Şimdi Ara

PHILIPS 244E1SB 24' Full HD KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
10.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Full HD eğlence için geniş HDMI ekran

16:9 Full HD 1080p kalitesinde ekranla eğlencenizi katlayın! HDMI ve DVI girişleri, görünmez stereo ses ve çekici Parlak kaplama gibi özellikleriyle 244E1 size eğlendirmeye hazır.

Mükemmel görüntü kalitesi
    • Full HD LCD ekran, 1920x1080p çözünürlük
    • En iyi geniş ekranda oyun oynama ve video izleme deneyimi için 16:9 ekran
    • 5 ms hızlı tepki süresi
    • Son derece zengin siyah ayrıntılar için 25000:1 SmartContrast

Her türlü iç mekanı tamamlayan tasarım
    • Dekorasyonunuzu zenginleştiren parlak kaplama

Gerçek multimedya deneyimini yaşayın
    • HDMI-Ready ile yüksek kalite multimedya deneyimi
    • Multimedya deneyimi için dahili stereo ses

Büyük kullanım kolaylığı
    • Çift giriş, hem analog VGA hem de dijital DVI sinyallerini alır
    • Ultra-modern SmartTouch kontrolleri
    • Geniş ve 4:3 görüntü formatları arasında otomatik geçiş

Özellikler

Full HD 1920x1080p LCD ekran
    Bu ekranda, Full HD adı verilen bir çözünürlük özelliği bulunmaktadır. En son LCD ekran teknolojisi ile 1920 x 1080p'lik tam yüksek geniş ekran çözünürlüğüne sahiptir. HD giriş sinyalinin tüm formatlarında olabilecek en iyi görüntü kalitesini sağlar. Mükemmel parlaklık ve harika renklerle parlak, titreşimsiz görüntüler sağlar. Bu zengin ve net görüntü, size gelişmiş bir görüntüleme deneyimi sağlayacaktır.
    16:9 geniş ekran en-boy oranı
    En-boy oranı, video görüntüsü genişliğinin yüksekliğine oranını ifade etmek için kullanılır. 16:9 geniş ekran en-boy oranı, evrensel - yüksek tanımlı televizyon ve Avrupa dijital televizyonu için standarttır. Yerel 16:9 en-boy oranı, görüntünün alt ve üstünde boşluk ve ölçeklemeden ve görüntüyü farklı bir ekran boyutuna sığdırmaktan kaynaklanan kalite kaybı olmadan mükemmel oyun ve video görüntüleme anlamına gelir.

Dahili stereo ses
    Bir görüntüleme cihazında dahili olarak bulunan yüksek kaliteli bir çift stereo hoparlör. Modele ve tasarıma göre önden görünür veya alttan, üstten, arkadan, vb. görünmez şekilde olabilir.

SmartContrast oranı 25000:1

En yüksek kontrasta ve canlı görüntüye sahip LCD flat ekranı istiyorsunuz. Philips gelişmiş video işleme ile bir araya gelen olağanüstü ışık kısma ve arka aydınlatmayı güçlendirme teknolojisi, canlı görüntüler sağlar. SmartContrast, mükemmel siyah seviyesi ve koyu gölgelerle renklerin doğru çevrimiyle kontrastı artırır. Yüksek kontrasta ve canlı renklere sahip, parlak ve gerçeğe yakın bir görüntü sağlar.

HDMI Ready

HDMI uyumlu bir cihazda Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arayüzü (HDMI) girişi, bir PC veya set üstü kutular, DVD oynatıcılar, A/V alıcılar ve video kameralar gibi birçok AV kaynağından bir kabloyla gelen yüksek kaliteli dijital video ve ses sinyallerini kabul etmek için tüm gerekli donanımlar bulunmaktadır.

Çift giriş

Çift giriş, hem analog VGA hem de dijital DVI sinyal girişlerine uyum sağlayacak konektörler sağlar.

