Şimdi Ara

PHILIPS 244E1SB 24' Full HD KULLANICILARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
10.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bundan alma niyetindeyim birkaç resim olsa güzel olurdu
  • PHILIPS 230C1HSB 23" 5ms (ANALOG+DVI+HDMI) Full HD 1080p MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    bu lcd den aldım hüsrana ugradım beyler ps3 için almişdim görüntüler inanılmaz kötü bulanık bug lu çıkıyo ne ayar yapdısam olmadı hemen geri verdim teknosaya
  • arkadaşlar ben bu monitörü ps3 için aldım ve sonuç mükemmel. toshiba laptop uma bağladığımda da hiç uğraşmadan çok iyi sonuç elde ettim. sorun yaşayan arkadaşların ayarlarında sorun var sanırım. bu arada hoperlorlerın altında kulaklık çıkışı var bilginize.
  • Merhaba,

Peki ürün stoklara girdikten sonra, kaç gün içerisinde elimize ulaşıyor?
  • 1-2 gün içinde ulaşır sanırım.
  • Peki sizin değişim sürecinizde problem çıkartmadılar değil mi? Yenisini yolladılar mı mesela?
  • hala gelmedi stokta yok çünkü ürün :(

edit: naçizane tavsiyem monitörü görüp al. 50tl fazla ver emin ol ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AjanHaKaN -- 11 Ocak 2010; 13:39:19 >
  • Ben hepsiburada dışında başka bir yerde bulamadım aynı monitörü, fakat yeterince de bakmadım açıkçası. Bulsam bile gidecek vaktim çok olmadığı için, şu an tek ümidim elime sapasağlam bir monitörün ulaşması.

Peki bunların dışında dinamik kontrastının düşük olması çok rahatsız edici miydi?
  • Bu monitörü dün akşam satın aldım, monitöre Xbox360 veya Ps3 takıldığında görüntü lcd tvlere yaklaşabiliyor mu ? Bir de monitör bayağı büyükmüş kullanım zorluğu oluşuyor mu ? Ve Yurtiçi Kargo'yla kaç günde gelir ?

Sorularımı cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.
  • Philips 19" lcd monitör kullanıcısıyım,bir daha philips mi allah göstermesin,ben bu kadar sorun yaşatan başka bir lcd görmedin en azından bende ki model böyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_İllusionist

Bu monitörü dün akşam satın aldım, monitöre Xbox360 veya Ps3 takıldığında görüntü lcd tvlere yaklaşabiliyor mu ? Bir de monitör bayağı büyükmüş kullanım zorluğu oluşuyor mu ? Ve Yurtiçi Kargo'yla kaç günde gelir ?

Sorularımı cevaplayan herkese teşekkürler şimdiden.

Güncel.
  • hepsiburada.com dan siparişi verdim deniyeceğim :=)
  • Ürün bugün elime ulaştı, hemen kurdum.Öncelikle bana gelen üründe ölü piksel yok. Resimleri bugün koyacağım.
  • quote:

Ürün bugün elime ulaştı, hemen kurdum.Öncelikle bana gelen üründe ölü piksel yok. Resimleri bugün koyacağım.

Sipariş ettikten kaç gün sonra eline ulaşti bir de herhangi bir problem yaşadın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9xgame

quote:

Ürün bugün elime ulaştı, hemen kurdum.Öncelikle bana gelen üründe ölü piksel yok. Resimleri bugün koyacağım.

Sipariş ettikten kaç gün sonra eline ulaşti bir de herhangi bir problem yaşadın mı?

11.01.10 tarihinde siparişini vermiştim bugün elime ulaştı ve şimdiye kadar bir problemim olmadı. Belirttiğim gibi bana ulaşan üründe ölü piksel yok.
  • Resimler arkadaşlar:
     PHILIPS 244E1SB 24'  Full HD  KULLANICILARI

Resimler kalitesiz kusura bakmayın.Eski bir fotoğraf makinem var daha kaliteli çekebilirsem yeni resim koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Illusionist -- 15 Ocak 2010; 12:25:25 >

• Bugün hoparlörlerini de denedim monitörün herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak monitörün Dvi ve HDMI girişlerini kullanamadığım için onlarla ilgili birşey söyleyemeyeceğim.
  • ben de dün verdim siparişi
    bakalım inş pişman olmam
  • arkadaşlar ps3 için almayı düşünüyorum kullanan varsa yorum yapabilirmi? hatta resim falan koyabilirmi acaba?
  • Lockerz adlı siteden ps3 kasanmayı düşünüyorum yalnız monitörün yanında HDMI kablo vermiyorlar. Kendiniz almak zorundasınız.

9xgame:Pişman olmazsın inşallah ölü piksel çıkınca iade alıyorlar sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.