Şimdi Ara

Peugeot Rifter Alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 120-125 bin TL civarına Peugeot Rifter 1.5 Comfort modelini almayı düşünüyoruz. Arkasına mal konulacağı için bu tip bir araç lazım. Bu tarz ticari araçlara baktım. Doblo, berlingo vesaire.

Sonra bu modeli buldum. İndirimlerle birlikte de dediğim gibi sıfırı 120-125 arasında alınıyor. Ve aralarında en şık araç bu gibiydi.

Dış görünüş olarak tam ticari araç denemez SUV tipine benziyor.

İç tasarım olarak da gayet şık gibi geldi bana. Peugeot'un 2019 yılında çıkardığı amiral arabalarda ki kokpit tasarımıyla aynı yapılmış araç ticari olmasına rağmen.

Kısacası sanırım almak üzereyim bu aracı.

Bilen eden, bu araca sahip olan var mı aranızda?

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot Rifter Alınır mı?

Peugeot Rifter, birçok özelliğiyle dikkat çeken ve aileler veya macera meraklıları için ideal bir araç olarak kabul edilir. Peki, Peugeot Rifter almayı düşünüyor musun? Karar vermene yardımcı olacak bazı faktörleri senin için sıraladık:

Avantajları:

• Geniş ve Esnek İç Mekan: Rifter, geniş iç mekanı ve çok yönlü koltuk konfigürasyonları ile sınıfında öne çıkıyor.
    • Dizel Motor Seçenekleri: Güçlü ve verimli dizel motor seçenekleri, uzun yolculuklar için ideal bir sürüş deneyimi sunuyor.
    • Otomatik Vites Seçeneği: Otomatik vites seçeneği, şehir içi kullanımda kolaylık ve konfor sağlıyor.
    • Yüksek Sürüş Pozisyonu: Yüksek sürüş pozisyonu, mükemmel görüş alanı ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Dezavantajları:

• Kronik Sorunlar: Bazı kullanıcılar, yakıt sistemi ve elektronik aksamlarla ilgili kronik sorunlar bildirmiştir.
    • Yüksek Fiyat Etiketi: Rifter, benzer araçlara göre daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olabilir.
    • Sert Süspansiyon: Bazı eleştirmenler, Rifter'in süspansiyonunun sert olduğunu ve engebeli yollarda rahatsızlığa neden olabileceğini belirtmiştir.

Peugeot Rifter Yorumları:

Genel olarak, Peugeot Rifter kullanıcı yorumları olumludur. Birçok kullanıcı, geniş iç mekanını, güçlü motorunu ve çok yönlülüğünü takdir etmektedir. Ancak, bazı kullanıcılar kronik sorunlar ve yüksek fiyat etiketi ile ilgili endişelerini dile getirmiştir.

Sonuç:

Peugeot Rifter, aileler ve macera meraklıları için göz önünde bulundurulması gereken sağlam bir araçtır. Geniş iç mekanı, dizel motor seçenekleri ve otomatik vites seçeneği gibi avantajları ile öne çıkmaktadır. Ancak, kronik sorunlar ve yüksek fiyat etiketi gibi dezavantajları da göz önünde bulundurulmalıdır. Karar vermeden önce kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemeni ve ihtiyaçlarına uygun olup olmadığını değerlendirmeni tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sert plastikten her yeri. Malzeme kalitesi kötü gerçekten. Mal taşıyacaksan bu paralar çok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marksman84

Sert plastikten her yeri. Malzeme kalitesi kötü gerçekten. Mal taşıyacaksan bu paralar çok maalesef.
    ne tavsiye edersin hocam?

mal taşınacak ama yoğun olarak değil. haftada en fazla 1-2 kere oluyor. Bazen hiç olmuyor.
  • Station wagon bir c sınıfı yeterli gelirse daha mantıklı geliyor o paraları vermek. Yada ikinci el caddy yada Ford düşünenebilirsin 80 100 arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marksman84

