Şimdi Ara

Philips 107T4 Monitörde sorun yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips 107T4 monitör kullanıyorum. 4-5 aydır monitör voltajdan çok etkileniyor, tazeleme hızı düşüyor (gerçi o problem çoğu modelde az veya çok var galiba) daha kötüsü ekran boyutu değişiyor. Monitörün ayarlarına girip değiştirince bu sefer ertesi sabah voltaj yükseldiği için ayarlar yine tutmuyor. En kötüsü ekranda ara sıra yatay eğri çizgiler oluşuyor. Çağırdığım yetkili servis bu durumun mnitörün solunda bulunan yazıcı ve hoparlörün oluşturduğu manyetik alandan kaynaklandığını söyledi, ne hikmetse monitörü biraz uzağa çekince sorun çözüldü. Ama adam kapıdan çıktıktan 2 daika sonra (hiçbirşeyin yerini eski haline daha getirmeden) sorun tekrar ortaya çıktı. Aynı sorunu yaşayıp da bi şekilde çözen var mı?

• bunun için verebileceğim yöntem teknik servisle aynı monitörün porta bağlanan kablosunu ve kendisini elektrik alanlarından uzak tut bir monitörün ve televizyonun en büyük düşmanı manyetizma yani elektromanyetik alan
  • bende phılıps 107e61 var bende de ses yapıyor bazen yaw phılıps
  • bende 107 5 var hiç bir sorun yaşamıyorum çok şükür
  • Monitörün yanında 4.1 veya 5.1 ses sistemi bulundurduysan sorun ondan kaynaklanır . Nedeni : Ses sistemlerininin içindeki büyük mıknatıslardır . Bu mıknatıslar monitörün içindeki aygıtlarla manyetik olarak etkileşim içinde olur . Neyse sana geçmiş olsun kardeş üzülme alırsın bir tane . Ben 17'' S6 kullanıyorum . Memnunum sana da tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolunay79

bende 107 5 var hiç bir sorun yaşamıyorum çok şükür

FORZA PHİLİPS "107T5" ,TAŞ GİBİ MONİTÖR TEK EKSİĞİ 17" OLMASI,109 T5 OLSA HİÇ DURMAM HEMEN GİDİP ALIRIM
  • kardeşim sen o cihazı kapat
    sonra sağ ve sol menü tuşlarını basılı tutarak aç
    servis moduna girmiş olacan
    oradan vertikal ve horizontal ayarlarını yap
    bu yaptığın ayarlar senin taban değerlerin olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.