Şimdi Ara

PFDK'dan Galatasaray'a Ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PFDK, Beşiktaş maçındaki çirkin ve kötü tezahürattan dolayı Galatasaray'a tribün kapatma ve 200 bin lira para cezası verecek

PFDK, Fernandao’ya attılan bıçak için Fener'e sadece 10 bin lira para cezası verdi.

Şaka gibi.Allah'tan bitime 1 hafta kaldı, kazanacağımız paranın yarısını keserlerdi cezalarla.

• Çünkü küfür yemek bıçak yemekten daha zararlı...
  • Bundan sonra mac kotu gidince kufur etmiyek picak atak daha az maliyetli hem f/p urun hemde emsal karar var daha cok veremezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüpçü kupayı vermemek için yurtdışına kaçmış lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

Bundan sonra mac kotu gidince kufur etmiyek picak atak daha az maliyetli hem f/p urun hemde emsal karar var daha cok veremezler

çok doğru bundan sonra pıçak atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintBossFrank

tüpçü kupayı vermemek için yurtdışına kaçmış lol

Uçağı düşsün demek geliyor içimden de diğer insanlara yazık.

• Tek suçumuz şampiyon olmak hakim bey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Seni tebrik ediyorum , trolluk yapmayi resmen hayatinin amaci yapmissin ve hakkini vererek yapiyorsun. Umarim hayatinin geri kalaninda da bu kadar basarili olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Sezon boyunca ilk ceza şaka gibi.

Haftaya 2 de kırmızı kart yerler göz boyamak için.

TEMİZ SEZON.

beleş penaltılar rakibe verilen olmayan ofsayt olsa daha mı iyi
  • Allah tüpçünün belasını versin.
  • Seneye ilk mac seyircisiz gecmis olsun

• maçı 90 dakika izledim, hiç küfürlü tezahürat olmadı, aslında stattakiler daha iyi biliyorlardır.. bi maçın sonlarına doğru k ile başlayan u ile biten malum kelimeli tezahüratı söylediler, o da küfür sayılmıyordur herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Alayına gelsin

https://vine.co/v/eb7i6pdQjTH

Haha çok sağlam bağırdı spiker harbiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

Bundan sonra mac kotu gidince kufur etmiyek picak atak daha az maliyetli hem f/p urun hemde emsal karar var daha cok veremezler

...
     PFDK'dan Galatasaray'a Ceza
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

maçı 90 dakika izledim, hiç küfürlü tezahürat olmadı, aslında stattakiler daha iyi biliyorlardır.. bi maçın sonlarına doğru k ile başlayan u ile biten malum kelimeli tezahüratı söylediler, o da küfür sayılmıyordur herhalde?

oldu, hem de çok sağlam bir şekilde "beşiktaş seninle ölmeye geldik" kontrası söylendi.
  • ben maçtaydım, baya bi küfür ettik.
  • Biz küfür etti isek tamam ceza yerinde ama bıçak atmanın cezası bu kadar basit olmamalı bence. İlla birine saplanması mı lazım. He yok o bıçağı atan taraftar pasolig zımbırtısı ile bulunup gereken ceza verildiyse tamam ama yinede ifşa edilmesi gerek. Yoksa önünü alamazsın. Oraya gelen adam bilecek bıçak atmanın cezası bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.