Şimdi Ara

PHILIPS 42 5603D FULL HD ye karar verdim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PHILIPS 42 5603D FULL HD ye karar verdim!

EKRAN GENİŞLİĞİ: 42" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 30.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 500 cd/m2 Parlaklık

30000:1 Kontrast
    5 ms Tepki Süresi
    4 HDMI Giriş

ani fikir değiştirdim ve Philips 5603D FULL HD ye karar verdim son birkez daha TV leri görmeye gittim ve Philips de karar kıldım. Ps3 ve Bluray işin içine girince Plazma yı kimse tavsiye etmiyor. 2.399 YTL resimleri burada paylaşırım ... yarın servis getiriyor ve kuracak akşama resimler burada olur herhalde... Philips in Türkiye pazarındaki yeri ve servis ağı da etkili oldu.

Kullanım Alanları : Playstatin3 - Digitürk LigTV - Bluray Film - DVD Film - PC bağlantısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greyhound -- 13 Ekim 2008; 15:58:19 >

• Full hd lcd tavsiye ederim...özellikle ps3 kullanıcam dediğin için
  • Bende cok kararsiz kaldim fakat 40V4000 alcam inş.
    Bazi arkadaslarin yorumlarini gonderiyorum belki isine yarar

V serisi Sony'nin en prestijli serilerinden biridir, Eisa ödülünü alan modelide bu seriden çıkmıştır.

Sony'nin V serisi, Lg'nin hiç abartmıyorum piyasadaki tüm modellerinden daha iyidir. Hobim gereği + tv değiştirecek olmam sebebiyle sürekli olarak gün aşırı farklı mağazalara gidip TV inceliyorum, LG benim için vasat bir TV dir, onca gördüğüm TV ler arasındaki en soluk ve mat görüntüyü veren TV dir, Sony'nin ve Samsung'un renklerindeki canlılık LG'de kesinlikle yok.

Bu sebeple imkanınız var ise kesinlikle Sony ve Samsung diyorum heleki ileride ben playstation 3 vb. next gen konsollarda alabilirim yada filme meraklıyım, bluray film izlerim diyorsanız kesinlikle Sony yada Samsung.

Tercih elbette sizin.

Ayrica duyduguma gore Abd de bazi markalar kagit uzerinde yanlis bilgi verip yani özellikleri yüksek gösteriyorlarmis bu yuzden tazminat ödüyorlarmis

• birde bana sanki yetkili servis yetersiz gibi geldi ! benim için önemli olan servis ağı ve yedek parça ucuzluğu. sanırım LG de bunlar biraz yetersiz gibi.
  • selamlar

Ben yaklaşık 2 aylık bir inceleme/araştırmadan sonra 42LG5000 kullanıcısı oldum, yayın kalitesi kötü olan maçlarda ve çok hızlı sahnelerde (diğer tüm LCD'lerin yaşadığı) sıkıntıyı yaşıyorum. Fakat LG, samsung ve Sony'e göre renk kalitesi doğala en yakın ve çok çok daha başarılı, bu konuda gerçekten takdir ediyorum.

Samsung gerçekten renk yönünde gözü müthiş yoruyor, Sony'nin V serisi ise bana göre hemen hemen aynı.

LCD alacaksan Samsung'u kesinlikle tavsiye etmiyorum, ya Sony W serisi yada LG al. Sony'nin V serisi ile LG5000 arasında kalırsan, bana göre boşuna performans kıyaslaması yapma zira ikisi de aynı (eğer blue-ray ve ps3 deneyeceksen, uluslararası sitelerde LG bu konuda kesinlikle daha fazla yıldız alıyor V serisine göre, fakat hızlı sahnelerde ve SD yayınlarda ise V serisi öne çıkıyor)

Plazma alacaksan Samsung, yada LG. Başka marka arama bile. Eğer Blue-ray, ps3 demeseydin kesin PLAZMA AL derdim, ama karar senin...

• ani fikir değiştirdim ve Philips 5603D FULL HD ye karar verdim son birkez daha TV leri görmeye gittim ve Philips de karar kıldım. Ps3 ve Bluray işin içine girince Plazma yı kimse tavsiye etmiyor. 2.399 YTL resimleri burada paylaşırım... yarın servis getiriyor ve kuracak akşama resimler burada olur herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greyhound -- 13 Ekim 2008; 15:52:36 >
  • 2.399 ytl phılıps 5603 fiyatıysa çok fazla geldi bana dün electroworld'de 2.049 ytl'ye 5 taksit yapıyorlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aldığın 42'' ise mümkünse servis getirmesin direk geri iade et, HB'de 2099 taksitli, 1994 nakit.

Birde bu Tv forumda tavsiye edilmiyor, bende sd'de bir maç yayını gördüm, oldukça rahatsız etti beni.

