Şimdi Ara

[b]Philips 42 PFL 6907 K mı yoksa LG LM 760 mı?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Smart Tv, 3D ve sd yayınlar için Philips 42 PFL 6907 K mı yoksa LG LM 760 S mi tavsiye edersiniz? Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

• smart tv 3d = lg

Sd yayın , 3d= philips

karar sizin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

smart tv 3d = lg

Sd yayın , 3d= philips

Philips de smart tv yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

smart tv 3d = lg

Sd yayın , 3d= philips

Philips de smart tv yok mu?

sizin icin ön planda olan hangisi ise onu yazdım, smart tv önemliyse lg , görüntü kalitesi önemliyse philips demek istedim, philipsde smart tv var fakat menu gecisleri yavas olduğu icin pek tavsiye edilmiyor.
  • Bence 6907 ama eger bütçeniz varsa 7007ye kesinlikle bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle lg. ama sd yayınlarda görüntü kaliitesini HD kalitesine yaklaştıran bir teknoloji var up-scaled.

smart menüsü sürekli güncellemelerle daha iyi oluyor iyi ve daha da gelişiyor.

3d konusunda zaten tartışmasız rn iyisidir bence
  • arkadaşlar philips 6907 aldım smart tvde video izlenmiyor çözümü varmı bunun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 47 LM 640s nasıldır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhaba arkadaşlar...
    42pfl6907 tv'yi 2013 yılı şubat ayında aldım. Tv'yi aldığımdan beri kilitleniyor. Tv'yi kapatıp yatıyorsunuz. Yani stand-by'da kalıyor. Sabah kalkıyorsunuz, ne kumandadan ne arka düğmelerinden açılıyor. Simsiyah ekran, bu arada amblight ışıkları ve stand-by ışığı yanıyor. Fişi çekip takıyorsunuz, tv çalışmaya başlıyor. 5 kez servise gitti. En sonuncuda içi komple değişti. Hala aynı. Değişim istedim. Anca gidersin tv, sağlam dedi Philips. Meğer fişten çekip takma standart özellikmiş, bizim haberimiz yok. Tv serviste hala. Bir dahada getirmeyin, size hediyem olsun dedim. İzmir İl Hakem Heyetine başvuruyorum. Bir daha Philips bir şeyi evime sokmam.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.