Şimdi Ara

Philips 32PFL5604 HDMi sinyal yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yıllık Philips 32PFL56404 LCD tvde bu gün HDMI ile laptopdan görüntü alamaz oldum,ekranda sinyal yok yazıyor..TV deki bütün HDMI portlarını denedim faydasız..oysa Cuma günü sorunsuz laptopdan borsayı ekrana verebiliyordum..Kablodan şüphe ettim benim laptopu aynı kablo ile oğlumun odasındaki TV ye bağlıyorum sorun yok..oğlumun laptopu benim TV ye bağlıyorum sinyal yok,oysa kendi odasında sorunsuz bağlantı yapabiliyor kendi LCD sine..yani sıkıntı TV de gibi ama 2 gün önce sorunsuz bağlantı yapabiliyorken yeni yıl ile izleyemez oldum laptopu TV den..Ne diyorsunuz bu sorunuma, TV mi sapıttı acaba yoksa başka bir yerlerde mi aramalıyım sıkıntının nedenini? Bir de bazen elektronik cihazlar güncelleme filan ister, benim LCD de de böyle bir durum olmasın sakın..hani eski yılda hiçbir sorun yok iken yeni yılın 1. günü sorun olması bana bu tür bir sıkıntıyı hatırlattı.
    Yardıma ihtiyacım var dostlar,lütfen bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşınız.

Teşekkürler.

• Ben de aynı durumla karşılaştım. 444 7 445 numaralı telefondan Philips müşteri hizmetlerine ulaştım. Bana bu konuda çok yardımcı oldular. Tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

Ben de aynı durumla karşılaştım. 444 7 445 numaralı telefondan Philips müşteri hizmetlerine ulaştım. Bana bu konuda çok yardımcı oldular. Tavsiye ederim..

Ya nasıl çözdünüz acaba sorunu, bende aynı sıkıntıdan muzdaribim.
  • titipoco kullanıcısına yanıt
    televizyonun güncel mi abi son sürümü yüklemen gerekiyor sorunsuz olması için
  • erkangl kullanıcısına yanıt
    Güncelledim bu sorun olunca ama değişen birşey yok. Sorun PC'de mi, yoksa tv'de mi onu anlamam lazım önce galiba.
  • titipoco kullanıcısına yanıt
    anladım arkadaşım kolay gelsin umarım kısa sürede çözülür problemin
  • Ben 2013 yılında teknosadan Philips 42PFL6907K/12 aldım. Benim sorunum (bence birçok kullanıcının sorunu) şu philips tvlerde altyazı sorununu bildiğimden egreat marka playerla HDMI bağlantısıyla film izliyordum.
    Ayrıca harici uydu alıcısınıda HDMI bağlantısıyla izliyordum.
    Sebepsiz birden HDMI ile görüntü alamadığımı belirtmek istiyorum. Ne PC nede diğer cihazlarla görüntü gelmiyor.hdmi ile bağlantı olunca TV algılıyor ancak sinyal yok uyarısı veriyor.
    Nette çok araştırdım ama çözümü bulana rastlamadım.
    Yardımcı olacaklardan önerilerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips ve Ps3 görüntü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Philips Tv Güncelleme Sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.