arkadaşlar philips 190c6fs(8 ms) monitörümü yaklaşı 2.5 senedir kullanıyorum yaklaşık bir aydır alt ve üstt birer tane boydan boya çizgi belirdi özellikle gri renklerde çok belli oluyor fakat başka renklerde dikkatli bakınca belli oluyor bende teknik servise bu gün götürdüm garatisi 3 senelikti (10 gündür yedek monitor arıyordum buldum) sizce böyle bir sorunun tamiri olurmu yoksa yenisini mi verirler lcd nin tamiri olmaz diye bir söylenti var ama bilemiyorum
birde yenisini verecek olurlarsa benim monitorumun sıfırı yok onun yerine bir üst modeli olan ve benimkinden + olarak 4 ms tepkime süreli ve dvı girişi olan 190c7fs mi verirler yoksa zamanında 500 ytl verdiğim için 500 ytl lik monitor seçmemi isterler
şimdiden TŞK
genellikle öyle sorunlar kablolardan kaynaklanırdı dicem ama, monitörü garantiye götürmeden önce denemişsindir sanırım farklı bir kablo ile, buarda monitörün arızası anlaşıldığında nasıl bir süreç oluşacağını senin firmaya karşı tavırların belirler bunu unutma, hakkını sonuna kadar ara, senin monitörünün yenisini veremiyorlarsa eğer, verdiğin para karşılığında başka bir ürün iste, vermezlersede her yere şikayet edeceğini filan söyle, asi ol biraz anlayacağın
yok zaten direk saldırırım üzerlerine başka kablo ile denemedim ama kablodan değil diye düşünüyorum sonuçta kutusundan çıkan kabloları kullanıyorum sanırım lcd nin tamiri olmuyormuş e benim monitorunde yenisi yok zaten o zaman 540 ytl lik bir monitor isteyecem
arkadaşlar 540 ytl lik monitor tavsiyesi olan varmı(ciddiyim)