Otomatik görüntü formatı kontrolü

OSD menüsünde bulunan Philips otomatik görüntü formatı kontrol özelliği, geniş belgeler üzerinde çalışırken geniş ekranlı ortamı geniş ekran modunda görüntülemek veya gezdirmek gerekmeden, 4:3 oranındaki içeriğin bozulmadan görüntülenmesi amacıyla ekranın en-boy oranını geniş belgelerinizin oranına eşitlemek üzere 4:3 en-.boy oranı ile geniş ekran modları arasında geçiş yapılmasını sağlar.

Teknik Özellikler

Görüntü/Ekran
    •LCD panel tipi: TFT-LCD
    •Panel Boyutu: 23,6 inç / 59,95 cm
    •En-boy oranı: 16:9
    •Piksel aralığı: 0,272 x 0,272 mm
    •İzleme açısı: 176º (Y) / 170º (D), C/R > 5 ise
    •Parlaklık: 250 cd/m²
    •SmartContrast: 25000:1
    •Kontrast oranı (tipik): 1000:1
    •Tepki süresi (tipik): 5 ms
    •Optimum Çözünürlük: 60 Hz'de 1920 x 1080
    •Ekran renkleri: 16,7 M
    •Tarama Frekansı: 30 -83 kHz (Y) / 56 -75 Hz (D)
    •sRGB

Bağlanabilirlik
    •Sinyal Girişi: VGA (Analog ), DVI-D, HDMI
    •Sync Girişi: Ayrı Sync, Sync Yeşil

Kullanılabilirlik
    •Dahili Ses: 2 W x 2
    •Kullanıcı rahatlığı: Giriş, Ses, Menü, Otomatik, Açık/Kapalı
    •OSD Dilleri: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Basitleştirilmiş Çince, Portekizce, Türkçe
    •Diğer kolaylıklar: VESA montaj (100x100mm), Kensington kilidi
    •Tak ve Çalıştır Uyumluluğu: DDC CI, Windows 98/2000/XP/Vista, Mac OS X, sRGB

Stand
    •Eğilme: -5/20 derece

Güç
    •Güç LED göstergesi: Çalışma - Mavi, Bekleme/uyku -mavi(yanıp sönen)
    •Açık modu: <45W (EnergyStar 5.0 test yöntemi)
    •Güç kaynağı: Dahili, 100-240VAC, 50/60Hz
    •Kapalı modu: < 0.5 W

Boyutlar
    •Standla birlikte ürün (mm): 400 x 561 x 210 mm
    •Standsız olarak ürün (mm): 336 x 561 x 68 mm
    •mm olarak ambalaj (GxYxD): 404 x 620 x 168 mm

Ağırlık
    •Standla birlikte ürün (kg): 5,4 kg
    •Standsız olarak ürün (kg): 5,0 kg
    •Ambalajla birlikte ürün (kg): 7,2 kg

Çalışma koşulları
    •Isı Aralığı (Çalıșma): 0°C - 40°C °C
    •Sıcaklık Aralığı (saklama): -20°C - 60°C °C
    •Bağıl Nem: %20-80 %
    •MTBF: 50.000 saat

Sürdürülebilirlik
    •Çevre ve enerji: EPEAT Gümüş, RoHS, EnergyStar 5.0

Uyumluluk ve standartlar
    •Yasal Onaylar: CE İşareti, FCC, Sınıf B, SEMKO, UL/cUL

Kasa
    •Renk: Siyah
    •Kaplama: Parlak

PHILIPS 244E1SB 24'  Full HD  KULLANICILARI

• sadece analog kablo çıktı içinden dvı ve hdmı kablo yok sizlerdede mi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inalb

sadece analog kablo çıktı içinden dvı ve hdmı kablo yok sizlerdede mi aynı
    HDMI neysede DVI kablo çıkar diye tahmin etmiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

HDMI neysede DVI kablo çıkar diye tahmin etmiştim...

