye8000 x-cam modelinden acaba ondada izleme sansim olabilirmi??
    tesekkurler bilgileriniz icin...
  • Arkadaşlar en sonnyuunda bende tvme yarın kavuşuyorum,merak ettiğim servis menüsüne nasıl gireceğiz ve kullanım süresini öğreneceğiz,şimdiden teşekkürler, birde renk ayarlarında özellikle yaptığınız ayarları paylaşırsanız bluray filmlerde en iyi görüntüyü almak için sevinirim...
  • Benim 8404 geldi. Evde kuzu gibi yatıyor. yarın montajlatıcam ancak bende servis menüsüne girmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  • arkadaslar bu model ile ps3 denıyen varmı benım ıcın bu modelde ps3 onemlı takılma vs sorunlar yasanıyormu bilgisi olan paylasırsa sevinirim
  • Ben tvden süpheliyim nasıl kullanım saatini öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: santana007

Ben tvden süpheliyim nasıl kullanım saatini öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim...

bır arkadasımız anlatmıs 1 sayfa gerıde nasıl bakabılcegıne
  • Tam da benim sorunum,gölgelenme oluyor, popcorn hour a110 da 1080p The International filminde ilk başlarde sanki adam ekrandan çıkacak gibi net ama bir yerden bir yere koştuğunda vucudunun etrafında gölge oluşuyor, bu tvden mi yoksa popcorndanmıdır acaba bilginiz var ve paylaşırsanız sevinirim?

Bu arada Xbo360 ile ilk denemede pes 2009 çok büyük hayal kırıklığı yaşadım,özellikle tekrar gösterimlerde top takıla takıla gidiyor lag oluyor,sebebi ve ayarlaması varsa ve anlaitırsanız iyi olur.

Son olarak şu görüntü ayarlarınızı paylaşabilirmisiniz? En net görüntüyü halen bulamadım?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.