Tavsiyem 200-300 daha verip Sony bayisinden 5 yıl garantili bir 40w4000 alman, bu aralar 2700 civarına rahat alabiliyorsun.
  • valla ben Bluray - Ps3 ve SD yayın ile denettirdim TV yi gayet memnun kaldım şuan Toshiba32A3000 kullanıyorum dağlar kadar fark var arasında. 200-300 daha çıkamam Philips de maksimumum üzerine çıkmış durumdayım zaten :) 1800-2000 arası LG5000 full hd düşünüyordum fakat bunu gözlerimle tekrar görünce tatmin edici geldi.
  • 7603 alsan daha iyi olur..
  • 2399 Ytl / 12 taksit
    quote:

Orjinalden alıntı: SERKAN DENİZ

2.399 ytl phılıps 5603 fiyatıysa çok fazla geldi bana dün electroworld'de 2.049 ytl'ye 5 taksit yapıyorlardı.
  • 100 hz degiller aklında olsun...

7603te 5603te 100 hz degil o yüzden ben ilgilenmiyorum...
  • LCD TV de 100hz ne demek ??
    Real 100Hz
    Ultra Real 100Hz
    Real 30.000 Kontrast
    Dynamic 1.000.000 Kontrast gibi ibareler tüketiciyi kandırmaktan başka birşey değil !

hepsi paneli belli fabrikalardan alıyorlar yazılım işlemci ile süsleyip satıyorlar !
  • 300 ytl pahalı almayı hiç önemsemiyor musun, yani bütçe sınırlı diyip bu miktarı önemsememek biraz garip değil mi?
  • Merhaba,

Benim bir sorum var.
    Ps3 ve blue-ray isin icine girince kimse plasma tavsiye etmiyor demissiniz.
    Sebebi nedir biraz acabilir misiniz?

LCD mi Plasma'mi diye düsünüyorum. Farkli bakis acilarini da ögrenmek isterim.
  • valla onun sonu gelmiyor sonra bu daha iyi bunun ekstra busu var diye gidiyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor. öyle dedik işte Philips5603D ye geldik. biraz daha desek modelini vermiş olduğun Sony e gelecektik. bütçe sınırını 1 defa zorladım 2. defa zorlamanın manası yok
    quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

300 ytl pahalı almayı hiç önemsemiyor musun, yani bütçe sınırlı diyip bu miktarı önemsememek biraz garip değil mi?
  • FullHD plazma alırsanız tamam ama onlarında fiyatları el yakıyor . Fiyat + FullHD kaynaklı bir tavsiye LCD.
    quote:

Orjinalden alıntı: 145tr

Merhaba,

Benim bir sorum var.
    Ps3 ve blue-ray isin icine girince kimse plasma tavsiye etmiyor demissiniz.
    Sebebi nedir biraz acabilir misiniz?

LCD mi Plasma'mi diye düsünüyorum. Farkli bakis acilarini da ögrenmek isterim.

• 100 hz olmayan tvyi kimse 100 hz diye satamaz..

Kontrast falan ayrı...

quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

LCD TV de 100hz ne demek ??
    Real 100Hz
    Ultra Real 100Hz
    Real 30.000 Kontrast
    Dynamic 1.000.000 Kontrast gibi ibareler tüketiciyi kandırmaktan başka birşey değil !

hepsi paneli belli fabrikalardan alıyorlar yazılım işlemci ile süsleyip satıyorlar !
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound
    FullHD plazma alırsanız tamam ama onlarında fiyatları el yakıyor . Fiyat + FullHD kaynaklı bir tavsiye LCD.

Cevap icin tesekkürler. Buradaki durum tam tersi.
    Is icabi Almanya'da yasiyorum. Burdaki fiyatlara bakarsam Full plasma'lar iyi ledli LCD'lerden ucuz.

Panasonic TH-42PZ85E 1150 eur, TH-46PZ85E 1500 eur civarinda.
    oldukca basarili bir plasma ve 1080p.

Begendigim LCD'lerin fiyatlari da cok ucuk durumda.
    - Sony X4500 46 inch 3300 eur
    - Samsung LE-46A789 2300 eur
    - Samsung LE-40A789 1900 eur

Full HD bir plasma aldigim zaman oldukca ucuza geliyor.
    Ancak LED siz bir model alirsam Samsung LE-40A656 gibi 900 eur civarlarinda.
    LED'siz bir LCD'de de siyah ve isik dagilimi problemi nedeniyle tereddüt ediyorum.

Not: LE-42A789 yerine LE-40A789 model no degisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 145tr -- 13 Ekim 2008; 18:23:03 >

• ben Philips 5603D yerine 2400YTL ye FullHD 42 Plazma bulsam hiç düşünmeden Plazmayı alırdım hele Panasonic ise
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.