Şimdi Ara

Phanteks Eclipse P400 Kasa İncelemesi & Kullanıcı Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
8
Favori
20.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar bu terbiyesizlerden gelen mailleri yanıtsız bırakmayın. Bugün teyzeme son attığımız maile cevap atmadı cevap bekliyoruz demişler. Atmadım çünkü şu maile ne cevap atılır?

    you will receive your money back as soon as the investigation was completed.

    We have explained that already before.

    Best regards

    Türkçesi:

    Soruşturma tamamlanır tamamlanmaz paranızı geri alacaksınız.

    Bunu zaten daha önce açıkladık.

    Saygılarımla

    Adamlar üste çıkmak için her yolu deniyorlar. Lütfen onlardan gelen mailleri bir şekilde cevaplayın ve daha da agresif cevaplar yazın sakın cevapsız bırakmayın. Karşımızdakilerin ne tür insanlar oldukları çok açık...
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Almanya' nın çingenleri bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen avrupa vatandaşı değiliz diye bizi şeylerine bile takmıyorlar.Elimizden birşeyde gelmiyor gerçekten sinirden artık takip bile etmiyorum tükürdüğümün kasasını hayır amazon dışından neden alışveriş yapıyorsam.
    biz ürünü alırken 29 euro shippment ödedik ve ürün 95 euro ya filan geldi 30 euro gümrük yasası devreye girerse bizide etkileyecek gibi .Ne yapacağız ?
    Aldığımız tarih etkilermi umarım etkiler çünki biz kasaları aldığımızda Türkiyede dolar 3 liraydı.
  • Merhaba arkadaşlar phanteks hasarlı kasamı yenisiyle değiştirdi ve yenisini ups ile yollayıp benden 1 kuruş bile almadı ama maillere çok geç cevap verdikleri için bende amazon.de den indirimli denk gelince bir tane daha aynı kasadan almış bulundum şimdi elimde 2 tane pahanteks enthoo pro m acrylıc edition oldu bu arada söylemeden edemeyeceğim hollandanın gözünü seveyim adamlar geç cevap verdikleri için özür dileyip yeni yılımı kutladılar kültür farkı yani başka birşey degil dayımda söledi zaten almanyada da var böle şark kurnazları sonradan görmeler 3-5 kuruş için takla atan firmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 23 Aralık 2016; 18:41:4 >
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    bizdemi phanteks e mesaj atalım ne yapalım ?
    computer universe bizi takmıyor resmen.
  • Meliodas kullanıcısına yanıt
    Varsa elinizde faturalı hasarlı değişmesini istediğiniz veya ihtiyacınız olan herhangi bir yedek parça olduğunda iletişime geçin kesinlikle yardımcı oluyorlar.Ama computeruniverse gmbh yi şikayet etmek için bile iletişime geçebilirsiniz yeteri kadar şikayete ulaşırsak computeruniverse'e ürün tedarigini durdurabilirler ama bunun olacağını pek sanmıyorum malum biz uluslararası tüketicileri genelde magdur ettiklerinden sayımız çok fazla olacağını sanmam.
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    yahu bizim devletimiz bizi mağdur ederken kalkıp başkalarından ne bekleyebilirsin ki ^^
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Senin adına çok sevindim. Darısı başımıza artık

    Bu arada mailleştiğin phanteks mail adresini paylaşırsan çok sevinirim. Daha önce mail attım ancak tekrar mail atıp computeruniverse için şikayette bulunayım.
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim saolun umarım sizin sorununuzda en yakın zamanda çözülür.Bu arada mailleştiğim e posta adresi bu rma@phanteks.com

    ''Thank you so much phanteks team. I really grateful. But please warn computeruniverse. They are don't answer my mail. They are irresponsible. They are injure yours fame.''
    gibi bir mail yazmıştım phanteksle olan yazışmalar uzun ve karman çorman olduğundan şuan seçemedim yazdıklarım arasından ama buna benzer bir şey yazmıştım phanteks'e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 24 Aralık 2016; 3:0:36 >
  • ''Dear Mr. Demir,
    it is not about PTT or German post, it’s about the transit time which is longer for regular post parcels, a “DHL worldwide” parcel would already been delivered. That was want we tried to explain.

