Şimdi Ara

PHILIPS 40PFK4100 FULL HD İNCE LED TV %10 ile 1198TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 inch full hd dahili uydulu fiyat performans ürünü
    %10 veya %15 çekler ücretsiz bulabilirsiniz %10 çekle fiyat 1198 tl+bonus karta 50 tl bonus puan veriyor.
    İsteyen arkadaşa 1 adet %10hesap ücretsiz verebilirim
    http://urun.n11.com/led-tv/philips-40pfk4100-full-hd-ince-led-tv-P60911391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 17 Aralık 2015; 16:00:39 >

• satıcının yorumları sıkıntılı alacaklar okumadan alışveriş yapmasın.
  • Bende 40 yada 42 inc tv bakıyorum.

vestelinhttp://urun.n11.com/led-tv/vestel-42fa7500-smart-tv-led-televizyon-P56520887 daha ucuza geliyor.

İkisi arasında hangisi daha iyidir acaba? vestel de wifi varmış, 600hz yazıyor.

İki adet %5 bende de var. Fakat malesef bonus um yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 7 Ekim 2015; 19:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil_Miyu

satıcının yorumları sıkıntılı alacaklar okumadan alışveriş yapmasın.

"Satıcının yorumları" için nereyi okuyacağımızı anlamadım... Neyi kastettiğinizi anlamadım.
  • guvenkoksal kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/magaza/innturkey/magaza-yorumlari

örnek: " Mehmet Akif Öztürk - 17.10.2014

BÖYLE BİR TESLİM ŞEKLİ GÖRMEDİM..ALLAHTAN GİRİŞ KATTA EVİMİZDE ADAMLARA YALVAR YAKAR DAİRE KAPISININ ÖNÜNE GETİRTTİK. ÖYLE OLMASA APARTMAN KAPISI ÖNÜNE BIRAKIP HEMEN GİDİYORLAR. ÜRÜNDE SORUN ÇIKARSADA BU YÜZDEN ÇIKAR. HIZLI FAKAT KALİTE SIFIR..
    "
  • PHILIPS PİŞMANLIKTIR..ŞU ANDA TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE DİLEKÇE VERDİM..TV DE 2 ADET SUB 2 ADET ÖLÜ PİKSEL VAR..HALA DAHA DEĞİŞTİRMEDİLER STANDART DEYİP DURUYORLAR..ALMAYIN SAKIN..
  • Genel olarak bu Tv hakkında yorumlarınız nedir. Carrefourdan almayı düşünüyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 inç olanı var ama aynı modeli

kendi uydu alıcısı yavaş.Bana menüleri vs. karışık geldi ama fiyatını hak eden bir tv
  • Neyse babam istiyordu ama vazgeçirdim. 1300 tl verip akıllı tv yok, wifi yok bu ne ya? Paraya yazık dedim... Araştırma devam :)
  • philips smart tv kullanicisi olarak

smart istemem goruntu kalitesi olsun diyorsaniz incik boncuk canimiz sikmaz diyorsaniz alin

ama yok aldimmi smartli philips tv alirim diyorsaniz sakin bulasmayin.kotuleme karalama yok kanal gecisleri acayip yavas smart in sadece adi var smart falan degil.ancak kendi magazasindaki smart kanallarini izleyebiluiyorsunuz...cakal cukal hemen dolusup ucretli uygulamalari yuklemis magazaya atiyorum 10 tane uygulama yuklediyseniz tv ye bunlardan 2 si adam gibi calisiyor onlardada sizin istediginiz kanallar olmuyo...ucretli uygulamalarda ayni tivibu veya digiturk gibi aylik oduyosun kod veriyolar uygulamaya yaziyosun bi ay kullaniyosun olay bu .m3u listesi falan yuklenmiyor bu tv ye

philipste taktir ettigim tek kisim goruntu kalitesi baska bisi yok. ben aldigima pisman oldum suan keske samsung alsaydim diyorum(smart benim icin onemli) ...

hersey bir kenara normal tv olarak kullanacagini zaman oldukca sabirli olmaniz gerek ...misal kizim uyudugunda tv yi acip hemen sesini kismaya calisiyorum ama nafile pentium 3 gibi kendine gelmeden islem yapmiyor....kanal siralamasi kullanisli degil ancak favori kanal listesi olusturabiliyosunuz o kadar

varsa elinde samsung 40 inc ve philips ariyorsa kafa kafaya degisirim...tvnin uzerinde duruyor jelatinleri hala

• 47pfk var bende kanal geçişleri yavaş.arada kasıp donuyor fişini çekip kendine getiriyorum onun dışında güzel. Net sikintisiz çalışıyor YouTube falan gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceb teknosada bu model ve 40puk6400 modeli yanyanaydi, bu modelde bildigin fpsler sayiliyordu yada 40puk6400 modeli fazla iyiydi. 2bin lira fiyati vardi tabi ama cok begendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.