Şimdi Ara

Pharmaton Essential Women Multivitamin Ve Mineral Içeren Takviye Edici Gıda 30 Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pharmaton'u derslere konsantre olmak zinde kalmak amacıyla araştırırken. Sağlıklı saçlar 🙆 sağlıklı tırnaklar 💅 ve sağlıklı cilt 👸 için Pharmaton Essential Womeni görünce dayanamayıp bu ürünü aldım. Bugün ilk tableti kahvaltıyla beraber aldım. Olumlu etki hemen görülmez ama olumsuz etkilerinden çok korkuyordum. Çok şükür herhangi bir yan etki olmadı. :) ürün 85 lira ama pazarlık yapıp 10 lira düşürdüm 😁

Edit: ikinci gün. Herhangi bir yan etki yok. Mide bulantısı yada iştahlanma ishal vs olmadı. Olumlu yönde etki dördüncü günden itibaren kendini gösterir dediler bakıcezzz.

Edit: 6. Gün. Psikolojik olabilir ama zihnimi toparlamaya başladım. Olumsuz düşünceler yok denecek kadar azaldı :-D tabi psikolojik olması büyük olasılık. Yan etki olarak iştah açılması diyebilirim. Kahvaltı sonrası kullanıyorum bir kaç saat sonra hiçbir şey yememişim gibi midem kazınıyor.

Edit: 10. Gün. Bu yaşıma kadar bir şeye alerjim olduğunu bilmiyordum. Vücudumun her yerinde kabarmalar ve kaşıntılar olmaya başladı. Şimdi merak ettiğim ilacın içindeki hangi şeye alerjim olduğu. Pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum. İlacı kullanmayı bir haftalığına bırakıcam. Kabarmalar inerse. İki günde bir kullanmaya başlıcam.

Edit: karbartı ve kaşıntılar o hafta içinde arttı. Aile hekimüne gittim. bir hap ve kaşınan yerlere sürmem için solüsyon verdi. İki hafta da ilaçlar bitti yaralar kurudu fakat iğne batmaları ve kuruyan yaraların izleri duruyor. Takviye hapı 10 gün kullandım ama bir aydır düzelemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayolperest -- 28 Mart 2021; 22:55:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.