    Thanks for your understanding and patience.

    Best regards''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meliodas

    ''Dear Mr. Demir,
    it is not about PTT or German post, it’s about the transit time which is longer for regular post parcels, a “DHL worldwide” parcel would already been delivered. That was want we tried to explain.

    Thanks for your understanding and patience.

    Best regards''

    Sende onlara deki bu urunu siz sattiniz ve siz gonderdiniz. Hersey sizin sorumlulugunuzda yaz. Baskasina suc bulmayin. O zaman daha iyi bir kargo yolu ile gonderseydiniz de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 24 Aralık 2016; 9:37:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P400 ve P400 S in farkı nedir arkadaşlar, ayrıca bu kasanın TEMPERED GLASS modeli çıkmış nereden alınabilir computeruniverse.net in dışında tabi, gördüğüm kadarıyla herkes mağdur olmuş gibi, amazon.de de yok com dan almaya kalksak acayip kargo ücretleri çıkıyor ne yapabilirim, aslında ENTHOO EVOLV ATX GLASS istiyorum ama yine amazon.de göndermiyor com da 118$ kargo ücreti çıkıyor, var mı bir fikri tavsiyesi olan.
  • Siparişimin üzerinden tam 83 gün geçti hala sabırlı olmaya devam ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar elimde fazladan phanteks enthoo pro m acrylic edition var siyah renkte ilgilenenler mesaj atabilir kontrol amaçlı açtım malum kargoda zarar görmüş olabilir diye ama tertemiz durumda geliş fiyatından vericem.
  • Beceriksiz Adam kullanıcısına yanıt
    S versiyonunda fan kontrolcü ve ses yalıtımı var, tempered versiyonda yan kapak komple cam ve ekstra olarak satılan şerit led mevcut. Kargo .com da baya pahalı oluyor ben computeruniverse den sipariş verdim kasayı ama arkadaşların çoğu problem yaşadı siteyle kargo konusunda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 24 Aralık 2016; 17:57:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi olaya bakın ya, frankurt havalimanında grev varmış uzun süredir. Bu yüzden kargoların yığıldığını söyledi UKİM'deki yetkili :D Ne geliyor ne gidiyor kargolar dedi. Soruşturma sonucunu sordum UKİM'e neden cevap vermiyorsunuz dedim, biz aynı gün cevap vermişiz 29.11'de sonra 06.12'de tekrar yazmışlar ona bugün cevap vermişiz dedi. 20 gündür Türkiye'de araştırma yapılıyormuş. Lan işte kargo yok olmayan kargonun nesini araştırıyorsun mal herif.
  • Kasaları gelen arkadaşlar ürünlerin hangi havalimanından çıkış yaptığına bi bakabilirmi ?
    50 60 gündür grev olmasıda saçmalık yada insanları bu kadar mağdur edemezler.
    Hala kargolarda bir hareket olmamasıda ayrı bir saçmalık.
  • Amk Almanları. Bizimki karayolumu havayolumu uzayyolumu ne ile geldigide belli değil. Heryerden farkli ses cikiyor.
  • Ben ortada cok ciddi bir karisiklik oldugunu dusunuyorum cunku benden sonra siparis edenler nasil aliyor madem grev varsa? Bence kayboldular. Bi yerlerde bi depoda unutuldu veya gozu acik bir çalışanın masasini susluyor suan. Asil sorun bu durumu kim nasil cozecek?
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    Sizde ki model bu Pro M mi? :
    https://www.amazon.com/Phanteks-Enthoo-Tower-Chassis-PH-ES515P_BK/dp/B011A2LWZI

    Yoksa bu Acrylıc mi? :
    https://www.amazon.com/Phanteks-Enthoo-Acrylic-Window-PH-ES515PA_BK/dp/B019GAWWP0

    Acrylıc ise talip olabilirim onun haricinde Pro m'i sipariş etmiştim zaten. Arada ki birinin tamamen şeffaf penceresi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.