Şimdi Ara

Phenom ii x4 965 with 1050 ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde hali hâlihazırda amd tabanlı bir kasa var.Sistem şu şekilde;

Amd Phenom II X4 965 3.4GHz
    Gigabyte GA-970A-DS3P Amd 970
    12 ddr3 1600 mhz soğutuculu
    Cooler Master 600W APFC

Ben bu sisteme Gtx 1050 ti alsam darboğaz sorunu yaşar mıyım? İşlemciyi stok fan ile kullanıyorum.

Çünkü şöyle bir durum var. Sistemi forum üzerinden satılığa çıkardım. Ayrıca kafamda da satmayıp gtx 1050 ti eklemek gibi bir düşünce var.f/p olarak düşürsek sizce uprage yapmak mantıklı mı ?

Benim parçaları 700 tl say
    Ekran kartınıda forum üzerinden 650 civarlarında aldığımı düşünürsek 1350 tl'ye daha iyisini toplayabilir miyim ?
     Phenom ii x4 965 with 1050 ti

• Olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitörünüzün çözünürlüğü nedir ve hangi oyunları oynarsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Monitörünüzün çözünürlüğü nedir ve hangi oyunları oynarsiniz?

eğer sorun ekran kartı uyarsa 24 inc fhd bir mönitör alıcam.
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    1080p'de mutlaka biraz darboğaz yapacaktır ama DX12 oyunları oynuyorsanız çok daha az hissedilir

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi 150 tlye güzel bir işlemci soğutucusu alıp OC ile 4.0Ghz yapsam düzelir mi
  • Kurtarmaz. GTX750ti'yi zor besliyor hatta GTA onlineda drop yaşadığım oluyor. Gtx750ti üzerine çıkmayın.

Ha idarelik alırım ileride ryzen sistem toplarım onda kullanırım diyorsanız o zaman gtx1050ti alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 3 Ocak 2018; 0:5:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Kurtarmaz. GTX750ti'yi zor besliyor hatta GTA onlineda drop yaşadığım oluyor. Gtx750ti üzerine çıkmayın.

Ha idarelik alırım ileride ryzen sistem toplarım onda kullanırım diyorsanız o zaman gtx1050ti alın

Alıp deneyeceğim büyük ihtimalle. Besler gibime geliyor. En kötü olmadı dediğiniz gibi satar ryzene toplarım. Fazla masraf çıkmasın diye elimdeki işlemciyi değerlendirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calıgula -- 3 Ocak 2018; 0:22:12 >
  • Calıgula kullanıcısına yanıt
    Ikinci el soğutucu alsanız bile vereceğiniz ücrete değeceğini zannetmiyorum, elinizdeki platform maalesef en fazla 10 yıllık da olsa teknoloji dünyası için aşırı eski; yapılacak her yatırım, ölü yatırım olur. Sisteminizi 600-700 liradan elden çıkarmaya çalışın derim ben, 500 lira ölücülerine fırsat vermeden

Hani 200 liraya FX 6100-6300 alın diyeceğim o da zor kurtaracak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 3 Ocak 2018; 0:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Ikinci el soğutucu alsanız bile vereceğiniz ücrete değeceğini zannetmiyorum, elinizdeki platform maalesef en fazla 10 yıllık da olsa teknoloji dünyası için aşırı eski; yapılacak her yatırım, ölü yatırım olur. Sisteminizi 600-700 liradan elden çıkarmaya çalışın derim ben, 500 lira ölücülerine fırsat vermeden

Hani 200 liraya FX 6100-6300 alın diyeceğim o da zor kurtaracak :(

Sormayın hocam.İşlemci soğutucusuna ayrı ayar oldum.İşlemcinin değeri 150-200 tl.İşlemci soğutucusu işlemciden pahalı

• Kardeşim birebir aynı düşünceler içerisindeyiz, bende kendi sistemimi satsam mı hatta 2.elde ilan bile açtım yoksa üzerine 1050ti eklesemmi diye düşünüyordum. 1050ti aldığın zaman sonucu buraya yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Kardeşim birebir aynı düşünceler içerisindeyiz, bende kendi sistemimi satsam mı hatta 2.elde ilan bile açtım yoksa üzerine 1050ti eklesemmi diye düşünüyordum. 1050ti aldığın zaman sonucu buraya yazarsan sevinirim.

2.el pazarından 650 tl civarı bulursam alırım hocam. Sonuçlar için ayrı bir konu açıcam ordan bakarsınız.
  • Fx 4100 ile gtx 1050 kullaniyorum bir cok AAA oyunda darbogaz yasamadim ama AC sydnicate de islemci hizini 4.2 ye cikarsam da darbogaz yapti fayda etmedi. Birbirlerine yakin islemciler durum bole.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el i5 islemci board isinizi gorecektir amd darb9gaz yapio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kayda değer bir sorun olmaz. Alın rahat rahat kullanırsınız. Multiplayer BF1 oynacaksanız iş biraz değişse dahi emin olun sizi tatmin eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.