Bildirim
Philips 274e5qhab/00 AH-IPS Monitör ve IPS Yalanları Üzerine (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum yanlış olarak senin yazını eklemişim.Kardeşimsin ALLAHA emanet... -
Problem yok hocam , uykunun verdiği dalgınlıkla ben de geç farkettim yanlışlıkla etiketlemiş olacağınızı selamlar . .
-
İtibar meselesini yanlış anlamışsın. Demek istemiştim ki: Bu konuyu açma maksadın bazı hususlarda insanları aydınlatmaksa eğer, bunlar delillendirirsen, yazdıkların daha bir etkili olur.
Yazdıklarında haklılık payın var ama şunu da düşün ki bu forumda 15 FPS'ye bile akıcı diyenleri de gördük; FPS'si 60'tan 59'a düşünce rahatsız olanları da. Yani demem o ki: Herkesin göz hassasiyeti farklı olduğundan, sana normal gelen bana anormal, bana anormal gelen de sana normal gelebilir. Testler de işte bu anlaşmazlığa son vermek için vardır. En detaylı testi yapan sitehttp://uk.hardware.info. Bu site ile daha başka sitelerin adresleri bocekgrafik'in yukarıda linkini verdiğim konusunda var. Adamlar o kadar detaylı test yapıyorlar ki, ancak bakınca anlarsın. Orada beş para etmez TN panel monitörleri de göreceksin, IPS panel olanları da. Ve tersini de...
Bu arada lag testi öyle yapılmıyor. Yanında lag süresi 0 olan herhangi bir başka monitör daha lazım. İdeali CRT olması. Fotoğrafı çekerken ikisindeki rakamları birden çekmen lazım ki aradaki fark görünsün. 20-30 kare fotoğraf çekip, bunların ortalamasını yansıtan değeri hangi kareler veriyorsa onlar, testini yaptığın monitörün lag süresini gösterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 3 Mart 2014; 10:27:48 >
-
Sana Sonicman tavsiyede bulunduğu için ben mesaj atmadım daha, yanlış anlama. -
Lion dostum sıkınti yok bu itibar olayında No problem dostum da .bu lag olayına ben bir tanede 2 ms tepki süreli philps 23 inç LCD monitör var kardeşim çok deneme yaptım hiç bir sorun göremedim yani senin dediğin bu gölgeleme lag olayını nerde görebilirim yani her şey de aynı bir fark yok gerçekten çok abartanlar var ama milletin bilgi sahibi olması için denemeler yapayım ilk dediğini program ı denedim başka yolu yokmu bu lag olayını görmenin ortalama falan uzun hikaye . Smart response hızlı modda iken hiçbir oyunda bir problem yaşanmıyor ve kapalı iken de hiçbir sorun yok.fakat millete illa al da demiyorum ben donanımcıyım fakat bu ips lag olayına pek yönelmedim dediğin gibi illaki çok incelemede sorun olabilir fakat şuan a kadar hiçbir sorun yok bende önerin deneyeyim ne ve nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Testler için Sonicman'in konusuna da bakabilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_63914328/tm.htm -
Tamamdır hocam , yanlış anlaşılma yok eyvallah -
Bu monitör parlak ekran mı mat mı? 27" parlak ekran mönitör arıyorum arkadaşlar daha çok oyun için.. -
Lag testini komşunun crt ile yapacağım ben bir ara ve buraya eklerim. Velakin monitörün kalibrasyonunu bir türlü yapamadım, nasıl yaparsam yapayım hoşuma gitmeyen ters bir durum oluyor. -
Arkadaşlar bana bir tane hediye monitör geldi .oyüzden bu philips 274e5qhab/00 Monitörümü satmaya karar verdim.üründe sıfır pixel hatası sıfır ışık sızma hatası ve lag sorunuda yoktur.hepsi denenmiştir.burada paylaşmıştım.ürünü toplam 5-6 gün kullanmışımdır.yerimde uzun zamandır yoktum.kutusu herşeyi duruyor.ve adınıza aldığınız gün fatura kesebilirim.garantisi ogün başlar.eğer düşünen varsa pm atsın bana.yoksa bir müşteriye vereceğim...şimdiden hayırlı olsun.Bursada olanlar eldende teslim alabilirler.üründe hiçbiryerine parmak değmemiş.sıfır gibi ama ilk açan ben oldum yani.farkı o.fakat düşünen pmden görüşelim... -
quote:
Orijinalden alıntı: hud070
Bu monitör parlak ekran mı mat mı? 27" parlak ekran mönitör arıyorum arkadaşlar daha çok oyun için..
mat ekran hocam -
AH-IPS paneller Hepsi MAT ekran ...Gerek duyulacak bir durumda değil...IPS ekranların canlılığı her türlü takdiri hakediyor.Yani ASUS ve PHILIPS tüm modeller öyle -
AH-IPS olupta parlak olan varmı...? Bilen varsa söylesin ben mi yalnış biliyorum. -
var "hp pavilion 27xi" bende almayı düşünmüştüm ama ayna gibi görünüyor kaplama olmadan aslında mat kaplamada canlılığını engelliyor ama diğer türlü çok yansıma var :S -
YALNIZ dostum bu model için philips resmi sitesinde parlak ekran diyor.kaplamasına.bir hata var bu işte -
Arkadaslar Merhaba
Bu monıtoru dun ıtıbarıyle vatan bılgısayardan 722TL'ye satın aldım.
Dun aksam bıraz kurcaladım. Oncelıklı ızlenımlerım, monıtor cok guzel, parlaklık sahane, vıdeo kalıtesı cok ıyı. Cok begendıgım ve ıncelemesını technopat sıtesınde yaptıgım Asus 279h modelını aratmadı acıkcası.
Ancak bır sorunla karsılastım.
Ekran parlaklıgını hangı modda dusurursenız dusurun, arka plandan bır ugultu gelmeye baslıyor. Sız ekranı full yapınca gecıyor. Ancak full yaptıgınızda eger smart contrast acık ıse bu ugultu smart contrastın devraye gırdıgı an yenıden baslıyor. Bunun sebebıde smart kontrastın ekrandakı goruntunun ıcerıgıne gore yıne parlaklıgı dusurmesı.
Bu gurultu acıkcası ole yuksek fan sesıyle bır bılgısayarın cıkardıgı gurultu gıbı degıl ama cok sessız ortamlarda rahatsız edıyor. Cozumu ıse parlaklıgı mınumum 96 da kullanmak ve smart contrastı devre dısı bırakmak.
ISın bır komık tarafıda bu sesı bır mıkro hdmı baglantısında yapması. Normal hdmı baglantısı ıle baska bır bılgısayarda yapmadı.
Bakalım bugun tablet kullandıgım ıcın baska bır mıkro hdmı kablosu alıp yıne deneme yapıcam.
-
tv de plazmadan vazgeçmedim.
keşke plazma monitörlerde olsa . -
Hocam gosting sorunu palavra degil.Ama o kadar anlik olup bitiyorki zaten sen anlamiyorsun.bocek grafik in imzasinda testleri var.Ordan yaparsan golgelenmeyi farkedebilirsin.Yada bir filmin cok akici bir sahnesinde filmi durdurup ekrani incele fark edebilirsin belki.Bende mx279h kullaniyorum.Bir daha tn ye gecmem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğrudur üstad.haklısınız ama dediğim gibi işte yani çok belli olmayan bir durum olduğu için değecek bir durum değil.en azından gerçek renk doyumu var.saygılarımla...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X