Şimdi Ara

PHILIPS 190S7FG 19” Lcd Monitör 179$ + KDV Sadece VATAn da !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • netice itibari ile bu ürünün değeri bu sonuçta, 17" ten bile daha ucuza satılıyor, aynı modelin G olmayanı 500 milyona yakın.

bi bildikleri var ki bu fiyata satıyolar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Arkadaşlar;

Arkadaşlar, bu monitörün tek eksiği çözünürlüğü 1280x1024 den aşağı çekerseniz, görüntü kalitesi fena etkileniyor. Pahalı montörlerde düşük çözünürlükler için çeşitli filtreleme yöntemleri oluyormuş, bunda yok sanırım.

Bu mönitörü alırsanız, sürekli olarak 1280x1024 çözünürlükte kullanmanız gerekiyor. Zaten bu çözünürlükte görüntü kalitesi harika.

fiyata bu monitör rüya gibi......

Ama bu durum kabus yapabilir. Bu çözünürlük için ayrıca bir de ekran kartı masrafı çıkmasın?
  • bence süper fiyat daha uygunu varsa bu kalitede yine 10 adet alırım... bunu kayseride kare bilgisayardan alışımız 370 ytl ona göre bitmeden alın bence
  • Aldım,

gercekten süper alet, DVI kablosuna gerek yok bence zira refresh rate 75 Hz yapınca dehşet oldu görüntü, ne alaka anlamadım, zaten önemli olan güzel olması

bu arada ilk aldığımı eve götürdüm, ÇAAAT ölü pixel çıktı, Vatandaki çocuklar denememişti politika gereği ben de geri götürdüm, hemen iade alıp yenisini verdiler, politikalarının da denemek olduğunu ilk satan çocukların yanlış yaptığını söyledi müş. hizm.

ve denedik baktık sorun, hoooop eve

Yani Vatandan LCD alıyorsanız, orada deneme hakkınız var, müdüre vb. çıkın gerekirse, ben boş yere 10-15 YTL benzin harcadım, yazık

Ama mutluyum

• @Storm Bringer

biladerim DVI kablosunu nereden aldın 10 YTLye, Vatanda 36 YTL, MAvide 39 YTL diyolar OHA dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ybsert

@Storm Bringer

biladerim DVI kablosunu nereden aldın 10 YTLye, Vatanda 36 YTL, MAvide 39 YTL diyolar OHA dedim.

Maltepe pazarı, 5.peron No:1 Etkin Ticaret
    DVI-D 24+1 (Dual-Link), iki ucu da aynı olan kablodan istemelisiniz. 2m'lik kablo 10ytl.

1950xt 1280x1024 de çok iyi iş görür.
    Benim Galaxy 8600gt ile Test Drive Unlimited'de 1280x1024 çözünürlükte Detay en yüksekte, HDR açık, AA kapalı olarak 30-35fps civarında alıyorum.

1950xt ile AA bile açılabilir diye düşünüyorum.
  • kıyaslama imkanı olanlara sorayım... Bunu mu almak lazım yoksa HB daki 290 YTL lik GO wide'ı mı?..
  • quote:

quote:

@Storm Bringer

Maltepe pazarı, 5.peron No:1 Etkin Ticaret
    DVI-D 24+1 (Dual-Link), iki ucu da aynı olan kablodan istemelisiniz. 2m'lik kablo 10ytl.

1950xt 1280x1024 de çok iyi iş görür.
    Benim Galaxy 8600gt ile Test Drive Unlimited'de 1280x1024 çözünürlükte Detay en yüksekte, HDR açık, AA kapalı olarak 30-35fps civarında alıyorum.

1950xt ile AA bile açılabilir diye düşünüyorum.

Evet hocam haklısın, Stalker denedim 1280 cöz. de gayet güzel oldu akıcı 3000+ işlemcime rağmen

resmen senelerdir 17" ile sürünüyormuşum yahu Monitör gercekten cok iyiymiş.

Peki hocam bir şey rica edebilir miyim benim için DVI kablo takılı iken ve Analog kablo takılı ve 75 Hz iken ki durumları karşılaştırır mısın, farketmeiyor dersen boşa maltepe pazarı vb. uğraşmayacağım

Saygılar...

• quote:

Aldım,

gercekten süper alet, DVI kablosuna gerek yok bence zira refresh rate 75 Hz yapınca dehşet oldu görüntü, ne alaka anlamadım, zaten önemli olan güzel olması

bu arada ilk aldığımı eve götürdüm, ÇAAAT ölü pixel çıktı, Vatandaki çocuklar denememişti politika gereği ben de geri götürdüm, hemen iade alıp yenisini verdiler, politikalarının da denemek olduğunu ilk satan çocukların yanlış yaptığını söyledi müş. hizm.

ve denedik baktık sorun, hoooop eve

Yani Vatandan LCD alıyorsanız, orada deneme hakkınız var, müdüre vb. çıkın gerekirse, ben boş yere 10-15 YTL benzin harcadım, yazık

Ama mutluyum

nerdeki vatandan aldın kardeş

• Ankara bilader. Armada karşısı
    Yalnız ellerinde 10 tane kalmıştı dün gelen 60 taneden
  • @simyacı

WS monitör almadan önce iyice düşünün...

