Şimdi Ara

Peugeout mu opel corsamı renault cliomu ;?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bütcem 16 bin tl ye kadr kimse peugeout un 206 sını onermedi daha dogrusu hıcbır modelını onermedıler kimisi diyor hyndai getz 1.3 gls kimisi dıyor opel corsa ama corsa için butcem yeterlı değil aradıgım model aralıgı 2004 ve 2006 arası aklıma yatan şimdilik renault clio hb Model
    1.2 Authentique gibi bi araç düşünüyorum sizce hangisini almalıyım

tercihler burada
    Marka
    Hyundai Model
    1.5 CRDI Classic

Marka
    Peugeot
    Seri 206 Model 1.4 X-Line

renault clio hb Model
    1.2 Authentique

yardımlarınızı bekliyorum fikir veren arkadaslar için şimdiden teşekkur ederım bu arada ilk defa araç alacagım daha once hiç arabam olmadı.

• clio 1.2 authentique
    yada
    mitsubishi colt.
    yada bulabilirsen suzuki swift 4x2 modeli.
  • temiz bir clio en mantıklı tercih olacaktır.
  • En iyi yakıt hyundai dedir herhalde çok az yaktığı nı duyuyorum sürekli opel hariç hepsi aynı konfor ve kalitede bence opel üst biraz daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkur ederım arkadaslar cevremdende aldıgım fıkırler dogrultusunda clio 3 almaya karar verdım butceyı 17 ye kadr zorladım clio 3 hakkında bılgısı olan arkadaslar nelerıne dıkkat etmelıyım clio 3 alırken?
  • aracın kronik sorunu yok... dikkat edebileceğin bir yeri yok yani.. genel bir ekspertiz yaptır...

17 ye şahsi fikrim temiz bulamazsın...
  • 206,getz den de corsadan da daha güzel ve sürüş keyfi veren bir arabadır.ama clio 3 araya girerse 3 üde yanına yaklaşamaz.çok daha güncel bir arabadır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyle bır durumdayımkı araba alıcam dıye içimdeki sevinç kayboldu tamamen kime 206 dediysem kesinlikle tavsıye etmıyor renault clio en azından hem piyasası mevcut hemde konforlu oldugu hakkında bıraz bılgı sahıbı oldum gets ler ise piyasası pek olmadıgını soyluyorlar sanayideki arkdaslarda pek tavsiye etmedıler hyundaiyi
  • Hyundai tavsiye ederim. Koreliler araba yapmayı öğrendi dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djaskin

oyle bır durumdayımkı araba alıcam dıye içimdeki sevinç kayboldu tamamen kime 206 dediysem kesinlikle tavsıye etmıyor renault clio en azından hem piyasası mevcut hemde konforlu oldugu hakkında bıraz bılgı sahıbı oldum gets ler ise piyasası pek olmadıgını soyluyorlar sanayideki arkdaslarda pek tavsiye etmedıler hyundaiyi

7 sene ben kullandım 206 yı.2 senedir kardeşim 206+ kullanıyor.hiçbir sorun yaşamadık.
    Clio3 düşünüyorsan onu öneririm ama.çünkü çok daha güncel ve teknolojisi daha yeni

• aklıma yatan araba bu var 2006 clio3
    Birde bu var hyundai getz
    2 si arasında kaldım =?

• quote:

aklıma yatan araba bu var 2006 clio3
    2 si arasında kaldım =?

Diger Renault lar i sürdüm Clio hic surmedim getzide 1kere sürdüm ama tercihim getzden yana olurdu tabi
    DonqDonanım gibi unsurları goz onunde bulundur

• benimde tavsiyem dizel getz alman yönünde... çünkü dizel... şahsen benzinli arabaya 5 kuruş para vermem... ayrıca peugeot larda öyle dökülen araba değil...

sadece hasar almış ve tamir görmüşlerinden uzak duracaksın... bu araçların tamirini ya yapamıyorlar yada dikiş tutmuyor... citroende aynı şekilde...

temiz ellenmemiş kazasız tamir görmemiş peugeot 206 hdi bulursan kaçırma al... ayrıca motor olarak sıkıntı çıkarmaz ona eminimde dediğim gibi daha önce hasarı olan araçlar mekanik arıza çıkarır...
  • Peki bu nasıldır ben bunu peugeot almaya nıyetlendıgımde bunu kafama koymuştum sizce nasıldır? fyatıda 15.9 dan aşagı olmaz dıyor adam
    Peugeot 206 1.4 X-Line 2004 Model
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

quote:

2 si arasında kaldım =?

Diger Renault lar i sürdüm Clio hic surmedim getzide 1kere sürdüm ama tercihim getzden yana olurdu tabi

DonqDonanım derken neyı kasteddin kardeşim onu anlayamadım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rahimavci

quote:

2 si arasında kaldım =?

DonqDonanım derken neyı kasteddin kardeşim onu anlayamadım?

Yazım hatası yapamammi yani donanım olduğunu anlayamadinizmi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.