Alıntıları Göster
    Zamanında 30TL'ye almıştım DVI kabloyu. Şimdi kaçadır fiyatları tam bilmiyorum ama TTAF kablonun donanımhaber üyelerine yaptığı indirimle 14TL'ye geliyor.
    http://www.ttaf-consumer.com/DVI-DVI-Kablo-24K-GOLD-2-Metre-85046,PR-1511.html

• quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

Zamanında 30TL'ye almıştım DVI kabloyu. Şimdi kaçadır fiyatları tam bilmiyorum ama TTAF kablonun donanımhaber üyelerine yaptığı indirimle 14TL'ye geliyor.
    http://www.ttaf-consumer.com/DVI-DVI-Kablo-24K-GOLD-2-Metre-85046,PR-1511.html

Alıntıları Göster
    Bu monitör duvara asılabiliyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yepyepcool -- 23 Aralık 2009; 0:21:10 >

• Evet duvara asılabiliyor arkada vida yerleri mevcut
  • quote:

Evet duvara asılabiliyor arkada vida yerleri mevcut
    ben hepsiburada'dan aldım ama 2 tane ölü pixel çıktı :( sanırım değişim istiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

ben hepsiburada'dan aldım ama 2 tane ölü pixel çıktı :( sanırım değişim istiyeceğim.

Alıntıları Göster
    Monitör hakkında ayrıntılı inceleme yapmayı planlayan var mı?
    Hepsiburada'daki fırsat bitmeden alayım ben de herkes memnunsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÖK

Monitör hakkında ayrıntılı inceleme yapmayı planlayan var mı?
    Hepsiburada'daki fırsat bitmeden alayım ben de herkes memnunsa

Alıntıları Göster
    Benim yapmam mümkün değil. Hafta içi akşam kurs, hafta sonu full kurs :( Dün sadece 2 tane ölü pixel buldum :( Bir tanesi gene zor buldum bir tanesini rahat buldum. İade etsem mi etmesem mi düşünüyorum.

Ne yalan söyleyim 24" 19"'den sonra büyük geldi :) Ancak call of duty2 oynadım biraz. Herhangi bir sıkıntı göremedim ama 5dk falan anca oynadım. (eve 24.00'da gelince anca 15-20dk ayırabildim :( ). Hafta sonu kursumda bir değişiklik olursa ayrıntılı bir inceleme yapabilirim.

Eksi olarak arkadaşların belirttiği gibi dvi kablo çıkmaması.Bir de benden sadece hızlı kullanım kılavuzu çıktı. kullanım kitapçığı yoktu (çokta problem değil :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: AjanHaKaN

Benim yapmam mümkün değil. Hafta içi akşam kurs, hafta sonu full kurs :( Dün sadece 2 tane ölü pixel buldum :( Bir tanesi gene zor buldum bir tanesini rahat buldum. İade etsem mi etmesem mi düşünüyorum.

Ne yalan söyleyim 24" 19"'den sonra büyük geldi :) Ancak call of duty2 oynadım biraz. Herhangi bir sıkıntı göremedim ama 5dk falan anca oynadım. (eve 24.00'da gelince anca 15-20dk ayırabildim :( ). Hafta sonu kursumda bir değişiklik olursa ayrıntılı bir inceleme yapabilirim.

Eksi olarak arkadaşların belirttiği gibi dvi kablo çıkmaması.Bir de benden sadece hızlı kullanım kılavuzu çıktı. kullanım kitapçığı yoktu (çokta problem değil :) )

Alıntıları Göster
    Benim monitör de geldi. Tahmin ettiğimden daha büyükmüş, küçük bir odada 32" LCD tv hissi veriyor. Bende ölü piksel çıkmadı sanırım şanslıyım biraz. Çok da beğendim kalitesini. Daha önceden sormuştum kulaklık çıkışı var mı diye. Ses girişi diye tahmin ettiğim 3.5 mm giriş var fakat ilginçtir, girişin üzerinde hem hoparlör simgesi hem de kulaklık simgesi var. Deneyemedim fakat bana hem giriş hem çıkış gibi geldi. Yani mp3 player bağlasan monitörün hoparlöründen ses gelecek, kulaklık bağlasan monitör kulaklığa ses verecek gibi geldi. Çünkü kullanım kılavuzunda "audio in" yazıyor. Böyle bir şey ayarlardan giriş-çıkış ayarı yaparak olabilir mi bilmiyorum, menüleri tam olarak gezmedim. İnceleyince detaylı bilgi verebileceğim.

Ben kalitesinden çok memnun kaldım. Kasası çok şık, ayağı da çok fonksiyonel. Askı aparatı almıştım fakat asacağımı sanmıyorum.