@ybsert

Monitörün kendi kullanma klavuzunda en iyi performans için DVI kablo kullanın, 1280x1024 60Hz de çalıştırın diyordu.
    Monitörü ilk çalıştırdığımda ben de analog kablo ile 1280x1024 75Hz yaptım. 17" CRT monitörden sonra karşıma çıkan bu görüntü beni soka soktu bir süre. Fakat aldanmamak lazım, ikinci bir soku da DVI'a geçince yaşadım.

Analog VGA bağlantı ile Dijital DVI bağlantı arsında dikkatimi çeken en büyük fark görüntü titremesi.
    Analog bağlantı ile 75Hz de dahi görüntünün dalgalandığını gözümle rahatça görüyordum, bu da sinir bozucuydu.
    DVI bağlantıda titreme 0. Görüntü monitörde o kadar güzel duruyor ki, sanki o görüntü ekran üzerinde oluşturulmamış, zaten hep orada duruyormuş hissi veriyor.

Ayrıca,emin olmamakla birlikte gecikme süresinde de bir farklılık yaratmış olabilir diye düşünüyorum. Sanki analog kablo ile gecikme süresi daha yüksekti.

Analog kablodan görüntü aktarımı klasik yoldan yapılırken(görüntü ekrana yansıtılıyor), DVI ile bağlayınca görüntü birimi ekrandaki her bir pikseli direk kontrol edebiliyor diye biliyorum.(DVI a geçince OSD ekran kalibrasyonu ortadan kalktı, görüntü kendiliğinden ekrana oturuyor.)

Sonuç olarak LCD teknolojisini, LCD bağlantısı olan DVI ile kullanmakta fayda var.
    Bildiğim kadarıyla analog kablo ile gönderilen sinyaller Dijitale çevriliyor LCD için. Bu da belli bir gecikme yaratabilir.

Siz yine de daha detaylı bilgiler için Monitör bölümüne "DVI mı? analog(VGA) bağlantı mı?" diye bir konu açınız. Arkadaşlar gerekli bilgiyi vereceklerdir.

Saygılar.

• arkadaşlar,bu monitöre nası bi ekran kartı önerirsiniz? bilgisayarı baştan topluyorum da.
    bu arada makinayı telefonla sipariş ettim perşembe günü,ödemeyi peşin aptım,hala ne gelen var ne giden... vatanı arıyorum,kargoda diyo,kargoyu arıyorum vatanda diyo! bakalım yarın neler olacak!!!
  • quote:

@simyacı

WS monitör almadan önce iyice düşünün...

@ybsert

Monitörün kendi kullanma klavuzunda en iyi performans için DVI kablo kullanın, 1280x1024 60Hz de çalıştırın diyordu.
    Monitörü ilk çalıştırdığımda ben de analog kablo ile 1280x1024 75Hz yaptım. 17" CRT monitörden sonra karşıma çıkan bu görüntü beni soka soktu bir süre. Fakat aldanmamak lazım, ikinci bir soku da DVI'a geçince yaşadım.

Analog VGA bağlantı ile Dijital DVI bağlantı arsında dikkatimi çeken en büyük fark görüntü titremesi.
    Analog bağlantı ile 75Hz de dahi görüntünün dalgalandığını gözümle rahatça görüyordum, bu da sinir bozucuydu.
    DVI bağlantıda titreme 0. Görüntü monitörde o kadar güzel duruyor ki, sanki o görüntü ekran üzerinde oluşturulmamış, zaten hep orada duruyormuş hissi veriyor.

Ayrıca,emin olmamakla birlikte gecikme süresinde de bir farklılık yaratmış olabilir diye düşünüyorum. Sanki analog kablo ile gecikme süresi daha yüksekti.

Analog kablodan görüntü aktarımı klasik yoldan yapılırken(görüntü ekrana yansıtılıyor), DVI ile bağlayınca görüntü birimi ekrandaki her bir pikseli direk kontrol edebiliyor diye biliyorum.(DVI a geçince OSD ekran kalibrasyonu ortadan kalktı, görüntü kendiliğinden ekrana oturuyor.)

Sonuç olarak LCD teknolojisini, LCD bağlantısı olan DVI ile kullanmakta fayda var.
    Bildiğim kadarıyla analog kablo ile gönderilen sinyaller Dijitale çevriliyor LCD için. Bu da belli bir gecikme yaratabilir.

Siz yine de daha detaylı bilgiler için Monitör bölümüne "DVI mı? analog(VGA) bağlantı mı?" diye bir konu açınız. Arkadaşlar gerekli bilgiyi vereceklerdir.

Saygılar.

Sağolun hocam ben en iyisi ilk fırsatta bir maltepe pazarı yapayım...

• kampanya bitti sanırm :)
    fiyat listesinden kalkmış monitör
  • evet kaçırdım yaa.
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

kampanya bitti sanırm :)
    fiyat listesinden kalkmış monitör
  • Başka bir fırsat yakalanır ona bakarız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.