Şimdi Ara

Peynir Altı Suyu Tozu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu nedir aga , yediğimiz her türlü çikolata kek bisküvi kraker hepsinde bu var. Yediğiniz ürünlerin muhteviyatına bakın.



  • Peynir yaparken altta kalan suyu kurut toz oluyor. O bu, bu o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen.
  • Sığır jelatininden iyidir hocam
  • Hani marketten beynir alırsında böyle ekşi bi suyu oluyo ya, koyarsın dabağa domateslen beraber suyu akar peynirin domatese siner yersin domatesi de ıyy beynir suyu bulaşmış dersin o su çeneden akar sonra yıkamaya ağzı tıpış tıpış lavaboya akar çene peynir suyu. Sonracığma Ülker gibi markalar senin lavabona Peynir Altı Suyu alıcıları vardır tesisatı sökersen görürsün zaten oralarda toplanır fabrikalara toz olmak üzere gönderilir.

    Discovery Channel 16 Mayıs Nasıl Yapılır Programı.
  • piroteyin
  • noli la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peynir suyu işte
  • google denen bir şey var.
  • Buzdolabındaki peyniri kaldırıp altına baktım henüz suyu çıkmamış
  • O aslında bir organik bileşik türüdür. Peynir6Su , yani P6H2O hidrokarbonunun toz haline getirilmesi ile oluşturulur. Çikolataların geç bozulmasını sağlar. 6 mol peynir ve 1 mol H2O nun tepkimesinden 1 tane peynir altı suyu oluşur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Echoes

    O aslında bir organik bileşik türüdür. Peynir6Su , yani P6H2O hidrokarbonunun toz haline getirilmesi ile oluşturulur. Çikolataların geç bozulmasını sağlar. 6 mol peynir ve 1 mol H2O nun tepkimesinden 1 tane peynir altı suyu oluşur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Echoes

    O aslında bir organik bileşik türüdür. Peynir6Su , yani P6H2O hidrokarbonunun toz haline getirilmesi ile oluşturulur. Çikolataların geç bozulmasını sağlar. 6 mol peynir ve 1 mol H2O nun tepkimesinden 1 tane peynir altı suyu oluşur.

    +1 gerçeği bu.
  • iğrenç birşeye benziyor heleki peynir yemiyorsanız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Echoes

    O aslında bir organik bileşik türüdür. Peynir6Su , yani P6H2O hidrokarbonunun toz haline getirilmesi ile oluşturulur. Çikolataların geç bozulmasını sağlar. 6 mol peynir ve 1 mol H2O nun tepkimesinden 1 tane peynir altı suyu oluşur.

    en net ve mantıklı açıklama bu oldu teşekkürler.
  • OHA peynir altı suyu tozu nickli bi üye vardı, alay etmek için yazmış sanmıştım, demek gerçekten varmış bu
  • kendisi proteindir. whey protein olarak geçer.
  • her ay bu konuyu mutlaka biri açıp sormazsa olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oziko

    Hani marketten beynir alırsında böyle ekşi bi suyu oluyo ya, koyarsın dabağa domateslen beraber suyu akar peynirin domatese siner yersin domatesi de ıyy beynir suyu bulaşmış dersin o su çeneden akar sonra yıkamaya ağzı tıpış tıpış lavaboya akar çene peynir suyu. Sonracığma Ülker gibi markalar senin lavabona Peynir Altı Suyu alıcıları vardır tesisatı sökersen görürsün zaten oralarda toplanır fabrikalara toz olmak üzere gönderilir.

    Discovery Channel 16 Mayıs Nasıl Yapılır Programı.


    senden iyi çizgi film senaristi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    quote:

    Orijinalden alıntı: The Echoes

    O aslında bir organik bileşik türüdür. Peynir6Su , yani P6H2O hidrokarbonunun toz haline getirilmesi ile oluşturulur. Çikolataların geç bozulmasını sağlar. 6 mol peynir ve 1 mol H2O nun tepkimesinden 1 tane peynir altı suyu oluşur.

    en net ve mantıklı açıklama bu oldu teşekkürler.

    Arkadaş ciddi ciddi inandı yalnız ahahaha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.