Ayrıca monitörün hoparlörü de fazlasıyla kaliteli. Ben ps3ü hdmi dan bağladım ve beklemediğim ölçüde yüksek ve kaliteli bir ses aldım. Keşke bir de ufak kumandası olsaydı da sesi azaltıp artırabilseydik. Üzerindeki ses tuşundan ayarlanıyor sesi.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Görüşmek üzere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi docdoccc -- 23 Aralık 2009; 10:39:24 >

• arkadaşlar hdmi kablo bağlayan varmı monitöre ben bağladım görüntü yanlardan 2 cm kadar küçüldü uğraştım fakat tam ekran yapamadım o yüzden tekrar vga yı taktım bi bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi
    bide bu ölü pikselleri nasıl buluyoruz
  • quote:

arkadaşlar hdmi kablo bağlayan varmı monitöre ben bağladım görüntü yanlardan 2 cm kadar küçüldü uğraştım fakat tam ekran yapamadım o yüzden tekrar vga yı taktım bi bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi

FN+f5 ile yalnızca monitörden görüntü almaya çalışın. Bende böyle bir sorun oldu. Laptopun ekranı ile monitörü aynı anda kullandığımda monitör üstlerden görüntüyü kesti. Yalnızca monitöre verince tam ekran oldu. Ekran boyutu ile ilgili sanırım. İkisinin aynı anda tam ekran çalıştığı bir çözünürlüğü bulmanız gerekecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydinci

quote:

arkadaşlar hdmi kablo bağlayan varmı monitöre ben bağladım görüntü yanlardan 2 cm kadar küçüldü uğraştım fakat tam ekran yapamadım o yüzden tekrar vga yı taktım bi bilgisi olan arkadaş varsa paylaşabilir mi

FN+f5 ile yalnızca monitörden görüntü almaya çalışın. Bende böyle bir sorun oldu. Laptopun ekranı ile monitörü aynı anda kullandığımda monitör üstlerden görüntüyü kesti. Yalnızca monitöre verince tam ekran oldu. Ekran boyutu ile ilgili sanırım. İkisinin aynı anda tam ekran çalıştığı bir çözünürlüğü bulmanız gerekecek sanırım.

tavsiyeniz için teşekkürler bende biraz önce yetkili servisi aradım hdmi ile kurulan bağlantılarda görüntü ayarlamasının yapılmadığını görüntünün direkt aktarıldığını söylediler bu auto tuşu falan pasif durama geliyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inalb -- 23 Aralık 2009; 13:37:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aaydinci

quote:

tavsiyeniz için teşekkürler bende biraz önce yetkili servisi aradım hdmi ile kurulan bağlantılarda görüntü ayarlamasının yapılmadığını görüntünün direkt aktarıldığını söylediler bu auto tuşu falan pasif durama geliyor zaten

Alıntıları Göster
    Bende bu monitör yeni alıp kullanmaya başlayanlardanım piksel testi sonucu başaralı hiç ölü piksel yok ama bende başka problemler var.

Kutu içeriğinden çıkan VGA to VGA kablosu ile bağlantıyı gerçekleştirdim. Ekran Kartım GeForce 9400 GT 1024 mb VGA-DVI olarak iki adet çıkışı mevcut

Problem ise 1920*1080 60 hz çözünürlüğünde kullanamıyorum bu çözünürlüğü uyguladığımda 30 saniye kadar sonra ekran gidiyor açılıştaki mavi ekran ve PHILIPS yazısı çıkıyor bunu bikaç kez tekrarladıktan sonra ekran komple kararıyor hiçbir görüntü yok.Kapatmak istediğimde ise kapatma tuşu da çalışmıyor mecburen güçü keserek kapatmak zorunda kalıyorum.

Bu sepepten dolayı şimdi 1440*900 60 hz çözünürlüğünde kullanıyorum bunda ki problem ise normal görünüm gayet iyi ama resim ve film açtığımda görüntü hiç te güzel değil renkleri tam olarak yansıtmıtor siyah beyaz izler gibi bir görüntü oluşuyor. Mecburen şimdi bu şekilde kullanıyorum.