Station wagon bir c sınıfı yeterli gelirse daha mantıklı geliyor o paraları vermek. Yada ikinci el caddy yada Ford düşünenebilirsin 80 100 arası.
    yeterli olmuyor hocam bende araştırdım clionun station vagonlarını falan ama almışken bari bagajı işe yarasın istiyorum

youtube inceleme videolarında yorumlarda da insanlar hep rifter varken yine gider millet caddy falan alır diye caddy'de olmayan rifterda olan özellikleri saymış. Hala arka camı otomatik olmayan,kamyon gibi makas süspansiyonu olan . emisyon rezilliği ve özellikleri olmayan gibi laflar söyleyip caddy'i yermişler ya da gidip doblo alır bizim türk milleti demişler

rifter baya övülüyordu yani caddye göre

ford'a gelince de courier'lar var ama onlarda çok küçük bagajı o da olmuyor.Tourneo connect olur belki ama o da benim pek hoşuma gitmiyor nedense. yani bu araçlar bildiğin doblovari gözüküyorlar.

en çok suv tipi havası veren rifter bence.

sizce malzeme kalitesi dışında bir eksisi de var mı rifter'in?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Ekim 2019; 10:54:34 >

• Bende var. daha oncede caddy vardi. Ayrica ust segment araclarim da var. riftere binen her arkadasimin agzi acik kaliyor. 7000 km dir kullaniyorum. Memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gessy

Bende var. daha oncede caddy vardi. Ayrica ust segment araclarim da var. riftere binen her arkadasimin agzi acik kaliyor. 7000 km dir kullaniyorum. Memnunum.
    Hocam araç ticari araçlara göre daha mı konforlu yani?

İç malzeme kalitesi nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    chevrolet trax alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Chevrolet alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben gt line ını aldım çok çok memnunun.bende haftada 1 veya2 mal taşıyorum hiç düşünme al otomatik viteslisini al İstanbul trafiğinde rahat et .sahip olduğu donanımlar bir çok binekte dahi yok tüketim değerleride çok iyi göreceksin 1 sene içinde herkes Rifter almak isteyecek almayanlarda pişman olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Çınar bey

Ben gt line ını aldım çok çok memnunun.bende haftada 1 veya2 mal taşıyorum hiç düşünme al otomatik viteslisini al İstanbul trafiğinde rahat et .sahip olduğu donanımlar bir çok binekte dahi yok tüketim değerleride çok iyi göreceksin 1 sene içinde herkes Rifter almak isteyecek almayanlarda pişman olacak
    otomatik bütçemi çok aşıyordu

bende 2 gün evvel comfort manuel modelini aldım . aracı teslim almayı bekliyorum. 108 bin tl ye el sıkıştık.

artık hayırlısı olsun.

teşekkürler cevap için :)
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kazasız belasız iyi günlerde güle güle kullanın hayırlı olsun doğru bir karar vermişsiniz memnun kalacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Çınar bey

Kazasız belasız iyi günlerde güle güle kullanın hayırlı olsun doğru bir karar vermişsiniz memnun kalacaksınız
    saolun hocam amin, size de kazasız belasız günler dilerim.
  • Maşallah paket doblo tavsiyem.+ Osmanlı tuğrası opsiyonuyla.

• Ha almışsınız hocam hayırlı uğurlu olsun görmedim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

otomatik bütçemi çok aşıyordu

bende 2 gün evvel comfort manuel modelini aldım . aracı teslim almayı bekliyorum. 108 bin tl ye el sıkıştık.

artık hayırlısı olsun.

teşekkürler cevap için :)

Alıntıları Göster
    Hayırlı uğurlu olsun,çok güzel seçim.4 Aydır kullanıyorum on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

Hayırlı uğurlu olsun,çok güzel seçim.4 Aydır kullanıyorum on numara

Alıntıları Göster
    saol hocam.

tabii vitesle baya haşır neşir oluyorum bu biraz canımı sıktı ama alışırım herhalde belli bir zaman içinde :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.