Bu sebeplerde dolayı geri bile göndermeyi düşündüm şimdi biraz daha ayrıntılı araştırıyorum.Çözüme ulaşbilecekmiyim görelim.

DVI to DVI koblosu sipariş verdim geldiğinde onunla da deneyeceğim sonuç ne olacak daha sonra da HDMI denemek kalacak.

Sorun benden mi kaynaklanıyor başka bir ayar mı yapmam gerekir ekran kartı vs.

Daha önce başka bir konuda aynı mesajı yazdım cevap yazan olmadığı için bir de burda şansımı deniyorum.

Bu monitörü kullanan veya bilgisi olan arkadşaların önerilerini bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ultim@tom

Bende bu monitör yeni alıp kullanmaya başlayanlardanım piksel testi sonucu başaralı hiç ölü piksel yok ama bende başka problemler var.

Kutu içeriğinden çıkan VGA to VGA kablosu ile bağlantıyı gerçekleştirdim. Ekran Kartım GeForce 9400 GT 1024 mb VGA-DVI olarak iki adet çıkışı mevcut

Problem ise 1920*1080 60 hz çözünürlüğünde kullanamıyorum bu çözünürlüğü uyguladığımda 30 saniye kadar sonra ekran gidiyor açılıştaki mavi ekran ve PHILIPS yazısı çıkıyor bunu bikaç kez tekrarladıktan sonra ekran komple kararıyor hiçbir görüntü yok.Kapatmak istediğimde ise kapatma tuşu da çalışmıyor mecburen güçü keserek kapatmak zorunda kalıyorum.

Bu sepepten dolayı şimdi 1440*900 60 hz çözünürlüğünde kullanıyorum bunda ki problem ise normal görünüm gayet iyi ama resim ve film açtığımda görüntü hiç te güzel değil renkleri tam olarak yansıtmıtor siyah beyaz izler gibi bir görüntü oluşuyor. Mecburen şimdi bu şekilde kullanıyorum.

Bu sebeplerde dolayı geri bile göndermeyi düşündüm şimdi biraz daha ayrıntılı araştırıyorum.Çözüme ulaşbilecekmiyim görelim.

DVI to DVI koblosu sipariş verdim geldiğinde onunla da deneyeceğim sonuç ne olacak daha sonra da HDMI denemek kalacak.

Sorun benden mi kaynaklanıyor başka bir ayar mı yapmam gerekir ekran kartı vs.

Daha önce başka bir konuda aynı mesajı yazdım cevap yazan olmadığı için bir de burda şansımı deniyorum.

Bu monitörü kullanan veya bilgisi olan arkadşaların önerilerini bekliyorum...

Alıntıları Göster
    monitörden değilde ekran kartında olabilir mi? Bana monitörmüş gibi gelmiyor. İstersen başka monitör tak aynı sorunla karşılaşacaksın bence.

Bu arada ben gönderdim 3 ölü pixel çıktığı için. Sormak istediğim monitör biraz fazla sallanıyor. Bilmiyorum dikkat ettiniz mi. Bilgisayar masasında titreşimi görüyordum klavyelikten klavyeyi çekerken (silahşör gibi oldu :P ).

• evet standı çok hassas o yüzden sallanıyor mönitör
  • quote:

evet standı çok hassas o yüzden sallanıyor mönitör
    arkadaslar bende hepsibuaradadan sipariş verdim başka bi site yok mu hemen alsam
  • malesef sadece hb var ilk getiren onlar zaten belli süre ön siparişle sattılar şimdilik ancak ordan alabilirsin
  • quote:

malesef sadece hb var ilk getiren onlar zaten belli süre ön siparişle sattılar şimdilik ancak ordan alabilirsin
    PHILIPS 244E1SB 24 alıp hem ps 3 hemde normal vgadan pc e bağlayamazmıyım aralarında geçiş kolay mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

PHILIPS 244E1SB 24 alıp hem ps 3 hemde normal vgadan pc e bağlayamazmıyım aralarında geçiş kolay mı

Evet bağlayabilirsin. Hangisi aktifse otomatik ona geçiyor, ayrıca input tuşu da var kolaylıkla geçiş yapabilirsin. İyi günler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.